Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
Ahoj, dnešní test vypadá stejně, další test bude v neděli. Doufám, že to bude již čárka 😀 děkuji za palce!!!
@suzik161 hlavně, že tam pořád je a věřím, že v neděli bude sílit
holky, my dneska začínáme 4. měsíc a tím i II. trimestr, mazec 😀
@78marcela ahoj, čárka tam stále je a je o odstín tnmavší, je vidět i po zaschnutí jako duch. Ty ostatní po zaschnutí skoro nejsou. Dneska jsem to nevyfotila, ptž ráno(3:30) jsem nějak neměla umělecký talent a nešlo mi to 😒 myslím si, že je to dobré a při KETu je tohle brzo na testování, nevím proč, ale je.
@suzik161 Super, dole je vidět hezky, jen tak dál 😀
Ahoj holky, příští týden jdeme s manželem do CAR Unica v Brně, je to naše první konzultace na IVF. Mám neprůchozí vejcovody, spermio nás teprve čeká. Můžete mi prosím poradit, co nás tam čeká? Jsem z toho trochu nervózní 🙂 díky moc
Ještě by mě zajímalo, jak to funguje s pojišťovnou. Jsem u VOZP, jak rychle se schvaluje žádost? Začíná se stimulovat i bez schválené žádosti? Nebo musíme třeba ten měsíc čekat?
@luciasek_86 Ahoj, já jsem chodila k apolináři a začalo se stimulovat hned, ale musela jsem podepsat, že pokud to pojišťovna neschválí, uhradím plnou částku veškerých léků jako samoplátce. Za cca 14 přišlo schválení od pojišťovny a ten úpis přede mnou skartovali. Ale v každém centru to může chodit jinak.
@suzik161 Neboj, to ještě nemusí nic znamenat, zkus to zítra znova
@luciasek_86 ahoj, taky chodím do unicy, nemyslím, že budeš hned stimulovat, měsíc před stimulací se bere antikoncepce a po ni hned se stimuluje, a mezi tím pojišťovna schválí léky,
@jakoubekzdenka1711 ahoj, díky za odpověď 🙂 aspoň mám trochu představu, na co se připravit 🙂 Četla jsem, že Unicu si hodně chválí, jsi tam spokojená?
@luciasek_86 myslím si, že se opravdu snaží, ale mě se zatím nepodařilo, letos jsem po Ketu, a iVF jako samoplátce , mám již vyčerpané pokusy, a chystám se na další KET zůstal nám po ivf 1 bobánek, tak uvidím, ale nějak se na to ještě necítím, bojím se opětného zklamání ☹
@jakoubekzdenka1711 to mě moc mrzí, přeju hodně štěstí, snad se ti to povede. Taky mám strach, že to neustojím, když to nevyjde. Zatím se snažím být optimista, ale i tak to ve mně hlodá.
@luciasek_86 já jsem velký poseroutka, a to neznamená, že musí být i ostatní, tady jsou hodně silný holky, co nás poseroutky drží na vodou, a toho si moc vážím, že mě vzaly mezi sebou, tak tě vítám do klubu a hlavu vzhůru nejsi na to sama, máš tady nás 😉
@kvetinka84 to je dobre! 🙂 tak at se vam dari porad stejne dobre🙂
Ahoj holky, jdu se podelit o radost - dnes jsem byla na prvni kontrole, jsem v 7tt, srdicko bije, tak se tise raduju a doufam, ze to vydrzi...
@kotcheva super, moc gratuluju, hlavně ať je vše v pořádku a v klidu. Já jsem v 15. tt a dneska první malinké ťukanečky v bříšku 😀
@kvetinka84 dekuju🙂. To je hezky, ze uz citis pohyby🙂
@suzik161 tak co, jak vypadají testy? A kolikátý den po KET vlastně jsi? Kdy jdeš na krev? Myslím na tebe
@kotcheva moc děkuji, s takovou podporou se to musí povést.
@kvetinka84 testy byly dobré, ale zeslábly v úterý(11.d po KETu),spíš se skoro ztratily. Od té doby jsem si již test nedělala, dneska jsem 13den po KETu, na krev jedu zítra a docela se bojím, tak uvidíme.
@jakoubekzdenka1711 ahoj, koukám, že jsi po KETu, brala jsi estrofem a utrogestan?? Udrželo ti to MS???

@kvetinka84 zaváděli jsme jedno, to druhé nepřežilo rozmražení. A tohle je ještě dělané odpoledne 😉 nebyla vůbec žádná injekce tentokrát 😀 děkuji moc