icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

lilavatty
2. bře 2017

Mrazacku mam 10-v 5 zkumavkach. Dnes rano sem vysadila Utros a az dostanu MS,zacinam brat Esteofem a jdeme hned na druhy pokus☺ sem rada ze mame tolik mrazackuba doufam,ze uz tento pokus vyjde☺☺

hanyas
2. bře 2017

@lilavatty ty jo to je stejne luxusni uroda 🙂 to byly vsechno blastocysty?

lilavatty
2. bře 2017

Jj vsechny v nejlepsim stadiu... to ktere mi doktor daval uz melo napraskly obal...proto nechapu,proc se to nepodarilo...😕😕

petapal
2. bře 2017

@lilavatty hlavně buď psychicky v klidu ono to vyjde

fonamor
autor
2. bře 2017

@lilavatty to mate do duchodu s mrazackama vystarano,parada!!🙂.. A jeste kvalitni. Moc drzim palecky,aby to priste klaplo🙂

hanyas
2. bře 2017

@lilavatty proste to nebylo to prave 🙂 tohle byl jen pruzkumnik. Jedno z tech dalsich uz bude ono! 🙂

itworks
2. bře 2017

@lilavatty bohužel ani u těch "papírově" nejlepších není jistota, že se opravdu chytne. Někdy jsou větší bojovníci ti, u kterých to člověk ani nečeká. Mrazacku máš dost a určitě v nich mimi najdeš 😉

itworks
2. bře 2017

Já jdu zítra na kontrolu, tak jsem zvědavá, kolik foliku se tam klube 😊

hanyas
2. bře 2017

@itworks to jsem taky zvedava 🙂 urcite to bude pekny stadecko 😀

fonamor
autor
3. bře 2017

Holky, v půl jedný jdeme na kliniku na ET.. to je poprvé, kdy nám embryjka přežili do 5 dne kultivace, já se třesu ještě teď🙂

misula29
3. bře 2017

@fonamor tak hodně štěstí 🙂

nita1984
3. bře 2017

@fonamor však už si to zasloužíš... těším se, jak u dalších kafíček budeme mít větší a větší pupky !!!!!

sticker
fonamor
autor
3. bře 2017

@misula29 děkuji moc🙂

hanyas
3. bře 2017

@fonamor hodne stesti, devce! At se to povede! 😉

fonamor
autor
3. bře 2017

@hanyas děkuji, já mu budu pěkně domlouvat🙂

evelinah
3. bře 2017

@fonamor hodně štěstí, ať se ti pořádně zavrtá 🙂

jennyy12
3. bře 2017

Holky, tak ja to nevydrzela a dnes udelal test. 7. den po KET 6. denni HB a test je absolutne negativni 😰. Vimm ze je to jeste brzo, ale u takhle staryho embrousa bych tam uz neco cekala, kbyby to klaplo 😰.

fonamor
autor
3. bře 2017

@evelinah děkuji moc, moc moc.. 😘😘❤🙏

adusku
3. bře 2017

@jennyy12
Je fakt brzo 🙂
Zbytečně se stresuješ 🤔

evelinah
3. bře 2017

@nita1984 jak ti je?

jennyy12
3. bře 2017

@adusku Jasny, vim, ze je brzo, ale neslo to vydrzet proste. Vzak to sama znas, testovala jsi dle fota uz 6. den. No, uvidime jak to dopadne. Snad to dobre dopadne nakonec. Musim stale doufat a verit.

adusku
3. bře 2017

@jennyy12
Právě žé vím jak to stresuje 😐
Teď už to vydrž 🙂

nita1984
3. bře 2017

@evelinah
No hele, změny pozoruju, ale nechci si dělat zbytečné naděje, spíš to přikládám tomu celému procesu, na příznaky těhotenství je brzy.
Nicméně večer padám do postele totálně mrtvá (i když vstávání, denní program a tak mám pořád stejné) a hlavně mám záchvaty doslova vlčího hladu...
Navíc mě teda skoro pořád děsivě bolí žaludek. Když nejím bolí, když něco sním bolí ještě víc....
Ale jak říkám, může to něco znamenat, ale nemusí. včera večer takové pro mě neznámé bolesti v oblasti podbřišku... jako modlím se, modlím..

evelinah
3. bře 2017

@nita1984 mě pořád pobolívá břicho a trochu prsa. Začínám být dost nervózní.

nita1984
3. bře 2017

@evelinah kolikátý jsi den? Mě to břicho taky poboliva pořád. A to jsem včera slíbil a manželovi, ze testovat budu az příští sobotu. Uf

evelinah
3. bře 2017

@nita1984 já byla v pondělí. Nikdy jsem netestovala dřív jak 10 den nebo čekala až na krev, ale teď jsem nervózní a přemýšlím, že to zkusim dřív, ale jsem zbabělá a určitě to nedám.

nita1984
3. bře 2017

@evelinah tak to jsi o den dřív. No, manžel by chtěl u toho být, tak proto vychází ta sobota, to budu 10 dní. Di krve to určitě nevydržím. Kolikátý je to pokus?

evelinah
3. bře 2017

@nita1984 no byl to můj 10 transfer. Z prvního transferu máme syna a sourozenec už se nedaří. Je to děs 😒

nita1984
3. bře 2017

@evelinah držím všechno co mám

evelinah
3. bře 2017

@nita1984 Děkuji i tobě hodně štěstí 🍀

Strana