icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

evikuuu
12. dub 2017

Rada bych se nakazila tehotenstvim. Kazdy doufa ze to vyjde. Snad se nam to podari... taky drzim pesticky. Planuju si davat kazdy den cervene vinko na uklidneni.

georgina_
12. dub 2017

@romik32 paráda, neboj...já byla v 7tt přesně, v 8 tt byl dle UZ o den bobek opožděnej a teď je o den napřed...mám fotku, tak až budu mít chvilku, tak ji sem pro motivaci uložím a asi se rozloučím 🙂 ♥ Držím ti pěsti, dávej na sebe pozor a užívej si ten pocit 🙂

georgina_
12. dub 2017

@evikuuu @itworks holky držím pěsti! Pevné nervy a dávejte na sebe pozor 🙂

romik32
12. dub 2017

😍kez by se to podarilo vsem holky 🙏

romik32
12. dub 2017

@georgina_ dekuju❤crp bylo 3mm,to bude mozna velikost mimiska🙂to budes hodna na fotku,rekl mi,ze pristi tyden mi udela hezci😍

kvetnatko
12. dub 2017

Ahoj holky. Ja jsem byla na ET v pondeli - 5ti denni hatchujici blastocysta. Bohuzel jsem ten den kaslala a smrkala 😕 Tak mam strach, ze jsem mimiskovi znemoznila se zahnizdit..

itworks
12. dub 2017

@georgina_ hoj, já zatím et nemám, to jsis spletla.

romik32
12. dub 2017

@kvetnatko vubec to nema na zahnizdeni vlyv neboj😉

nita1984
12. dub 2017

@evelinah to víš, ze testuji každý den 😀 čárka moc pěkně sílí. O víkendu udělám digitální test a v úterý krev

kvetnatko
12. dub 2017

@romik32 Myslis? Ja se prave desim, ze ty stahy bricha pri kasli tomu mohly ublizit..☹

nita1984
12. dub 2017

@kvetnatko ja měla dva týdny před KET i v týdnu KET rýmu a kašel jako blázen, kašlu ještě pořád a tt pozitivní. I jsem si den po KET brala Paralen, děsně me bolela hlava. Takže bych to fakt neresila

nita1984
12. dub 2017

@kvetnatko jak řekl můj doktor, dřív byla řada žen nechtěně těhotných a dělaly vše proto, aby se plodu zbavily a prostě se jim to.nepovedlo. nějaký ten kašel nebo odpocivani to fakt neovlivní. Po ET jsem poctivě ležela všechno dodržovala a nic. Embryo se neudrzelo. Na KEt jsem si odskocila doslova v polední pauze z práce, celý týden makala jak barevná, kaslala jak tuberak a mám //.

evelinah
12. dub 2017

@nita1984 Tak to je skvělé,jen tak dál 👍. Dávali jste 1 či 2 embrya? Drž se, potichounku gratuluji k tomu prvnímu krůčku a že jich ještě bude. Taky mám před sebou ještě dalekou cestu, ale jsme holky silné a zvládneme to 😉 Ostatním přeji hodně štěstí 🍀

kvetnatko
12. dub 2017

@nita1984 To je pravda.. Take nelezim a chodim do prace. Snazim se na to nemyslet. Jen obcas se nekdy ten cervicek nejistoty ozve.. Tak me zajimalo, jestli ma nekdo zkusenost.. Dekuju 😊

nita1984
12. dub 2017

@evelinah dávali jsme 1, druhé neprezilo rozmrazeni, ale stejně jsme chtěli jendo, takže za nás v pohodě 🙂 jojo, je to první krok, ale nikdy jsem tak daleko nebyla. Nemůžu se dočkat úterní krve.
@kvetnatko dr. doporučil zapomenout, ze jsem na KET byla a mel pravdu, vypadá to, ze se vyplatilo

kvetnatko
12. dub 2017

@nita1984 Mooooc gratuluji.. Kdy jsi byla?

nita1984
12. dub 2017

@kvetnatko 3.4. Takže dneska 9. den po KET

kvetnatko
12. dub 2017

@nita1984 Tak to je nadhera..❤ Dobrych zprav neni nikdy dost 🙂

jezz13
12. dub 2017

@kvetnatko Taky bych se nebála. Já zhruba týden po přirozeném oplodnění spadla při lezení na umělé stěně z 10 m na zadek - naštíplá pata, naražená kostrč... Embryo se i tak uchytilo. Sice to stejně dopadlo revizí, ale až v 10+4 a tohle na to nemělo údajně vliv.

luciebx
12. dub 2017

Ahoj holky tak už to mam za sebou. Prošli sme s mamkou obchody a teď sem padla na hubu total ko. Od zítra relax. Mam videjko i obrázek

kvetnatko
12. dub 2017

@jezz13 Dekuju.. Jejda, tak to muselo pekelne bolet.. Asi plati, pokud se ma uchytit, uchyti se 😉 Gratuluji k tehu..

salenas
12. dub 2017

@kvetnatko neboj, to na to vliv nemá 🙂

bubla000
12. dub 2017

@luciebx ahoj a kam chodís, že dávají videjko?

hanyas
12. dub 2017

Uf uf, právě dočítám 🙂 Holky, co jste těsně po transferu, držím pěsti, ať se bobánci zavrtají a těm šťastnějším, které už mají // přeju, ať vše pokračuje na jedničku! Nejlépe s hvězdičkou 🙂 ❤

romik32
12. dub 2017

@hanyas 😍

kvetnatko
12. dub 2017

Holky, moc vam vsem dekuji za podporu a uklidneni.. Je fajn se o to podelit s nekym, kdo si tim prosel nebo prochazi 🙂

luciebx
12. dub 2017

@bubla000 ja si to sama natočila. Reprofit Brno

kvetnatko
12. dub 2017

@luciebx blastocysta? 🙂

luciebx
12. dub 2017

@kvetnatko Jojo říkala ze je to nějaká druhá kvalita nebo generaci či co.

kvetnatko
12. dub 2017

@luciebx Take mi v pondeli vkladali blastocystu.. My mame vsechny AA..

Strana