icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

1983ingrid
2. čer 2016

@1987katka Dekuji 🙂 Viditelny duch je super, zitra nebo pozitri uz by mela byt carka snad zase silnejsi, drzim palce 🙂 Ja pouzila taky mamatest 10 a clearblue (ten co ukazuje tydny). Ja bych mela ofiko testovat 16. den, tedy v nedeli. U nas v caru to tak je vzdycky, take nevim proc, ale asi chteji mit jistotu, nedelaji totiz krevni test. Zitra jdu jako samoplatce. Myslim, ze 14. den uz by v krvi neco melo byt... Jsi doma nebo chodis normalne do prace?

tehulka1167
2. čer 2016

@vvercatkoo Neboj budete to ok 🙂

vvercatkoo
2. čer 2016

@tehulka1167 díky 🙂

1987katka
2. čer 2016

@1983ingrid vyjde to, neboj asi ví co dělají, když nám dávají takhle pozdní termíny 🙂 Jinak já jsem normálně v práci v kanceláři...doma jsem byla jen v den odběru a pak v den transferu+jeden den potom.
Třesu se, aby to vyšlo, nejraději bych změnila práci, ale nechci přijít o výhody, už mi to tady po 8-mi letech leze na mozek. Nejsme moc velká firma a už 4 kolegyně odešly na mateřskou a já stále nic :(

@lenejewel89 večer vyfotím, abyste koukli, jestli se mám vůbec radovat, duši nejsou ještě moc silní, ale věřím, že až budu třeba 14 den, tak to bude lepší, musíííí

1983ingrid
2. čer 2016

@1987katka asi ano, tak musime jeste vydrzet 🙂
Naprosto te chapu, mam to hodne podobne, kez by to vyslo. Hodne stesticka 🙂

jirikova
2. čer 2016

@1983ingrid já měla 12.den v krvi hCG 216, takže neboj, určitě tam 14.den už něco bude! 🙂 držím palce

sisul_ka
2. čer 2016

@blanch2014 zelam ti, nech sa to dobrou cestou vyvija 🙂

martinaanet
2. čer 2016

Holky,nebyla jste některá na hysteroskopii?Snad jsem to neskomolila.
Četla jsem,že se to provádí pod celkovou anestezií,ale včera se mě primář v csru ptal,jestli to zvladnu i bez ní.

1983ingrid
2. čer 2016

@martinaanet Byla jsem na ni pred mesicem a byla jsem moc rada, ze mi doktorka doporucila jit na to bez anestezie. Nebylo to tak hrozny, jak se rika, maji na to ted uz nove moderni instrumenty. Trvalo to zhruba 10 minut a fakt jsem ocenila, ze tam nemusim jeste hodinu lezet a probirat se z narkozy. Samozrejme zalezi, jaky mas "prah bolesti". Prirovnam to k delsi cytologii.

pipi39
2. čer 2016

ahoj v breznu jsem byla potratu 2ket. zamlkle tehu v 7+4tt. tak jsem si dala pauzu a cekala na genetiku a imunologii kterou nyni mam za sebou. vysledky ale budu mit az 29.06. jsem napnuta ja struna. Dost se to tu obmenilo asi jsou vsichni snad tehu doufam 😊

tehulka1167
2. čer 2016

@pipi39 když jsi byla poprvé na ultrazvuku blikalo srdicko nebo me?

1987katka
2. čer 2016

Holky tak tady mé testování, co myslíte? Zatím nesílí se mi zdá.. Nemůžou to být klamní duši od barviva? Já nevím jak vypadá opravdu negativní mamatest 10
Ale moooc si přeju, aby to byla pravda a vyšlo to 😲

adelinkkaa
2. čer 2016

@1987katka byt tebou jdu koupit jiny testy neb takovyhle carky me taky delal mamatest a tusim jeste benu test a tehotna jsem 100% nebyla

martinaanet
2. čer 2016

@1983ingrid
Děkuji moc za odpověd.Tak to také zkusím bez.Ono se nedá všem článkům na netu věřit.
Našli ti něco?U nás je špatný spermiogram,já bych měla být zdravá,ale pro jistotu.Ještě jednou moc děkuju.-)

blanch2014
2. čer 2016

@sisul_ka Děkuji. snad to test krve potvrdí. MS mela přijít v utery tak snad Dobrý 🙂

lenejewel89
2. čer 2016

@1987katka Ja bych rekla, ze je to jasne...ze se zadarilo.🙂Ale pockej na tu krev.

blanch2014
2. čer 2016

@pozi tak už mám viditelnou čárku na testu 🙂 a MS se taky nedostavila 🙂 tak snad krev potvrdí :D

anette30
2. čer 2016

@blanch2014 ukaaz 😊

1983ingrid
2. čer 2016

@martinaanet nenasli, nastesti. Tak at ti to dobre dopadne 😉

pozi
2. čer 2016

@blanch2014 no tak super,pozitivní zprávy mám ráda 🙂

pozi
2. čer 2016

@1987katka já myslím,že dokonce i lehce sílí,podle těch dopoledních testů,nevím,jak vypadá klamný duch na mamatestu,já na něm měla při prvním těhu už dálnici 😉

pozi
2. čer 2016

@martinaanet kdy jdeš na tu hysteroskopii?Jdu do caru na konzultaci až 17.6.,tak se musím na to přeptat,jestli by to u mě mělo smysl

markatka
3. čer 2016

Dobre ráno, držím palce všem, které dnes mají něco před sebou.. Testování, transfer, utz, či něco jiného.. Ať je dnešní den úspěšný pro nás všechny!

blanch2014
3. čer 2016

Nahoře 9 den po transferu, dole 10 den po transferu 🙂 tedy už jen čekat jestli to budou dvojčátka nebo jen jeden mimísek 🙂

blanch2014
3. čer 2016

@anette30 Zapoměl a jsem Te označit....snad foto najdeš 🙂

tehulka1167
3. čer 2016

@blanch2014 nádhera 🙂

merope
3. čer 2016

@martinaanet O anestezii při hysteroskopii slyším poprvé. Nepleteš si to s laparoskopickým zjišťováním průchodnosti vejcovodů? Některá CAR to právě ověřují laparoskopicky, že toho vidí víc než jen pry hysteroskopii, ale je to v narkóze.

Jinak teda musím říct, že můj poslední ET byl rozhodně horší než hysteroskopie. Ono hodně záleží na tom, jaký máš čípek, já ho mám na konci nějak šikmý, takže se do něj špatně trefuje a občas si ho musí přidržet (a to bolí). Ale většinou se asi i u té hysteroskopie trefují bez toho, protože i tam se mi omlouvali, že jim to bez nejde a musí si ho přichytit. A při posledním ET jim to nešlo s přichycením i bez, byla jsem nějak celá stažená, možná ještě jak to nebylo zahojené od OPU, netuším (pomohla až nějaká injekce na uvolnění). A ET se v narkóze nedělají nikdy, ty jsou samy o sobě většinou úplně v pohodě (když mi chlap říkal, že hlenová zátka se na čípku objevuje při těhotenství, tak jsem vtípkovala, že jsem třeba z předchozího IUI těhotná a proto se tam objevila zátka a teď přidali ještě dvě embrya - jsem minule netestovala, MS přišla o pár dní dřív než běžně).

Jinak já jsem dneska 3. den po ET 2 třídenních osmibuněčných embryí, tak jim hezky dneska říkám, ať se krásně přichytí a drží. A asi z toho už magořím, protože mě bobolívá podbřišku určitě z toho, jak se hezky chytají 🙂.

vvercatkoo
3. čer 2016

@merope já měla anestezii při hysteroskopii

anette30
3. čer 2016

@merope já taky měla celkovou narkózu.

vvercatkoo
3. čer 2016

Tak jsem zase volala, mám dvě co se vyvíjí a jedno je zabržděné. Mám z volat v pondělí ráno před ET. Budu mít příšerně dlouhý víkend plný černých myšlenek. Chce se mi brečet

Strana