Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........

•
10. kvě 2015@danov84 a testovat budeš kdy? Škoda, že ti v nemocnici rovnou nevzali krev, měla bys to jedním vrzem
0
@jesie28 mám 2 cácorky, 10 a 9 let 🙂 zastavilo a je to báječné 🙂
Apollko, dnes jsem teprve 5 den, tak nevím, jestli by z krve už něco zjistili. Testovat mám za týden.
Nevím, jestli jsou to příznaky, ale bolí mě záda a jsu unavená a líná 🙂 podbřišek mě trošku pobolívá 🙂 takže uvidííííme 🙂
Apollko, dnes jsem teprve 5 den, tak nevím, jestli by z krve už něco zjistili. Testovat mám za týden.
Nevím, jestli jsou to příznaky, ale bolí mě záda a jsu unavená a líná 🙂 podbřišek mě trošku pobolívá 🙂 takže uvidííííme 🙂
Ahoojky tak já už jsem po..... Na funkci mi odebrali 12 folikulu z toho 1 zralé, a 2. NA 98%. nakonec oplodnění obě metodou isci, transfer měl být 2 dny po punkci protože se krásně dělilo i ryhovalo. Jenže v den transferu mi volali ať nejezdím, že se přestali vyvíjet, že mají málo buněk, takže prodlouženou kultivaci do dnes a BOHUŽEL NIC, PRESTALI SE VYVIJET UPLNE.
@paapajinka to je mi lito. Stejne je to nefer 😞 ja mela po kultivaci 13 vynikajici kvality, 7 chtela zamrazit a zbytek nekomu, kdo by potreboval, tak darovat. A neslo to, kvuli tomu, ze jsem neprosla testem darkyne. Pritom jsem mohla nekomu udelat radost. Ach jo 😞
Mile holky, potrebuju poradit: jsem dnes 10 den po et, prodlouzena kultivace 5 dni, zavedena jedna expandujici blacocysta nejlepsi kvality. Treti den po sobe pozitivni tehotensky test: druhy den vyrazne silnejsi, dnes rano na bud stejne silny nebo lehynce slabsi nez druhy den (ale stale o dost silnejsi nez prvni) Je to v poradku?? Nebo to musi byt kazdy den silnejsi? Padla na mne totalni panika... Dekuju!
Začni psát odpověď...

Odešli