icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
23. bře 2017

@catchulinecka a davali ti blastu? Ja myslim,ze hatchovana blasta sa chyti sliznice jako suchy zip😨

fonamor
autor
23. bře 2017

@tetalucina vyjde to priste,jsme bojovnice,prece🙂

romik32
23. bře 2017

@babikadaska A mas nejake mrazacky? Mne teda 1 ivf nevyslo a mrazaky jsem mela na 1 pokus a ted cekam..ja teda zacal uz 8 den po neuspesnym et krvacet jak blazen,tak pokad si to nedostala,porad sanca je...i kdyz to nekdy zdrzujou prasky..tak drzim pesti👍

catchulinecka
23. bře 2017

@romik32 jasně, prý byla výstavní

fonamor
autor
23. bře 2017

@catchulinecka to me mrzi.. To☹ jo,ale my se tu bavily o klasickem uhnizdeni po ET. Kdyz uz jsme ale u tak blbeho tematu,mela jsi taky spineni nebo stridavou ob den krev?.. U nidace to naprosto chapu,to je prirozene a byva to,ale pak?!.. Ikdyz tady taky nektere holky pisou,ze jeste v 8tt mely menstruaci.. Navic znam osobne i jednu,co otehotnela pri uzivani HA,do pateho mesice tehotenstvi menstruovala.. Opravdu veci mezi nebem a zemi🙂

catchulinecka
23. bře 2017

@fonamor já ale byla po ET 🙂 první ivf, první et a takhle to dopadlo. Já jsem právě slabě pozitvní testy cca od 11 dne, jako dokonce sílily, ale začla jsem krvácet, takže panika a nechápala jsem, zda jsem teda nebo nejsem těhotná, každý říkal něco jiného, krev mi rostla dvojnásobně, tak jak to má být, ale furt to krvácení, no a pak jak to vylezlo k 1000hcg, tak jsem musela být hospitalizovaná se silnou bolestí břicha a jelikož nic neviděli na ulz, to už byla hodnota 1400, tak proběhla operace. A bylo to mimoděložní těhu a vzali mi vejcovod. tož tak.

romik32
23. bře 2017

@catchulinecka jezismaria,tak to ma mrzi..mozno se prave nechyti a pakaa putuje...ach jo kurna,co vsechno se muze stat 😨

catchulinecka
23. bře 2017

@romik32 přesně tak, je to prostě holt ale u mě náhoda, takže věřím, že to co se stalo mně, jsem vybrala na hodně dlouho dopředu všem 😀

fonamor
autor
23. bře 2017

@catchulinecka ty blaho,to je sileny,ze i toto se muze stat☹.. Holka,ty mas vybrano na pristich sedm zivotu!!...
Me by asi jeblo🙂......

itworks
23. bře 2017

@babikadaska vitej,tak to budem testovat spolu i krev.

catchulinecka
23. bře 2017

@fonamor no a když už jsme v tom svěřování, tak aby toho nebylo málo, tak při druhém IVF při punkci mi špatně napíchli jehlu a já se během zákroku probudila, šílená bolest, tak mě museli přispat znovu, no jenže to už jsem měla tu uspávací látku v ruce mimo žílu a to mě neskutečným způsobem ještě 3 dny bolelo tak, že jsem nemohla ruku opřít ani ji mít ve vzduchu, fakt paráda 😀 no odebrali mi i přesto mnoho vajíček, takže jsem prodělala docela silný hyperstimulační syndrom, kdy mi museli 12 den po ET vysávat při vědomí vodu 😀 jooooo, ale ráda na to vzpomínám, protože tehdy se to povedlo 😀

romik32
23. bře 2017

@catchulinecka To si delas prdku,ne?😅ty jo a ja myslela,ze jenom.ja jsem smolar...povedlo,takze mas uz ditko?

fonamor
autor
23. bře 2017

😲😀... Hele a dost,jinak nam tu nase holky odpadnou🙂

babikadaska
23. bře 2017

dievcata

na krv do centra idem v pondelok 27.3. - 14 DPT.

uvazujem vsak,ze este predtym - zajtra 11DPT by som zasla na krv k svojej gynekologicke.

co si o tom myslite ??? je to zbytocne alebo mi to moze nieco povedat uz skor ???

itworks
23. bře 2017

@babikadaska no já bych už počkala do pondělí. Zitra je pátek a kdo ví, jestli bys už měla ten den výsledek.

romik32
23. bře 2017

@babikadaska Kocka,uz to vydrz 😉ked tak si urob este testik rano 🍀

martaskvorova
23. bře 2017

Holky, kdyz to tak ctu, v unoru jsem po KET mela take mimodelozni. A nechali me dva tydny cekat v nemocnici az do hodnoty hcg 4000, protoze jsem nemela bolesti a protoze to bylo chtene tehotenstvi. Nakonec jsem v 8tt stejne musela na laparku a vzali mi vejcovod... A to jsem vubec nekrvacela, nic me nebolelo...

catchulinecka
23. bře 2017

@fonamor přesně a ještě nutno dodat, že se nakonec povedlo 🙂

catchulinecka
23. bře 2017

@romik32
ano má dceru

nevesta172
23. bře 2017

Ahoj holky, tak dneska 13 den po Ket a hcg 3. Nevysadili mi prasky a mam prijit pristi tyden na kontropni odber. Neni to zbytecne? Minule jsem mela 8 a nereseli to a hned jsem vysazovala :(

nita1984
23. bře 2017

@nevesta172 já měla HCG 11 15. den a doporčení léky vysadit, pro jistotu kontrolní odběr, ale léky vysadit, aby se zbytečně neposouval další cyklus a mohlo se jít na KET. Byla jsem po ET

luciebx
23. bře 2017

@nevesta172 taky bych je vysadila. Já 12 dc neměla ani ducha a dr sem to oznámila na krev už ani nesla

fonamor
autor
23. bře 2017

@nevesta172 já to teda vždy měla v tomto neštěstí nastěstí jednoduché. Vždy po ET do 6 max 7 dorazila šílená mrcha a už nikdy jsem nikam nešla a inhed vysadila utroš.

nevesta172
24. bře 2017

@fonamor ja to prave jeste nedostala :( drzi to urcite prasky. Akorat ja toho beru vic a nevim, co vsechno vysadit. Beru na redeni krve a medrol na imunitu - to asi nechat a gynprodyl s divinou bych vynechala, at se mi spusti menzes.

fonamor
autor
24. bře 2017

@nevesta172 jo takhle,kdyz mas tech leku vice,porad se s lekarkou..a zkus jeste dnes nebo zitra tt!🙂

romik32
24. bře 2017

Taky mne stve,ze bych ty hnusny estrogeny brala,i kdyz by byl test bileh,na krev jedu az 14 den.takze,kdyz tam 12 den nebude ani duch,vysadim to...

babikadaska
24. bře 2017

@romik32 ahoj 🙂 mam 2 zamrazene. A naco ty cakas ?na dalsi vklad alebo si prave po vklade ?

@itworks ahoj 🙂 super. ako sa citis?robis si priebezne tehotenske testy ?ja som si robila dnes rano - 11DPT - negativny. stale vsak verim ze v pondelok bude krv pozitivna!

nevesta172
24. bře 2017

@romik32 asi to udelam stejne. Pockam do pondeli, udelam test a zavolam do car, co muzu vysadit. Drzim palce ,)

romik32
24. bře 2017

@nevesta172 Taky 🍀

romik32
24. bře 2017

@babikadaska Chtela bych mit tvoji viru😉ja jsem 4 den po ketu blastocyst,tak cekam,ale nemam pocit,zeby se neco delo,bolesti jsou spis na menzes,zadne pichani,nikde nic..tak uvidim,7 den chci zkusit test...

Strana