Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx jj, chápu...
@plachetnicka a neptala jsi se, proč tomu tak může být, když se z tolika vajíček"vyvedlo" pouze to jedno? A hlavně největší bojovník🙂 Mě to strašně vzalo, když jsem se dozvěděla, že pouze 1, ze 14ti odebraných vajíček.. měli jsme téměř stejný průběh v opadávání embryjek..
@zuzanaxx to mas pravdu,mi přijde,že každé car postupuje úplně jinak.Někde se nejdřív vše vyšetří, než se vůbec na ivf jde. Taky jsem se ptala, jestli budeme dělat nějaké další vyšetření- imunologii a dr říkala,že když mi vysla normálně štítná žláza,že není třeba. Těžko říct,jestli se stala chyba v car nebo prostě smůla.
@tehulka1167 já mám navaříno ze včerejška a opet kuře. Máme domácí chov, už jsou schopné na talíř, tak teď bude kuře asi častěji. Co jsi vařila ty?? .
@veervit špagety vařím. Já mam furt hlad,jenže nemám na nic chut ☹
@veervit ale dneska jsem se docela ukojila rajčatovým salátem s majolkou 😀
@tehulka1167 já vařila špagety na způsob boloňských
@bachovy_esence_poradna
Moc děkuji.
Musím se zase zatnout a pokračovat dál.Bohužel,mám takové výkyvy kdy už si nějak nevěřím,ale pak zase načerpám sílu a bojuju dál.
Moc děkuji za podporu
Martina
@zuzanaxx to mě velmi mrzí ☹ . Já si myslela, že se zamražují embria až šestý den v dobré kvalitě aspoň u nás to tak je. Uvidíš, že druhé už vyjde. Půjdou na tebe jinou léčbou
@veervit neptala jsem se, já to tak nějak brala, měla jsem dvě zamlklá těhotenství (se kterými mi trvalo se "smířit", úplně smířená nikdy nebudu), tak to postupné odumírání mi přišlo normální. Pak jsem samozřejmě byla v šoku, že ze dne na den je z pěti jen jedno, ale byla jsem nervozní a v časovém presu (když mi do telefonu řekli, že mám za hodinu dorazit a já to mám min. 1,5h cestu autem), že jsem nějak nad ničím nepřemýšlela a manžel byl skvělá společnost. A já moc o IVF neměla nastudováno, doma už jsme měli přirozeně jednu dceru, takže jsme měli jen PK, jinak nic navíc.
@tehulka1167 hlavně když nakonec najdeš něco, čím se zaplácneš🙂
@veervit
Máš pavdu,prostě panikařím.Nejhorší je,že jakmile jsme někde v obchodě,tak mi malá ukazuje,co koupíme miminku,až se nám narodí.Ta děti milujje a moc si přeje sourozence.I když jsem jí vysvětlovala,že to není jednoduché,že musíme čekat,ale někdy to prostě nejde.
No,musím bojovat dál,bohužel mám i takové chvilky,kdy si připadám bezradná.
Moc ti děkuji a také přeji vše nej.-)
Holky tak budu testovat ještě ve sttředu.
Moc děkuju za podporu a omlouvám se,že jsem vás otravovala svými slabými chvilkami.Jste všechny moc fajn.
@martinaanet úplně tě chápu. Oni ty hormony s člověkem dělají divy.. Neboj, nakoupíte mraky oblečků😉 Jen si počkáme a počkej, budou novější a novější kolekce a ty budou stát teprve za to😉 Hlavně si nevybíjej zlost na chlapovi, jemu samotnému to musí strašně vadit. Já toho svého pořád jen chválím. Chlapské ego je potvora..
@martinaanet jen se vypovídej 🙂
@martinaanet od toho tu ale jsme!! Aby když má některá slabou chvilku, tak ji podržíme😉 jednou já, po druhé ty😉 Ve středu tam bude dálnice! Uvidíš😉
@martinaanet od toho je skvělé,že je kde si vylít srdíčko,nikdo to tak nepochopí jako my tady,co už to známe,kolikrát mě tu holky podrželi,můžeš napsat cokoliv a uvidíš,jak tě z toho všichni dostanou,neboj,jsme na stejné lodi,jen někdo má místo přistání blíž a jiný dál,aspoň zkouknem kus světa a člověk je pak chytřejší.A hormony dělají svoje,to znám,jednou brečím jak želva z ničeho a z toho se směju,ráno mi bylo ouvej a teď bych mohla zas skály lámat (skoro) 😉 Taky si říkám,že kdyby to teď nevyšlo,že už nebudu mít sílu,ale vím,že jí zas někde vezmu a půjdu do toho 😉
@tehulka1167 no uvaříno je od včera-dušená mrkev,ale že bych měla nějak chuť,to nee,nevím,co zítra,už mi nějak dochází inspirace ☹
@pozi na dušenou mrkev jsem tuhle taky myslela 🙂 no taky nevím co zítra vařit. To je porad dokola. ..

@plachetnicka díky...já jsem jen teď hodně naštvaná a zklamaná...zítra to budu vidět jasněji...