Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Jj vsechny v nejlepsim stadiu... to ktere mi doktor daval uz melo napraskly obal...proto nechapu,proc se to nepodarilo...😕😕
Já jdu zítra na kontrolu, tak jsem zvědavá, kolik foliku se tam klube 😊
Holky, v půl jedný jdeme na kliniku na ET.. to je poprvé, kdy nám embryjka přežili do 5 dne kultivace, já se třesu ještě teď🙂
Holky, tak ja to nevydrzela a dnes udelal test. 7. den po KET 6. denni HB a test je absolutne negativni 😰. Vimm ze je to jeste brzo, ale u takhle staryho embrousa bych tam uz neco cekala, kbyby to klaplo 😰.
@evelinah
No hele, změny pozoruju, ale nechci si dělat zbytečné naděje, spíš to přikládám tomu celému procesu, na příznaky těhotenství je brzy.
Nicméně večer padám do postele totálně mrtvá (i když vstávání, denní program a tak mám pořád stejné) a hlavně mám záchvaty doslova vlčího hladu...
Navíc mě teda skoro pořád děsivě bolí žaludek. Když nejím bolí, když něco sním bolí ještě víc....
Ale jak říkám, může to něco znamenat, ale nemusí. včera večer takové pro mě neznámé bolesti v oblasti podbřišku... jako modlím se, modlím..

Mrazacku mam 10-v 5 zkumavkach. Dnes rano sem vysadila Utros a az dostanu MS,zacinam brat Esteofem a jdeme hned na druhy pokus☺ sem rada ze mame tolik mrazackuba doufam,ze uz tento pokus vyjde☺☺