Jde někdo v dubnu na IVF? Co vše to obnáší?
Ahoj devcata ja jdu na privni ivf ted v 4.4 ale nevim co to vse obnasi muzetemi prosim nekdo z vas poradit dekuji moc za rady.
A jinak gratuluji vsem co vam to vyslo, a tem ktrym to nevyslo nedejte si nic s toho sme bojovnice a my se jen tak nedame ze .........
@jana123123 - ahoj, já jdu na druhé IVF 🙂, 27.3. mám punkci vajíček a pak kultivaci, v dubnu pak transfer embryjka ;)
@adelaida78 - IVF je umělé oplodnění 😉
Ahoj a vitam te tu.
Ja jdu ted v dubnu na prvni prohlidku na ivf a nevim co mne ceka muzete my prosimte rict jak to probiha a kolik se plati za leky dekuji ti moc cicinky
@cicinky Ahoj tak te tu vitam prosim mohla bysmy rict ja jdu na prvni prohlidku v 2.4 na ivf a nevim co to vse obnasi a co se doplaci za leky dekuji ti moc za radu
@jana123123
Byla jsi už u lékaře? Máš už všechny krevní testy a genetiku? A máte hotový spermiogram? 🙂
Ahoj holky...já už sicxe před čtyřmi lety na IVF byla, ted jdu znova, můžu se přidat?
Ahoj muzu k vam? Me čeká 1.ivf na zacatku dubna. Včera jsem začal stimulovat... Mám krátký protokol. Léky na stimulaci nás nestáli nic, vybrali jsme si hrazeny pojišťovnou, tak snad to nebyla chyba.
@cicinky ahoj. Já jdu vlastně na KET, z toho prvního IVF mám stále ještě zamražená embrya. Měla jsem jich moc, celkem 33 vajíček, 27 se jich oplodnilo a 15 jich bylo nejlepších. 2 mi zavedli a zbytek zamrazili. Byla jsem tedy na jednom ET a pak dvakrát na KET. Ze třetího Ketu jsem otěhotněla ale pak se to pokazilo...
Tak ted to zkouším znova. 10.4 jdu na konzultaci, nasadí léky mi léky a počítám že začátkem května půjdu na KET, pokud půjde všechno dobře.
@cicinky ahoj ja bila ns krevni tedty us msm ale jeste musim jit ns prphlidku fo ktorovi s prave nevim co mne ceka mam mendi strach
@jana123123 vůbec ničeho se neboj, je to jen klasické vyšetření, a pak povídání o výsledcích a dalším postupu 😉
@cicinky ahok jo bil muj mandzel na spermiogramu a ma ho dobry
@78marcela ahoj ka sem jana to douhladim 78marvelou ze mas hodne vajivek to je moc dobre cislo 🙂
@cicinky ja myslela ze to boli jak te vystruji a muzu poprosit jeste o jednu radu cotoje genetyka vis to je moje prvni ivf dekuji moc za radu
Ja se omlouvam ja pisu s telefonu tak tam mam milion chyb prominte mito dekuji moc
@78marcela Ahoj ja se ti omlouvam ja pisu s tel. Tak tam jsou chyby a ja sem jana vitam te tu mezi namy
@karolakmn ahoj ja nevim jak to chodi nebo jdu uplne poprve tak mam s trosku obavy co my reknou spermogram mame dobry a i krevni tety tez ale jeste mne ceka vysetreni nebo v tu domu sem menstruovala tak mne nemohl vysetr poslal mne jen na krev dr.
@jana123123 genetika je taky z krve 😉
Tam vlastně vidí, zda je nějaké riziko nemoci, či syndromu, co se miminka týče, jeto opravdu detailní rozbor 🙂. Dr. na genetice je velice milá a hodně vám toho oboum řekne 🙂. Není se čeho bát 🙂
Ahoj, já jdu v dubnu také na IVF, druhý. 7.4. si jedu pro injekce a další informace. Kolem 19.4. bych začala píchat, tak uvidíme jak to tentokrát dopadne. Docela se na to těším 😉
Aha tak ti moc dekuji aco ty jak si ty dopadla u doktorky a nebo doktora
@suzik161 Ahoj tak te tu vitam at se ti ve svem dari a kdy to budete mit
@jana123123 budeme to mít tak v půlce dubna, začátek. Už se na to těším, aspoň se něco děje 😉 v květnu by pak byl transfer. Není se čeho bát, vůbec!!!
@jana123123 myslím ze se není čeho bát... Ja mám jen obavy jak to dopadne... V pátek jdu na ultrazvuk a příští týden snad na odběr... Dam vědet co mi v pátek řeknou... Držím ti palecky
Jo dekuji moc ja jdu ted v dubnu na dalsi prohliku a daufam ze us mi daji nejake te prasky
@suzik161 muzu se te zepatat jak to probihalo u tebe a tak drzim palecky 😉 🙂
@jana123123 Určitě, po roce snažení a neúspěchu jsme se svěřili do rukou centra v Jihlavě. Tam mi hned první měsíc udělali IUI, protože u mě zrovna probíhala ovulace, z toho bylo biochemické těhotenství. Pak jsme se rozhodli, že půjdeme do IVF, začala jsem si píchat Puregon, folikuly se tvořily, ale byly skoro prázdné. Měla jsem jen 3 nezralá vajíčka, z toho bylo 1 oplodněno a zavedeno, ale nelíbilo se mu u mě 😒 Takže jsem měla teď pauzu a chceme v dubnu zkusit ještě jeden a pak se uvidí. Na testy jsme se domluvili s doktorem až po tomto pokusu, protože v tom minulém moje tělo nereagovala na hormony, takže teď budu dostávat větší dávky. Proč to nejde nevím, ale uvidíme. 😒 I já vám držím palce!!!

co je ivf??