icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tetalucina
22. lis 2016

@hanyas ahojky hanyas, jak se máš? já jsem změnila car, udělali mi tam testy na imunologii, v pondělí jdu na hysteroskopii, mám malinkality myomek, ale i ten by mohl udělat paseku, a taky se na mě chtějí podívat. spermiogram je v naprostém pořádku. dostala jsem tip na přeléčení 2yž 3 měsíce hormony DHEA, které by měly podpořit vaječníky a pak se uvidí. jiný dr jiný názor, takže jsem trošičku nabitá🙂 nicméně platit už si všechno budeme sami:((

hanyas
22. lis 2016

@tetalucina Ahojky 🙂 No vidíš to. Nová energie do žil. To je potřeba 🙂 A kam teď chodíš? U mě zatím nic moc novýho. Právě jsem 24. DC řízeno Utrošem, v sobotu čekám MS a ten další měsíc, před Vánoci, bych chtěla začít přípravu na KET. Akorát nějak nevím co a jak, tak si asi budu muset zavolat do CARu, kdy mám přijet a tak, ať to neprošvihnu. Sice bysme mohli začít hned tento měsíc, ale chceme klidný Vánoce a po té předchozí zkušenosti... však víš 🙂

georgina_
22. lis 2016

Ahoj holky, všem, co mají trápení posílám ♥, aby našly sílu a bojovaly dál...a všem, co mají dobré zprávy, přeju hodně zdraví a ať vše pokračuje tak, jak má! Já jsem opět odmenstruovala a čeká nás další snažení...ale už nevěřím, že se to přirozeně povede, počkám si na další ivf...jen mám obavy, protože v práci je toho teď na mě moc - bude závěr roku, audit a k tomu ještě ten psychický teror mé šílené vedoucí ☹ Jak se mám dát do pohody, netuším.... :-/

hanyas
23. lis 2016

@georgina_ ahojky, tak se zkus dlouhodobe hodit marod. Je to jedina moznost, pokud je to v praci takovy peklo. Nebo s ivf pockat, az se tohle obdobi prezene a s silenou sefovou uz si potom poradis - jednim uchem tam, druhym ven 🙂 miminko a pohoda je prece prednejsi 😉

luciebx
24. lis 2016

@petapal AHOJ moc sem na tebe dneska myslela. tak co u dr?

petapal
24. lis 2016

Ahojky zase nic mimco vypada na 6tt srducko nikde .Malinka sance tam je rekl,ale at se spis pripravim na horsi. variantu.V pondeli mam prijit a rosekne se to

petapal
24. lis 2016

@luciebx Ahojky zase nic mimco vypada na 6tt srducko nikde .Malinka sance tam je rekl,ale at se spis pripravim na horsi. variantu.V pondeli mam prijit a rosekne se to

hanyas
24. lis 2016

@petapal to bude asi pekelně dlouhý víkend, viď: ☹ ale když i doktor řekl, že šance ještě je, musíš doufat. Budu (a určitě nejen já) doufat s tebou.

petapal
24. lis 2016

@hanyas dekuju

kolbena
24. lis 2016

@petapal moc mě to mrzí, v pondělí budu moc a moc držet palce, sama vím, jak je to hrozné, když ti řeknou, že to není v pořádku a že musíš na revizi...ještě teď jsem se s tím úplně nesrovnala. Moc doufám, že bude vše jak má být a že to tebe ani nikoho jiného tady nepotká. Držím palečky

luciebx
24. lis 2016

@petapal to je mi Lito

georgina_
25. lis 2016

@hanyas díky moc za podporu...s tou marodkou mi to říkala i kamarádka...blbý je, že mě stejně bude otravovat i na nemocenský, páč moji agendu nikdo pořádně neumí, takže bude chtít poradit, co s tímhletím a co s támhletím...takže bych se asi nakonec sebrala a šla to radši rovnou udělat než jí to vysvětlovat do telefonu 😀 :-/ No musím se nějak obrnit...hlavně vydržet do Vánoc a pak uvidíme 🙂

sevil
26. lis 2016

Ahojky holky, je smutné někdy to tady číst, ale zase někdy to i potěší, že se některým zadari. Moc vám to všem přeji. My jsme nyní po 3 KETU a opět nic. Už jsme zoufalí. V pondělí jdu na krev, ale dneska jsem začala krvacet, a teh.testy jsou negativní. Tak jsme opět zklamání. Člověk už neví co všechno má udělat proto aby se zadarilo. Ach jo. Tak všem co jste v očekávání moc držím Palečky

handous1
27. lis 2016

Ahoj holky,
už se blíží čas testování zítra to bude 11den od transferu. Nevím jestli budu tak statečná si udělat tt . A když bude náhodou pozitivní tak jestli se dokážu radovat z těch dvou čarek po těch zkušenostech co už mam za sebou. V patek mám jít na krev vím že do pátku tu nejistotu nevydržím a tak se připravují psychicky na nejhorší a na další zklamání. Přesto že embryjka podle doktora nebyla nic moc tak v koutku duše doufám že přeci jenom se někdy zázraky dějí:slight_smile😊.

hanyas
27. lis 2016

handous1 být tebou, tak zkusím před krví testnout 😉 co se má stát, to se stejně stane. A třeba tě to aspoň trošku připraví. Ať už v dobrým (v což doufám), nebo ve zlým...

tetalucina
28. lis 2016

Ahoj holky, tak cekam v caru na hysteroskopii a jsem trosku nervozni, ale rada, ze se neco deje..

xyrina
28. lis 2016

@tetalucina Ať Ti to dobře dopadne. Já na hysteroskopii mám jít už od dubna, ale nějak jsem ztratila odvahu...

vvercatkoo
28. lis 2016

@tetalucina ahoj, pro mě to bylo úplně stejné jako odběr vajíček

tetalucina
28. lis 2016

@xyrina dekuju, zaplatila jsem si za rajsky plyn, bala jsem se bolesti, ale doufam a verim, ze se tim zakrokem posuneme.proc si ztratila odvahu?

tetalucina
28. lis 2016

@vvercatkoo pri odberu vajicek jsem mela narkozu, ale tady ji nedavaji, a navrhli jen ten plyn jestli budu chtit.ted jsem vypila nejaky hnus a porad cekam

vvercatkoo
28. lis 2016

@tetalucina aha, tak já to měla s narkózou, stejné jak u odběru a žádný sajrajt jsem nepila🙂

luciebx
28. lis 2016

@petapal ahoj zlato. Tak jak si dopadla u dr dneska?

hanyas
28. lis 2016

@tetalucina myslim na tebe! Dej vedet jak jsi dopadla...

hanyas
28. lis 2016

@petapal taky cekam na pismenka... moc ti preji dobre zpravy :-*

luciebx
28. lis 2016

@hanyas bohuzel dobre zpravy to nejsou mrkni na jeji profil ☹

hanyas
28. lis 2016

@luciebx chjo ☹ kde má člověk pořád brát sílu...?

mandlicka25
1. pro 2016

ahoj holky, už dlouho jsem tu nebyla, první IVF a první IVF a první neuspech jsem tu sdílela a druhý jsem říkala, že si dám od koníka pauzu. Jsem po 2 IVF, nedošlo ani k transferu a bohužel si myslím, že je to chyba centra. Nemůžete mi někdo doporučit centrum v Praze? Jsem na dně veškerých sil, děkuju

lussinka88
1. pro 2016

@mandlicka25 a kde jsi byla?

mandlicka25
1. pro 2016

@lussinka88 sanus HK

merope
1. pro 2016

@mandlicka25 Já chodím do Gennetu v Praze, jsem tam moc spokojená (ač teda teď tam změnili systém, tak uvidím, asi už tak nebudu). Ale při druhém IVF jsem taky neměla transfer, při třetím jsme transferovali 3 denní embrya a na další jsem zatím nějak neměla energii (jsem 40+ a holt ta kvalita je špatná).

Strana