Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tetalucina vyjde to priste,jsme bojovnice,prece🙂
@babikadaska A mas nejake mrazacky? Mne teda 1 ivf nevyslo a mrazaky jsem mela na 1 pokus a ted cekam..ja teda zacal uz 8 den po neuspesnym et krvacet jak blazen,tak pokad si to nedostala,porad sanca je...i kdyz to nekdy zdrzujou prasky..tak drzim pesti👍
@romik32 jasně, prý byla výstavní
@catchulinecka to me mrzi.. To☹ jo,ale my se tu bavily o klasickem uhnizdeni po ET. Kdyz uz jsme ale u tak blbeho tematu,mela jsi taky spineni nebo stridavou ob den krev?.. U nidace to naprosto chapu,to je prirozene a byva to,ale pak?!.. Ikdyz tady taky nektere holky pisou,ze jeste v 8tt mely menstruaci.. Navic znam osobne i jednu,co otehotnela pri uzivani HA,do pateho mesice tehotenstvi menstruovala.. Opravdu veci mezi nebem a zemi🙂
@fonamor já ale byla po ET 🙂 první ivf, první et a takhle to dopadlo. Já jsem právě slabě pozitvní testy cca od 11 dne, jako dokonce sílily, ale začla jsem krvácet, takže panika a nechápala jsem, zda jsem teda nebo nejsem těhotná, každý říkal něco jiného, krev mi rostla dvojnásobně, tak jak to má být, ale furt to krvácení, no a pak jak to vylezlo k 1000hcg, tak jsem musela být hospitalizovaná se silnou bolestí břicha a jelikož nic neviděli na ulz, to už byla hodnota 1400, tak proběhla operace. A bylo to mimoděložní těhu a vzali mi vejcovod. tož tak.
@catchulinecka jezismaria,tak to ma mrzi..mozno se prave nechyti a pakaa putuje...ach jo kurna,co vsechno se muze stat 😨
@romik32 přesně tak, je to prostě holt ale u mě náhoda, takže věřím, že to co se stalo mně, jsem vybrala na hodně dlouho dopředu všem 😀
@catchulinecka ty blaho,to je sileny,ze i toto se muze stat☹.. Holka,ty mas vybrano na pristich sedm zivotu!!...
Me by asi jeblo🙂......
@babikadaska vitej,tak to budem testovat spolu i krev.
@fonamor no a když už jsme v tom svěřování, tak aby toho nebylo málo, tak při druhém IVF při punkci mi špatně napíchli jehlu a já se během zákroku probudila, šílená bolest, tak mě museli přispat znovu, no jenže to už jsem měla tu uspávací látku v ruce mimo žílu a to mě neskutečným způsobem ještě 3 dny bolelo tak, že jsem nemohla ruku opřít ani ji mít ve vzduchu, fakt paráda 😀 no odebrali mi i přesto mnoho vajíček, takže jsem prodělala docela silný hyperstimulační syndrom, kdy mi museli 12 den po ET vysávat při vědomí vodu 😀 jooooo, ale ráda na to vzpomínám, protože tehdy se to povedlo 😀
@catchulinecka To si delas prdku,ne?😅ty jo a ja myslela,ze jenom.ja jsem smolar...povedlo,takze mas uz ditko?
😲😀... Hele a dost,jinak nam tu nase holky odpadnou🙂
dievcata
na krv do centra idem v pondelok 27.3. - 14 DPT.
uvazujem vsak,ze este predtym - zajtra 11DPT by som zasla na krv k svojej gynekologicke.
co si o tom myslite ??? je to zbytocne alebo mi to moze nieco povedat uz skor ???
@babikadaska no já bych už počkala do pondělí. Zitra je pátek a kdo ví, jestli bys už měla ten den výsledek.
@babikadaska Kocka,uz to vydrz 😉ked tak si urob este testik rano 🍀
Holky, kdyz to tak ctu, v unoru jsem po KET mela take mimodelozni. A nechali me dva tydny cekat v nemocnici az do hodnoty hcg 4000, protoze jsem nemela bolesti a protoze to bylo chtene tehotenstvi. Nakonec jsem v 8tt stejne musela na laparku a vzali mi vejcovod... A to jsem vubec nekrvacela, nic me nebolelo...
@fonamor přesně a ještě nutno dodat, že se nakonec povedlo 🙂
@romik32
ano má dceru
Ahoj holky, tak dneska 13 den po Ket a hcg 3. Nevysadili mi prasky a mam prijit pristi tyden na kontropni odber. Neni to zbytecne? Minule jsem mela 8 a nereseli to a hned jsem vysazovala :(
@nevesta172 já měla HCG 11 15. den a doporčení léky vysadit, pro jistotu kontrolní odběr, ale léky vysadit, aby se zbytečně neposouval další cyklus a mohlo se jít na KET. Byla jsem po ET
@nevesta172 taky bych je vysadila. Já 12 dc neměla ani ducha a dr sem to oznámila na krev už ani nesla
@nevesta172 já to teda vždy měla v tomto neštěstí nastěstí jednoduché. Vždy po ET do 6 max 7 dorazila šílená mrcha a už nikdy jsem nikam nešla a inhed vysadila utroš.
@fonamor ja to prave jeste nedostala :( drzi to urcite prasky. Akorat ja toho beru vic a nevim, co vsechno vysadit. Beru na redeni krve a medrol na imunitu - to asi nechat a gynprodyl s divinou bych vynechala, at se mi spusti menzes.
@nevesta172 jo takhle,kdyz mas tech leku vice,porad se s lekarkou..a zkus jeste dnes nebo zitra tt!🙂
Taky mne stve,ze bych ty hnusny estrogeny brala,i kdyz by byl test bileh,na krev jedu az 14 den.takze,kdyz tam 12 den nebude ani duch,vysadim to...
@romik32 asi to udelam stejne. Pockam do pondeli, udelam test a zavolam do car, co muzu vysadit. Drzim palce ,)
@nevesta172 Taky 🍀
@babikadaska Chtela bych mit tvoji viru😉ja jsem 4 den po ketu blastocyst,tak cekam,ale nemam pocit,zeby se neco delo,bolesti jsou spis na menzes,zadne pichani,nikde nic..tak uvidim,7 den chci zkusit test...

@catchulinecka a davali ti blastu? Ja myslim,ze hatchovana blasta sa chyti sliznice jako suchy zip😨