Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks 180 km nie je az tak vela.
dokopy sme boli v reprofite:
1. vstupna konzultacia rovno sme odovzdali aj spermie+moje vysetrenia
2. sla som si po lieky,ale to mozu poslat aj postou
3. prvy ultrazvuk
4. druhy ultrazvuk
5. odber vajicok
6. vklad embrya
myslim ze to by si zvladla. davala som si oba ultrazvuky na 7.30,vyrazili sme skoro rano a na obed uz som bola naspet v praci.
@tetalucina ahojky zlati, vím, že se mi to radí, ale pokud hodnota je, pořád je šance, že poroste. Vůbec se ještě nepoddávej tomu, že jsi o všechno přišla, ba naopak, doufej. Ono příroda je opravdu mocná a za 14 dnů může být všechno jinak.. Držím moc palečky❤
@babikadaska ahojky, čárka sílí, to je dobré znamení i přesto, že je to 16 den.. Prostě věř, že to bude v pořádku a zkus se hodit do vnitřní pohody, moc držím palečky.. Na krev jsi ještě nebyla?
@babikadaska Ahoj, je pravda, že na 16.den není nijak extra silná. Ale určitě sílí. Ještě bych to nezatracovala. Být tebou zkusila bych i jiný test. Mamatest dělá silnější čárky na začátku, mně ukázal // dřív než max. Pak ale naopak max dělá silnější než mamatest. Schválně se podívej na moje. Max i mamatest 17.den po transferu, dělané ze stejné moče. Držím palce
@tetalucina tak to naprosto chápu...taky jsme to nikomu neříkali, takže je pak složitý se s tím vším srovnat a nedávat najevo, že se něco děje...a proto jsme tu 😉 Dej si něco dobrého a zkus to nějak přečkat než se ti muž vrátí...a kdo ví, třeba vydrží, i takové případy jsou! 😉
@fonamor uuuuž jsem se dostala v klidu k noťasu 🙂 No, totálně mě vyděsili. Jak vidíš na fotce, s prázdnou jsem vážně neodjela :D už teď je mi z toho zle z těch injekcí. Genetiku zatím nemáme, ale imuno dobrý, až na lehce zvýšený hodnoty skrze endometriozu. Manželův spermio horší než minule, takže bude zobat vitamínky, snad pomůžou. No a čeká mě dlouhý protokol... Stimulaci rozjedeme zřejmě někdy v půlce května, takže OPU by bylo v červnu. Jestli teda bude vše tak jak má být 🙂
@tetalucina Beru, ještě nic nevzdávej! Něco se tam děje a to je důležitý! :-*
@hanyas Taky jsem měla u dlouhého protokolu Diphereline a taky toho bylo prostě nekonečné!! Ale myslím, že dlouhý protokol byl fajn v tom, že mi vzali hodně vajíček a i se zadařilo při et, takže vzhůru do toho!!! Mě ted čeká hysteroskopie a pod., takže snad někdy květen/červen také transfer 🙂
@catchulinecka tak treba potom budeme cekat spolecne 🙂 a jak jsi ty injekce snasela? Bylo ti spatne? Ja potom budu mit Menopur.
@hanyas dobré ránko, to jste teda dobře nafasovali, my taky tak odjížděli s plnou taškou stimulaček🙂.. Hezky zobejte vitamínky oba dva, ty už začni s kyselinou listovou, nic tím nepokazíš🙂.. A nekoukal se do tebe, vid? Prostě šup, šup a pak začnete.. Kdy si máš volat na genetiku, řekli ti něco?
@fonamor měla jsi pravdu, nekoukal 🙂 jinak manžel od spermiogramu pije Folandrol, já Inofolic, k tomu pijeme oba mladý ječmen, který má mít taky něco do sebe. Teď ještě objednáváme něco na doporučení primáře a budeme tak zdraví a udoplňkovaní, až nám to poleze ušima 😀 a na genetiku mám volat 11. 4. až... co ty? Jak se spalo první noc s miminkem v bříšku? 🙂
@hanyas a jsi starého Texla, viď? Hele, vy tím, co do sebe nacpete budete naprosto BIO rodiče🙂).. ale jo, má se udělat všechno. U nás na pikaču spermio, chlap už je přes dva roky na hormonech, ale šel z nuly na cca 5 mil/j, když má týden absenci🙂..
Je to zvláštní, ale vůbec nějak na mimčo nemyslím, chtěla bych to podpořit ještě nějakým vitamínem, nebo něčím, co je dobré po KET, ale jinak pohodička..Znám se, začnu nervovat po 5 dnu a modlit se , ať nedostanu mrchu...
Jinak je to zvláštní, ale po ET jsem měla šílené bolesti ještě ten den, to byly takové výstřely do břicha, že jsem se nemohla ani pohnout, dokud to neodeznělo. Teď mě vůbec nic nebolelo a jsem naprosto v pohodě, tak jsem ráda, že se neopakuje to, co posledně, pač to bylo fakt peklo..
Jo a včera jsem si řekla, že si dám na chvíli klid od koníka, ale to nejde, mám tu vás a nedá mi to🙂

@itworks Az v pondeli..ja prave vim,ze to muze byt vsechno jinak😉ja se samozrejmne tesim,a nebudu se tim stresovat..dekuju❤