Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tetalucina Ahojky 🙂 No vidíš to. Nová energie do žil. To je potřeba 🙂 A kam teď chodíš? U mě zatím nic moc novýho. Právě jsem 24. DC řízeno Utrošem, v sobotu čekám MS a ten další měsíc, před Vánoci, bych chtěla začít přípravu na KET. Akorát nějak nevím co a jak, tak si asi budu muset zavolat do CARu, kdy mám přijet a tak, ať to neprošvihnu. Sice bysme mohli začít hned tento měsíc, ale chceme klidný Vánoce a po té předchozí zkušenosti... však víš 🙂
Ahoj holky, všem, co mají trápení posílám ♥, aby našly sílu a bojovaly dál...a všem, co mají dobré zprávy, přeju hodně zdraví a ať vše pokračuje tak, jak má! Já jsem opět odmenstruovala a čeká nás další snažení...ale už nevěřím, že se to přirozeně povede, počkám si na další ivf...jen mám obavy, protože v práci je toho teď na mě moc - bude závěr roku, audit a k tomu ještě ten psychický teror mé šílené vedoucí ☹ Jak se mám dát do pohody, netuším.... :-/
Ahojky zase nic mimco vypada na 6tt srducko nikde .Malinka sance tam je rekl,ale at se spis pripravim na horsi. variantu.V pondeli mam prijit a rosekne se to
@petapal moc mě to mrzí, v pondělí budu moc a moc držet palce, sama vím, jak je to hrozné, když ti řeknou, že to není v pořádku a že musíš na revizi...ještě teď jsem se s tím úplně nesrovnala. Moc doufám, že bude vše jak má být a že to tebe ani nikoho jiného tady nepotká. Držím palečky
@hanyas díky moc za podporu...s tou marodkou mi to říkala i kamarádka...blbý je, že mě stejně bude otravovat i na nemocenský, páč moji agendu nikdo pořádně neumí, takže bude chtít poradit, co s tímhletím a co s támhletím...takže bych se asi nakonec sebrala a šla to radši rovnou udělat než jí to vysvětlovat do telefonu 😀 :-/ No musím se nějak obrnit...hlavně vydržet do Vánoc a pak uvidíme 🙂
Ahojky holky, je smutné někdy to tady číst, ale zase někdy to i potěší, že se některým zadari. Moc vám to všem přeji. My jsme nyní po 3 KETU a opět nic. Už jsme zoufalí. V pondělí jdu na krev, ale dneska jsem začala krvacet, a teh.testy jsou negativní. Tak jsme opět zklamání. Člověk už neví co všechno má udělat proto aby se zadarilo. Ach jo. Tak všem co jste v očekávání moc držím Palečky
Ahoj holky,
už se blíží čas testování zítra to bude 11den od transferu. Nevím jestli budu tak statečná si udělat tt . A když bude náhodou pozitivní tak jestli se dokážu radovat z těch dvou čarek po těch zkušenostech co už mam za sebou. V patek mám jít na krev vím že do pátku tu nejistotu nevydržím a tak se připravují psychicky na nejhorší a na další zklamání. Přesto že embryjka podle doktora nebyla nic moc tak v koutku duše doufám že přeci jenom se někdy zázraky dějí:slight_smile😊.
handous1 být tebou, tak zkusím před krví testnout 😉 co se má stát, to se stejně stane. A třeba tě to aspoň trošku připraví. Ať už v dobrým (v což doufám), nebo ve zlým...
Ahoj holky, tak cekam v caru na hysteroskopii a jsem trosku nervozni, ale rada, ze se neco deje..
@tetalucina Ať Ti to dobře dopadne. Já na hysteroskopii mám jít už od dubna, ale nějak jsem ztratila odvahu...
@tetalucina ahoj, pro mě to bylo úplně stejné jako odběr vajíček
@xyrina dekuju, zaplatila jsem si za rajsky plyn, bala jsem se bolesti, ale doufam a verim, ze se tim zakrokem posuneme.proc si ztratila odvahu?
@vvercatkoo pri odberu vajicek jsem mela narkozu, ale tady ji nedavaji, a navrhli jen ten plyn jestli budu chtit.ted jsem vypila nejaky hnus a porad cekam
@tetalucina aha, tak já to měla s narkózou, stejné jak u odběru a žádný sajrajt jsem nepila🙂
@tetalucina myslim na tebe! Dej vedet jak jsi dopadla...
ahoj holky, už dlouho jsem tu nebyla, první IVF a první IVF a první neuspech jsem tu sdílela a druhý jsem říkala, že si dám od koníka pauzu. Jsem po 2 IVF, nedošlo ani k transferu a bohužel si myslím, že je to chyba centra. Nemůžete mi někdo doporučit centrum v Praze? Jsem na dně veškerých sil, děkuju
@mandlicka25 a kde jsi byla?
@lussinka88 sanus HK
@mandlicka25 Já chodím do Gennetu v Praze, jsem tam moc spokojená (ač teda teď tam změnili systém, tak uvidím, asi už tak nebudu). Ale při druhém IVF jsem taky neměla transfer, při třetím jsme transferovali 3 denní embrya a na další jsem zatím nějak neměla energii (jsem 40+ a holt ta kvalita je špatná).

@hanyas ahojky hanyas, jak se máš? já jsem změnila car, udělali mi tam testy na imunologii, v pondělí jdu na hysteroskopii, mám malinkality myomek, ale i ten by mohl udělat paseku, a taky se na mě chtějí podívat. spermiogram je v naprostém pořádku. dostala jsem tip na přeléčení 2yž 3 měsíce hormony DHEA, které by měly podpořit vaječníky a pak se uvidí. jiný dr jiný názor, takže jsem trošičku nabitá🙂 nicméně platit už si všechno budeme sami:((