Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
@cicinky to by by zazrak cekam na ms a budu stimulovat samoplatce 4.Ivf
Ahoj holky. Můžu se k vám přidat? Z prvního IVF máme syna. Teď je mu 27měsíců. Snažili jsme se o druhé, ale bohužel se nedařilo, tak jsme si řekli, že půjdeme na KET. Měli jsme ještě dvě zamražené embrya, ale bohužel nebyly k transferu ☹ . Tak jsme se dohodli s manželem, že jdeme do druhého IVF. Jestli se menstruace rozjede, tak zítra volám do CAR. 😅 Je to teda psychicky náročné. Mě příjde takový trapný jít na ten ultrazvuk 2 den cyklu 😅
@jesie28 ahoj, jsem na tom dost stejně, máme dvouletou dcerku z prvního IVF, v létě jsme zkoušeli KET,ale nepovedlo se a teď jdeme do druhého pokusu taky pro sourozence 😉 akorát u nás to jinak než přes car nejde, takže jsme věděli, že budeme muset.....já už třetí den stimuluju a taky jsem byla o víkendu na tom prvním utz, ale nebylo to zlý, pořádně jsem se v kabince utřela parfémovanýma vlhčenýma kapesníčkama malé a tam pak hned nafasuješ papírové utěrky, takže to ani nepoznáš 😉
Já chodím do Brna na Obilný trh.

Ja si dnes zkoušela dělat test a nic, ale jsem 5 den po transferu když nepočítám den kdy proběhl transfer... Tak snad je jen brzo... Zkusím to ve středu a pak v pátek...