Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ja jdu za hodinu na krev. Ne a Po jsem netestovala.
@jennyy12 přiznám se, že mě trochu uklidňuje že mrazáčků je tam docela pěkná zásoba, takže i kdybych na transfer chodila ob měsíc, mám na rok vystaráno... uvidím, začínám samozřejmě přemýšlet, kdy případně na další transfer... asi nepůjdu hned, uvažuji o změně práce tak možná nejdřív vyřeším to a pak teprve půjdu na další transfer nevím...
Jo a ani dneska jsem netestovala 😄
Já taky dneska 8.den nakonec testla, doufám, že nejsem paranoidní, ale dušík tam asi je. Ale stejně se bojim.
@nita1984 To je na 1. IVF uplne nadhera! To se postesti maloktere holcine. Vaz si toho. Presne jak pises, mate jeste hodne pokusu, z toho musi byt mimco 100 % ❤ . Clovek se citi tak nejak jinak, kdyz ma jeste z ceho brat. Ale samozdrejme doufa, ze to vyjde hned. Drzim palecky ❤ .
@evelinah nic netahám, večer jdu na noční, tak stejně musím tak nějak trochu odpočívat. Takže dopolko něco udělám a po obědě už si dám pohodičku.
@jennyy12 Na to, že bylo "jen" 9 vajíček, tak je to opravdu nádherný výsledek, to je jasné. Jen ještě aby to mělo ten výsledek i do konce... když vidím, kolik mají některé holky za sebou transferů a nic z toho....
Takze ja podle ocekavani - krev negativni 😰😰😰. Konzultace na dalsi IVF mame az 24.4., driv nebylo misto. Jedu se kamosce na par dni odreagovat a zapit dalsi neuspech 😰😰. Preji vam ze srdce hodne stesti ❤ . Drzte se, holky ❤
KOukám že už mi to taky leze na mozek chtěla jsem napsat 27.2.

😠😠 ahoj zlati,cekala jsem smsku. Ty jo,to bych si ted nafackovala sama sobe poradne,ze jsem vcera neco psala!!!. Ono je jeste fakt dost brzo,navic ty jsi sla na Et 4 den,takze ti den chybi!!!..