Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
😍kez by se to podarilo vsem holky 🙏
Ahoj holky. Ja jsem byla na ET v pondeli - 5ti denni hatchujici blastocysta. Bohuzel jsem ten den kaslala a smrkala 😕 Tak mam strach, ze jsem mimiskovi znemoznila se zahnizdit..
@kvetnatko jak řekl můj doktor, dřív byla řada žen nechtěně těhotných a dělaly vše proto, aby se plodu zbavily a prostě se jim to.nepovedlo. nějaký ten kašel nebo odpocivani to fakt neovlivní. Po ET jsem poctivě ležela všechno dodržovala a nic. Embryo se neudrzelo. Na KEt jsem si odskocila doslova v polední pauze z práce, celý týden makala jak barevná, kaslala jak tuberak a mám //.
Uf uf, právě dočítám 🙂 Holky, co jste těsně po transferu, držím pěsti, ať se bobánci zavrtají a těm šťastnějším, které už mají // přeju, ať vše pokračuje na jedničku! Nejlépe s hvězdičkou 🙂 ❤
Holky, moc vam vsem dekuji za podporu a uklidneni.. Je fajn se o to podelit s nekym, kdo si tim prosel nebo prochazi 🙂

Rada bych se nakazila tehotenstvim. Kazdy doufa ze to vyjde. Snad se nam to podari... taky drzim pesticky. Planuju si davat kazdy den cervene vinko na uklidneni.