Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
@karolakmn já nad tím študovala a taky mě to tak napadlo, že jsi chtěla říct něco podobného...já myslím, že veškeré podloubávání, píchání, tlačení, vrtání...je asi z toho celého procesu. tělo nahormonované, neví si s tím rady a my taky máme tendenci všemu přidávat na významu, jak se hlídáme (dělám to samé)...ale od čeho to přesně je, to asi neurčí nikdo. ale každopádně držím pěsti moc moc a moc
Tak tex jsem si brala pyzamo a po sundani podprsenky me pobolivaji bradavky ... uz si pripadam jak magor kterej si vsugerovava veci a prirovnava je k necemu co tak byt nemusi. Ale naposled jsem toto v bradavkach citila kdyz jsem cwkala malou... ale ted uz mi asi jen hrabe
Tak dneska jsem si odvezla balík injekcí a prášky. Tak od zítra začínám píchat sama 😀 V úterý po velikonocích na kontrolní ultrazvuk.
@jesie28 tak to si tě asi pamatuji, jsi stála tak naproti dveří na utz a měla jsi rozpuštěné vlasy a manža měl takovou kozenou bundu, já jsem měla takové otrhane džíny a černo šedou halenu, hnědý vlasy do culiku a šál 😉 dnes tam bylo hafol lidí všude i těch chlapů hromada samotných, ti asi čekali na svůj příděl na opu....a kolik máš teda jednotek? Na co jsi čekala v lékárně? To mohlo počkat i na příště né? My odjížděli kolem desáté pryč, akorát to parkování je tam děs.... Na kontrolu jdu v pátek a v úterý tam budem taky, ale na opu nejspíš...

@karolakmn nějak mi uniká smysl....