icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

lilavatty
28. únor 2017

Tak ja vcera 12.den a test porad bily... zitra jdu na krev,tak se uvidi...😢 chci se jeste zeptat, kdyz mi ted ET nevyjde, muzu hned ted zacit KET?

hanyas
28. únor 2017

@lilavatty ano, můžeš hned v následujícím cyklu 😉

misula29
28. únor 2017

@lilavatty pokud ti krev potvrdí že to nevyšlo,tak můžeš hned další měsíc jít do ketu. Držím pěsti 🙂

petapal
28. únor 2017

@lilavatty taky si myslím,že let by jsi podstoupila hned po menstruaci v půli myslím třeba 15 den + -

misaskul
28. únor 2017

Holky, mohu se zeptat na pár otázek? Od kterého dne se píchají injekce? Který den se dělá odběr vajíček a po embryotransferu se doporučuje klidový režim nebo mohu do práce? Díky, moc informací zatím nemám...

adusku
28. únor 2017

@misaskul
Ahoj 🙂
Ja pichala od tretiho dne ( kratky protokol), odber se dela dle velikosti folikulu, to je dle kontroly utz...
Po transferu urcite klidnejsi rezim a moje mudr doporucuje 14 dni po nem byt doma 🙂

gabcat
28. únor 2017

@misaskul Ahoj, začátek stimulace záleží dle toho, jaký ti předepíšou protokol, odběr je dost individuální- hlídá se zrání těch vajíček a dle toho se plánuje odběr. Transfer je pak dle počtu dnů kultivace. Doporučuje se odběr, 5- 6 dnů kultivace embryí a transfer. Ale opět individuální 🙂 to jsem ti toho řekla, že? 😀

Co se týče práce... můžeš do práce, když budeš chtít. Já osobně jsem na nemocenské a jsem ráda, po odberu mě to i dost bolelo.

lilavatty
28. únor 2017

Moc dekuji☺ nastesti mame 5 zamrazenych zkumavek po 2 embryjkach... je u KETU uz vetsi sance nez u ET? Jako kdyz to bude druhy pokus... sance se zveda ze jo?

nita1984
28. únor 2017

Holky, přidávám se k vám.. dneska jsem měla svůj první ET 😉

gabcat
28. únor 2017

@adusku Adušáku 😂 jako už vypadáme fakt trapně 😂

misula29
28. únor 2017

@misaskul pokud je krátký protokol začínáš stimulovat 2 den ms ,odběr se provádí podle toho jak reaguješ a jak rostou folíky,mě ho dělali 10 tý den. Po trasféru jsem šla normálně do práce, záleží co děláš,já sedím v kanclu.Jinak děláš co normálně ,jen se nemá namáhat břicho. Prostě na klídeček🙂

adusku
28. únor 2017

@gabcat
Pardónek 😂
Jééé, tak už přiznejme že jsme utajený dvojčata 😀

gabcat
28. únor 2017

@adusku No jestli jo, budeme muset odvolat ten sňatek dětiček 😂

lilavatty
28. únor 2017

@misaskul take sem mela kratky protokol...pichala jsem snad od 3.dne cyklu Gonal,pak se pridalo Cetrotide. Odber vajicek podle UTZ( uz nevim kolikaty den jsem to mela presne)... 5 denni kultivace a pak transfer. A ja zustala doma uz po odberu vajicek,taky me hodne bolelo bricho a hrozil mi hyperstimulacni syndrom.

georgina_
28. únor 2017

@misaskul já píchala od 2DC, punkce 14DC, po 2 dnech bylo po bolestech a šla jsem do práce, transfer 5denní blastoysty, po ET jsem zůstala 4 dny doma v klidu, v práci mám stres, bezohledné kolegy v kanclu a žádnou pohodu...4 ze 4 doktorů mi říkali, že první 3 dny jsou nejdůležitější 😉

tetalucina
1. bře 2017

@hanyas ahoj holka, dnes jdes na krev?dej vedet co a jak🙂

tyna87
1. bře 2017

@gabcat ahojky tak od včerejška to mám potvrzené,jsem těhotná..😉😉

evelinah
1. bře 2017

@nita1984 Ahoj, já byla na transferu v pondělí 😉

nita1984
1. bře 2017

@evelinah Tak to budeme testovat společně 🙂 Musíme si držet pěsti

gabcat
1. bře 2017

@tyna87 Koukám, že tenhle měsíc je nějaký plodný. Už máme těch těhotných pěkné množství. Tak vítej v klubu, gratuluju 👏 a přeju, ať jde vše hladce i dál 😉

tetalucina
1. bře 2017

@itworks ahojky to jsem rada,ze te tu vidim🙂tak drzim palce do noveho kola😉

tetalucina
1. bře 2017

@tyna87 gratuluju👏

fonamor
autor
1. bře 2017

Holky, rozrostl se nám tady takovvý nešvar v posledních dnech- těhotenství🙂... všem, kterým se potvrdilo těhu, nebo čekají na krev, moc gratuluju a samozřejmě držím všem palečky, které v posledních dnech byly na ET a KET. Moc na vás všechny myslím , muck.

fonamor
autor
1. bře 2017

@nita1984 ahoj mamko, tak jak se cítíš? vše v pořádku? 🤰

tyna87
1. bře 2017

@gabcat děkuji moc. Za 13dni první ultrazvuk.😉
@tetalucina děkuji..😉

fonamor
autor
1. bře 2017

@lilavatty ahojky, nevěš hlavu ještě, ikdyž pokud zatím nic na tt není, asi bych se smířila s tím nejhorším, ikdyž znám případy, kdy holky neměly taky čárky a krev jim potvrdila těhotenství, proto říkám, že naděje umírá poslední. Lékař ti případně doporučí, ať s KET aspoň cyklus, dva počkáte. Je tu mraky holek, co nečekaly po ET a šly rovnou do KETU a hned jim to vyšlo, já bych taky nečekala, ani náhodou🙂

gabcat
1. bře 2017

@tyna87 To čekání je příšerný, s každým dalším krokem horší a horší, že? Zlaté čekání na vývoj embryí, to bylo nic proti tomu. Já jdu naštěstí "už" za 9 dní 😀

adusku
1. bře 2017

@tyna87
Supééér, gratuluju, maminko :* jsme na tom úúúúpně stejně 🙂

jennyy12
1. bře 2017

Holky, tak me skoro prestalo bolet bricho, akorat prsa mam jak Dolly Buster 😄😄😄. A boli jak blazen. Testnu asi poprvy v sobotu. Budu 8. den po KET. Snad rozsirim vase tehulkovske rady❤

tyna87
1. bře 2017

@gabcat přesně tak...Pořád jen čekání..Ale snad to uteče...😉😉

Strana