Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
Ahoj holky tak se k vam pridam jiz mam 4 deti ale moc si prejeme 5te 🙂 bohuzel jsem po dvou mimodeloznich prisla o oba vejcovody a jedina nase moznost je ivf jste na tom nekdo tedy IVF je tu mwzi vami nektera ktera je na tom podobne ?? Konzultaci mam na 24.6 mam z toho celkem obavu vubec nevim co nas ceka
Ahoj holky, tak já už myslím jen na to, aby už bylo září, abychom měli všechna vyšetření v pořádku a mohli jsme se opet pokusit o těhu.. Možná jsem blázen, ale zkusím opet dvě embryjka.. Tahle jedina myšlenka mě žene ku předu. Teď během šestinedělí se žádné vyšetření nedělají a me to přijde nekonečné.. Je to hrozny, ale život musí jít dál..
Ahoj Holky tak 21.6. se narodil Tomasek, 50cm a 3400g. Na jsem zivy dukaz ze zazraky se deji. Mame ho pro neuspesnych pokusech prirozene a to Nam rikali se nikdy sama neotehotnim
@jakoubekzdenka1711 moc gratuluji k Tomåškovi. Ať vám dělá jen radost a je zdravý. Brala jsi nějaký léky na otěhot ění nebo to šlo samo?
@jakoubekzdenka1711 tak to je nadherna zprava, super, zazraky se opravdu deji. Kamaradka po osmi ivf taky porodila holcicku, ktera se jim nakonec pred devatym pokusem povedla prirozene. Preju obema moc a moc zdravi a stesti😉
@jakoubekzdenka1711 ty jo super moc gratuluju. 🙂
@jakoubekzdenka1711 tak to je super že jste nemusela podstupovat žádné IVF atd... Občas právě srovnání té pánevní části nebo cviky Ludmily Mojžíšové na to aby člověk otěhotněl stačí 🙂
@jakoubekzdenka1711
@nikka7 holky prosím Vás o radu .... jsem od února po laparce a stále se otěhotnění nekoná ( pila jsem čaj a brala clostík ) ...už jsem si něco přečetla tady na koníkovi o Mojžíšové, ale stále jsem se s tím nechtěla zabývat ... jde o to,že mě opravdu často bolí záda v kříži a tak nevím jestli nezačít uvažovat o srovnání kostrče, ale někde jsem četla, že to není nic příjemného ( i když pro mimíska uděláme vše 🙂 ) zvažuji už návštěvu gynekoložky a odeslání asi na ivf 😕 myslíte, že bych měla nejdříve zkusit srovnání ? 😉 díky 🙂
@molia No já bych zašla nejprve ke gynekoložce a s tou se poradila.
Srovnání té kostrče a celkově ty cviky Ludmily Mojžíšové bych ale klidně začala praktikovat hned. Níže je článek o cvikách LM, kde není moc textu a je to spíše v bodech. Navíc cvičit můžete začít ihned a stačí cviky dělat doma. Na youtube jsem našla i pár videí. 🙂
@nikka7 na jsem 9 let se snazila, 3ivf se vsim co se dalo, v Loni 4ivf jako samoplatce, hodne penez je pryc a nakonec se Nam to stall prirozene, vymodleny synek, nase zlaticko. Dokonce mi rikali se jsem blazen v repromede a v uniice se snazili Nam pomoci.
@jakoubekzdenka1711 ke komu jsi chodila v repromede? Ja chodim k doktorce Hromadove
@lucinecka28 k mudr veselymu, konzultace jsem Mela u mudr. Vesele. Ta mi po 2 neuspesnem Ivf rekla se bych se Mela lecit na psychiatrii, zaplatili jsme vsechno co se dalo tolik penez a nic, presla jsem do unici a tak je to June, velmi prijemne sestry a doktori a hlavne to nic neslibuji, a zbytecne neutracis penize, udelaji Jen co je potreba.
@jakoubekzdenka1711 někde ty lékaři nejsou zrovna citllivý to je fakt. A je jedno jak hlavně že se nakonec zadařilo a máš doma svoje zlatíčko. 🙂
@nikka7 ano mas pravdu, je to o lidech, a je to nase zlaticko,
Holky nemate nektera zajem o sypany caj Dle mojzisove zustal mi cely pytlik, novy nenacaty.
Nevim jestli mi pomohl, ale 2 pytliky jsem vypila CCA 5 mes. A zadarilo se.
@monak85 Ahoj Moni, dlouho jsem tu nebyla, tak ani nevím co se stalo, teď jsem to dočetla, je mi to moc líto, moc 😢 . V září jdu také na ket. Tak snad i mě se to už podaří. Všechny děvčátka už mají mimi. Tak to bych ti moc přála, aby jsi mohla v září také hned začít! Pořád jdeme dál, tak i nám se to musí prostě povést 🙂 . Drž se Moni!
@jakoubekzdenka1711 Ahoj, moooooc grauluju!!!!! 😀 . Krása, takový chlapák 😉
Holky můžete mi poradit? Máme za sebou 5 pokusu IUI, neúspěšných ☹ Takže nám doktor doporučil měsíc pauzu od všech injekcí a prášků a v září začít s prvním IVF.. našetřeno máme, ale přítel chce ještě počkat.. Zajímá mě, zda se může IVF oddálit třeba o tři měsíce nebo to na sebe prostě navazuje a po IUI hned musí být IVF.. chtěli bychom tomu dát ještě volný průběh a né se hned stresovat umělým.. není to tak, že když se IVF posune o pár měsíců, musí se potom absolvovat zase všechna vyšetření znovu? Děkuji za rady.
@hanpavka my jsme iui ani nezkouseli, sli jsme rovnou do ivf, přece jen je tam mnohem vyssi sance. Takze urcite to neni navazne. A zalezi, co za testy vam delali, treba trombofilni mutace jsou na cely zivot stejne a nemenne, ale promenlivy je treba spermiogram. Takze se to tak neda rict. Domluvila bych se na vasem miste primo s doktorem a dala na jeho radu.
@78marcela a koukám, že vám vyšlo IVF hned poprvé?? 🙂 vy se máááte! 🙂 Můžu se zeptat, kolik jste dopláceli? My jsme na spermiogram chodili každý měsíc, před IUI a výsledky vždy rozdílné, ale díky vitamínům vždy lepší a naposledy dokonce 65 mil. a dobrá pohyblivost, já dva krásně velké folikuly a stejně to nevyšlo ☹ Ale chtěli bychom si od toho všeho odpočinout aspoň na pár měsíců, tak jsme chtěli to IVF odložit.. 🙂
@hanpavka ted jsem se docela rozesmala, pry ze napoprve..nas pribeh si muzes precist tady, zrovna dnes jsem ho sepsala. https://www.modrykonik.cz/blog/78marcela/article/cekani-na-zazrak-1-vay6ez/
@78marcela Omlouvám se, přečetla jsem si ho až když jsem vám odeslala svou reakci... Klobouk dolů, jste statečná a silná, když jste to nevzdala.. snad už bude jenom dobře a miminka se dočkáte ve zdraví a bez komplikací! Přeju Vám to 🙂 Nám doktor doporučuje imunologické vyšetření až po prvním pokusu IVF, že se ve většině případů vždycky nějaká reakce najde a lidi jsou pak zbytečně nervozní a stresujou a přikládají tomu větší váhu, než to ve skutečnosti má..
@hanpavka tady se tyka😉
O komplikacich behem tehu jsem napsala v pokracovani clanku. Proste to byl mazec a uprimne se tesim az bude mala venku. Hlavne at je zdrava a v poradku.
My taky sli az po nekolika pokusech na imuno. Ale uz predtim jsem preventivne brala medrol a prednison. Drzim pesti at to dobre dopadne.
ahoj holky. čtu vás už dlouho, ale ještě jsem nepsala. můžu se přidat? ráda bych se podělila o své zkušenosti s ivf. a hlavně chci dodat odvahu všem, kterým to nevyjde napoprvé, ale třeba ani napodruhé atd. my letos změnili centrum, kde nám to napoprvé vyšlo (celkově jsem podstoupila 4. pokus).

@jesie28 jj chodím a super