Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@merope nechodis nahodou do gennetu? Tam to maji uplne stejne😃
@merope jo tak to bude určitě i u nás😉
@adelinkkaa krásné sílící čárky gratulka.Tak jestli vidím dobře 8 den už tam je jasný duch.Taky mám 5 dení blastocytu.Kolikátý pokus vyšel?
@zabbkakvak je to me 2 IVF .v prvnim jsem mela jen 2 embrya .prvni biochemicke,pak KET a z toho je nyni 2,5lety syn🙂 ted 2IVF opet 2 embrya.jedno jsem si nechala vlozit druhe vitrifikovat.tak snad bude vse v poradku🙂
Jj 8den uz byl videt krasne.ja testovala od 5dne a taky byl naznak😉
@adelinkkaa a počítala jsi i den transferu a měla jsi nějaké příznaky?Moje je to první 4zrale vajíčka s toho jen 1 blastocyta v úterý byl transfer.Bohuzel ostatní se nevyvíjeli dobře tak žádného mrazáčka ani nemáme tak doufám že to vyjde hned napoprvé.
@zabbkakvak jj mela uplne stejne jako u syna😊v den et a po et me hrozne bublalo v deloze.pak jsem malicko zacla spinit.asi 3 den me zaclo byt malicko spatna a 7 den jsem uz zvracela,ted jsou jen nevolnosti a zacinaji bolet prsa.jinak den ET se nepocita.🙂
@adelinkkaa jj díkec za informace.Preju hodně zdravíčka a štesticka ať je vše ok 😉
@zabbkakvak napodobne.pekne odpocivej,hlad brisko a ono to urco vyjde🙂
@adelinkkaa moc blahopreji, snad tady pribydou další pozitivní testy 😃 a nakazis všechny ostatní 😃
@zuzanax děkuji, nevím, jak to chodí v jiných car, jestli ti dají dokumentaci,kdyz prechazis. Ale třeba ti udělají v Olomouci znova vyšetření,aby měli raději své výsledky.Doma by jsi měla mít aspoň stimulační protokol,stejně si myslím, že by použili na stimulaci jiné léky,nez v gyncentru. Však uvidíš jak s tebou budou jednat,kdyz přijdes nespokojená z předešlého car. Na každém centru se něco najde.Preji ti hodně štěstí 😃
@itworks ale určitě ti na plnou hubu neřeknou, že jsi potratila holčičku a že se ti nerozmrazil chlapeček a nejednají s tebou jako s idiotem. Tím myslím samozřejmě Čermáka, doktorka je jiná. Ale on je vedoucí lékař a dělá si hodně špatnou reklamu. Jeho otec byl prý stejný, soudní patolog 😁
@zuzanaxx to je hrůza, mě už by tam nikdo neviděl a můj by tam udělal pěkné rošambo
@vvercatkoo můj ho tam udělá zítra, pokud nedostanem aspoň výpis z dokumentace. Po té poslední návštěvě jsme byli oba v šoku, nebyli jsme schopni vůbec nic říct...
@anette30 vím, že Machač to nedělá aby že mě vytáhl co nejvíc peněz. Dělá pro nás maximum a vymýšlí různé strategie. Doufáme, že teď už to vyšlo
@zuzanaxx držím ti pěsti a kdyby náhodou tak oni si o tu dokumentaci zazadaji sami a oni ji musí vydat
@vvercatkoo dr. Machač nepotřebuje z nás dostávat penizky, jeho IVF neživí, ale baví a to je zásadní 😊 Akorát je celkem dost vytezovam,ma furt plno. Já už si hezký dávám vinecko a ať roste sliznice 😊
@anette30 já už si za chvíli taky dám skleničku a s doktorem máš pravdu
@vvercatkoo tak na ty naše prdolky 😊
@anette30 jj, já už hledám nějaké náznaky těhotenství 😀
@adelinkkaa jj, chodím do gennetu, ale ty na tu krev skoro ani nemusíš 😀 gratuluji!
@zuzanaxx PGD je super a hlavně pokud tam máš důvod, proč ji mít, tak k tomu můžeš mít papíry z genetiky a můžeš to mít celé na pojišťovnu - aspoň já ty papíry mám a můžu ji mít zdarma. U mě bohužel nereálné, protože mi tak nějak embryjka do 5. dne, což k PGD chtějí, nedozrávají ☹
@merope s tím PGD jsme na tom stejně
@merope ale to ja si tam zajdu 😃a kam chodis Archa nebo Letna?
@adelinkkaa Ma Letnou, ale na krev až v úterý, se nedočkám 🙂.
@merope ty uz mas taky po et ? A?? Ja jdu v pondeli....doufam ze opet reknou:gratuluji jste tehotna😃

@zabbkakvak U nás posílají na krev všechny, protože těhotenské testy neberou jako spolehlivé, ale spíše orientační. Takže u nás je zásada nevysazovat léky aniž bychom byli na krvi. A že když přijdu do 9:00, tak budu mít výsledky ještě týž den.