Jde někdo na inseminaci v tomhle měsíci?
ahopj devcata jde nekdo na insiminaci v tomhle mesici a prsiti pojdte se poradit a jak to reaguje na vas 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@janule1987jk my až na místě...výsledky jsou přesnější a za 2 minuty je venku 🙂
Ahoj HOLKY koukla sem snad všude ale asi špatně hledám mohla by ni nějaká dobrá duše říct jak a co všechno musíme podstoupit s manželem než by došlo k iui??
@darinka84 ahoj, a neuklidnilo by Tě to víc ? Zboxovat šéfa ? Už nečekám, dnes dorazila, od zítra zobu clostík, ale stejně nestihnu sono, ale už to neřeším .Je lepší tu jógu nejprv s instruktorem ? Už jsem koukala i na netu, ale nevím, nikdy jsem na žádné nebyla , hlavně nevím kdy a jak dýchat.
@karlos12 jogu rozhodně naučit pod dohledem..jinak to mužeš dělat špatně a bud to nebude mít žádný vliv a spíše bych se bála že si nějak ublížím...učili jsme se to celý víkend na semináři a obcházela nás všechny zda děláme cvik dobře a zda správně dýcháme, pak je tam duležité u cviku práce s pánevním dnem...muj byl včera u vyhlášeného homeopata a poslal homeopatika i mě a prý se nám to určitě podaří, že nebude problém 😀 takže momentálně mám maximální podporu aby se to povedlo... 😎 jen bych se potřebovala více uklidnit ohledně té práce je to tady nějaké napnuté
@elis86 včera jsem odepisovala a koukám že odpověd tady není..ale to se mě stalo už vícekrát 😖 no nicméně netestuju, to by mě stresovalo..počkám zda menses dojde a nebo ne a to je nejlepší test 😀 beru prášky byla mě zjištěna mírná alergie na sperma, takže proběhl první pokus s nima...a kdy má dorazit menses?
Fotka nekvalitní v reale krásné // růžové a dnes na krvi ze prý hcg negativní a ze v krvi je později než odhalí test každopádně falesnak ms je totiž normální silná 🙂 iui teprve plánujeme v pondělí jde muž na spermio
ahojte ženy jak se vámdaří...mě se blíží menses tak jsem více a více smutná že z našeho snažení nic nebude...ale tak říkám si co se má stát stane se a je to teprve první pokus s těma práškama....ale prolítla mě hlavou myšlenka kdo ví co bude..třeba ztvrdnu v práci, která mě zase až tak nenaplňuje, za pár let budu pořád bez dětí a stará ☹
@darinka84 ale prd....určitě se zadaří, dřív nebo později.důležitý je mít i jinou nápln v životě. Já si třeba pořídla na podzim koně,což byl celoživotní sen a chmury mě moc nepopadají,protože jsem obden ve stáji 🙂 A když IUI nevyjde,tak si řeknu: no tak nic, příště to vyjde a aspon můžu jít ještě další měsíc jezdit 🙂
Jinak Teda já byla 2dc u gyn na hp a ve středu jde muž na spermio tak smě zvědavá ;)
@katkavfr za 4 roky snazeni jsem mela nekolil takovych testu a v dobe ms toto muze byt falesne pozitivni a kdyz v krvi to neni tak je mi to velmi lito. Never testum ale krvi a preji hodne stesticka at se brzy dockame
Testla jsi jinym a znova z ranni????
dnes sem to ráno nevydržela a udělala test a je negativní...dostat bych to měla asi v pondělí...ale začínají mě bolet prsa, takže z toho první pokus nic nebude...asi už si zavolám do caru a začnu plánovat IVF. ☹
@hanulkavelunka ano já zkousela vždy ráno několika druhy a nic a večer mi jakýkoliv vyšel takto ale vzhledem k silné a bolavé ms to bylo nejspíš biochemicke nevadí no uvidíme co se mnou po testech bude dělát gyn....

@karlos12 tak melo by se to cvičit 3-4týdne a je jedno kdy a který den....je to super a mě to pomáhá duševně hodit se do klidu.....box by stačil taky případně 😀 ale musela bych ho použít přímo na něm.... a jak si na tom?čekáš na menses pořád?