Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
@jesie28 je mi to moc lito, ale preci jen zkus tomu verit aspon jeste tak ty tri dny... Nekomu se to fakt ukaze pozdeji. A jedno dite mas! Ver, ze budu stastna i kdyz budu mit aspon jedno.....to je desne, tenhle otaznik: budu nekdy mit vubec sve deti? A muzes zkusit mini ivf, s minimalni stimulaci... Vzdyt na miminko je treba jen jednoho dobreho vajicka 🙂
https://maps.gstatic.com/intl/en_us/mapfiles/cb...
@apolla
@78marcela holky víte o tomhle něco? To asi není úplně IVF centrum že?
@78marcela
@apolla já chci ještě vyzkoušet průchodnost vejcovodu. Mám jen jeden ☹ Potřebuji zjistit, jestli je průchozí, jestli má cenu pokoušet se přirozeně. Ale nevím, kde ve Znojmě by to udělali ambulantně. Jinak si to můžu domluvit v CAR. Koukala jsem i na nějaký nový centrum Reprogenesis v Brně. No uvidím. Jak se domluvím s manželem a jak budou peníze. ☹
@78marcela
@apolla
@danov84 ach jo holky, co to tady čtu? Pořád nějaký problémy ☹ Marcelko lepšì bude být pod dozorem. Ještě to holka chvilku vydrž, pak už ty zdravotní problémy všechny zmiznou 😉 Já jsem se objednala do Car na ten ambulantní zákrok.na průchodnost vejcovodu. Snad ten jeden co mám bude v ppřádku ☹
@jesie28 a kam sis to teda vybrala, kam pujdes? Jojo, u me nic moc. Ale fakt je, ze budu rada, kdyz me budou tak hlidat. Uz dnes me doktorka dostala do rizikovky mimo termin, vysali mi 4 zkumavky krve, vse zkontrolovali, a pristi tyden zase kontrola. A pan doktor Doubek ze znojemske nemocnice nema chybu. Hezkej, sympatickej, jsem z nej cela paf. Uz se tesim na dalsi kontrolu.

@tere_ mně je 32 🙂