Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
@pavlina1976 nenecham te v tom spolubojovnice a v patek jdem na to... 😃 ja budu 10den kdyz nepocitam ten den ketu tak snad pokud se ma co ukazat tak se to ukaze. Na krev jedu v pondeli :-|
@karolakmn @pavlina1976 teda testujete obě v pátek? hmmmm to zní zajímavě že bych počkala na pátek 😉
Holky tak jsem doma sama a začala jsem mít náké chmurné myšlenky tak se potřebovala něco dělat 😃 gruntovalal jsem včera tak co dnes ????? http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=119281 hmmmm už to tu vonííííí 😉 peču prvně tak snad budou dobré ale těsto je dobré 😃
@suzik161 No to je pako on ]-( , ty si to vůbec neber do hlavy. Což pak je normální, aby si člověk nechal peněženku na sedadle a ještě s tolika penězi?????? To bych si nenechala ani vzamčeným autě natož v odemčeným. Blb 😃
@karolakmn Jééé to je od tebe hezký 😉 . 10 den je OK, já budu teda 11 😃 . Taky jdu v po na krev ]-( . Ráno jsem si byla jistá na 1000%, že jsem těhotná a teď o tom tak přesvědčená už nejsem =-) . Nějak mám divný myšlenky.....A bolí mě šíleně jen záda v kříži na levý straně =-) . Už, aby byl ten pátek, ať vím na čem jsem 😉
@japro Ty musíš testit dřív, já potřebuju vidět ty tvoje krásné // tlustice 😉 . A kdy se na to chystáš? Ve středu? 😉
@japro Nééé holky nesmíme se dát 😉 . No ráno kdybys mě viděla, stála jsem před zrcadlem a koukala jsem se na sebe a říkala jsem si jak budu mít hezké bříško, prostě jsem už viděla jak jsem těhotná 😃 . Magor a teď mám pocit, že to nevyjde 8-( . No stejně s tím nic už neuděláme, buď jsou zavrtaní, nebo ne. Měly na to první max 4 dny 😉
@pavlina1976 jj jsme na to uplně stejně to tedy 🙂 sušenky mám upečené a jsou moc dobré 😉 ted mě volal manžel tak to bylo fajn 😉 dám si ještě čaj a pak si lehnu 🙂
@japro Mě taky honí mlsná 😃 . My kouknem na nějaký film a taky jdu do peřin 😉
@pavlina1976 mě ani né mlsná ale potřebovala sem práci ... prostě něco dělat 😃 tak dobrou noc přeji 🙂
Ahoj holky. Tak se nám to tady pěkně rozjíždí s Ketíkama. Být 10 den, tak testuju 😃 Držím vám moc palečky, ať vám to výjde. Já si musím ještě na IVF počkat, teď jedeme v červenci na dovču, tak se jedu odreagovat. 😃 Holky máte některá zkušenosti s lékama na oddálení menstruace? Zrovna mi to vychází na dovću, tak nevím co s tím 😞 . Objednala jsem si menstruační kalíšek, tak jsem si říkala, že ho vyzkouším. Máte s tím zkušenost?
@jesie28 Děkujeme, užij si dovču 😉 . S těma práškama nevím, kdybys byla těhotná, tak to není určitě dobře. Tak to ještě zkonzultuj s dr 😉
@pavlina1976 @japro vy my davate... taky uz bych chtela vedet na cem jsem... obcas mam dojem ze jo pak zas vyvolavam paniku jak budu v pr... az na testu nic nebude... zitrek utece jako voda, streda snad taky, ctvrtek bude nejhorsi a v patek testuju 😃
@karolakmn Jdu do toho s tebou 😃 a věřím, že se budeme radovat společně s japro, ta nám sem dá fotku už ve čtvrtek večer 😃 a navnadí nás 😉 . Začíná mě trochu pobolívat břicho jako na ms 😞 . Já jsem fakt na nervy.....
Vůbec si už netroufám říct jestli tam budou,nebo ne 😉 . Jo už je stejně rozhodnuto 😉
Vůbec si už netroufám říct jestli tam budou,nebo ne 😉 . Jo už je stejně rozhodnuto 😉
@karolakmn
@pavlina1976 krsné dobré ráno 🙂 jj už je rozhodnuto ráno když jsem čurala tak sem myslela na testování 😃 ale jen myslela ted si beru ráno než pujdu do práce poslední utrogestan 🙂 přeji krásný den
@pavlina1976 krsné dobré ráno 🙂 jj už je rozhodnuto ráno když jsem čurala tak sem myslela na testování 😃 ale jen myslela ted si beru ráno než pujdu do práce poslední utrogestan 🙂 přeji krásný den
Začni psát odpověď...

Odešli
Holky, nevím jestli do toho Ketu jít, lepí se nám smůla na paty a nevím, zda se to prolomí. Dneska nám firma brousila podlahy na baráku. Přijel chlap a nechal si otevřené auto. Za mnou přišla kamarádka s kloučkem, tak jsme si hráli venku, mezitím než to ten chlap udělal, tak mu někdo ukradl peněženku z předního sedadla. Ten chlap tam měla přes 20.000Kč. Tak jsme volali policii. Fakt se to na nás lepí!! :-|