Jde někdo na inseminaci v tomhle měsíci?
ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Holky moc vám držím pěsti. Určitě to výjde. My nestimulovali ničím - jen kontrolní ultrazvuk a večer pregnyl - ráno IUI. U malé mi to vyšlo na první pokus. Teď bohužel nic, ale příroda nám to vynahradila a zatím nosím holčičku. Hlavní je myslet pozitivně
@lumixii tak všelijak, nechce se mi testovat, noc sem přežila s velkýma bolestma břicha a křečema a střevníma problémama, a mám hooodně citlivý prsa,ale nechci se unáhlit v testování a být třeba zklamaná. Tak ještě počkám. Já sem se prvního bála a pk nakonec to tak hrozný nebylo, že? 🙂
@akmitaf
@donia Holky,tak jsme to dnes práskli rodině. První dávku servíroval manžel, že jako chystáme na srpen akci a že to bude fakt porod...nikdo to nepochopil,tak to musel zopakovat...než trochu zpozorněli 🙂Po obědě,že si ještě jednou přiťuknem. tak jsem se jich ptala,jestli z toho mají radost a oni,že jasně,že jo....tak jsem jim řekla,že ať tu radost ještě vynásobí 2x... to už ztvrdli všichni a byly i slzičky....z toho,že budou 2 nechápal nikdo.... no a pak už se jen měřilo a počítalo, ptž se stěhujeme. Budeme měnit byt s našima, bydlíme spolu v RD a v přízemí je o 1pokoj víc 🙂
tak máš asi podle hormonálního profilu v druhé fázi cyklu míň progestronu a roste ti málo sliznice? jen hádám 🙂 u bývalého doktora sem ho zase brala 12 dní dvě tablety.
prosím má tady některá z vás taky jeden vejcovod a podstupujete IUI?

@oldana Tak to držím moc palečky, ať to vyjde.. 🙂