Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@adelinkkaa dnes jsem 12.den. Ale bojím se té blížící se menstruace☹
Dneska jsem byla před ketem víc nervózní než před et. Bala jsem se,aby se mi embryjko nezastavilo.
@tehulka1167 rada by som viac, no mam posledne a uz to musi byt uspesne 😵
@itworks v obou centrech fajn přístup, obě došly + - ke stejnému závěru a teď nevíme, které si vybrat 😉 ve FN nám řeklu, že jsme tento týden už druzí z Gyncentra a to je teprve úterý 😉 já se malinko víc kloním k IVF Clinic, chlap k FN. Uvidíme, min. do 1 DC máme čas, pak musím na krev, žádanky mám z obou center. Ale to mi udělají naštěstí v Ově na gyndě...
@itworks s tím jsem smířena. Dost se to lišilo v tom nejdůležitějším: na to, že mám v pořádku HP do mě narvali úplně zbytečně velké množství hormonů, které si nechali zaplatit a asi mi tak i znehodnotili sliznici, proto jen biochemko, a protože po PDG viděli, v jakém stavu jsou embryja, měli to poslední nechat dojít do blastocysty a ne mrazit morulu. Bylo jasné, že se dál vyvíjet nebude. Nezávislý názor obou center. Něco na tom asi bude...ale nechci kazit tvůj názor, každá jsme jiná...
@zuzanaxx ne v pohodě 😃 , ja je nijak nebranim, jen můj názor. Jsem byla překvapená u me stimulace, že jsem měla jen injekci Elonvu, která působí 7 dni a pak jen menopur a orgalutran. Stalo to do 3000,- , což mi přijde jako celkem levne, kdyz čtu, kdo kolik zaplati, i třeba 10000 . Ale ja mám dobrý HP a dostatecnou zásobu vajicek. Však si ještě rozmyslis, kam půjdete, akorát asi to budeš mít náročnější na čas a na projety benzín 😃 ale třeba se vám jiným postupem hned zadari.
@itworks Já jezdím do Olomouce taky. Nejsem zastánce, aby na pouhé UZ kontroly jezdil i manžel, tak využívám Regio a zpáteční je za 120 a ještě si dám hezky kafíčko ve vlaku a mám to jako výlet 🙂 A pokud centrum stojí za to, tak klidně člověk obětuje i ten čas strávený cestováním.
@verunkadar Jen ať zůstane tam, kde je ;)
Holky, mužů se zeptat jestli jste někdo měly metodu PICSI při špatném spermií?? My mame špatnou morfologii - 1%. Pomohlo vám to k lepšímu počtu dobrých embrii?? Ja jdu na OPU ve čtvrtek a pořád se rozhodujem jestli si to připlatit nebo nechat jenom ICSI. Měla bych mít cca 10 vajicek,
@adelinkkaa Jj, jsem byla a negativní ☹ (jsem tam naběhla brzo ráno, protože když přijdu do 9:00, tak mám výsledky ještě ten samý den). Tak budu řešit s doktorkou co a jak. Protože i chlap začíná být ve stavu "já chci dítě" a to je co říct. Snad na to nepřišel pozdě.
@makina1977 No, jelikož těhotenský test měří od 10 a už ukazuje //, tak bych se na tohle určitě ptala spíše v CAR, co to znamená. Jako hodnota je dost nízká, ale přijde mi, že zase nula to není (u netěhotných by měla být pod 5). Případně ještě počkala, zda se nezvýší. Teoreticky to může být zamlklé těhu v ranné fázi, ale taky nějaký pomalejší nárůst (kolikadenní embryo bylo na ET?).
Holky, mám po neuskutečněném KETu minulý měsíc rozhozený cyklus. Poslední MS byla divná a nevím kolikatý den cyklu vlastně jsem. Ale folík cca 19 mm a sliznice 11 mm, takže zítra asi ovu. Ale není sliznice 11 mm nějak moc vysoká? Většinou jsem jí měla tak 9 při ovu...
@merope jej tak to me mrzi☹ priste to urcite vyjde.v gennetu jsou machri🙂 imuno i genetiku mate za sebou?

@sisul_ka jee tak konecne. Urcite to dobře dopadne. Kolik si jich Dáš?