icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

kvetnatko
14. dub 2017

@katkadam Urcite si nech udelat imunologii, na te ztroskota moc pokusu.. Take mi porad rikali, jak je vse v poradku.. A nebylo.. Drzim palce 👍

bubla000
14. dub 2017

Holky na co je to cecko. Nebo co ještě berete po et?

nita1984
14. dub 2017

@bubla000 ja beru jen utrogestan a listovku. Jinak nic

kvetnatko
14. dub 2017

@bubla000 Je to prirodni antioxidant a uziva se i proti krvaceni..

luciebx
14. dub 2017

@bubla000 ja beru estrofem aspirin prednison a utros. sem jak chodici lekarna haha
nafoukla zavodnena.. sileny

klokanka73
14. dub 2017

@bubla000 já beru Prednison, Estrofem, Crinone gel, listovku a Agolutin.

luccip
14. dub 2017

@bubla000 Já mám teda ket a beru estrofem,utrogestan,duphaston,clexan,listovku a náplasti estrahexal😉

luciebx
14. dub 2017

Koukám ze tu bereme všechny něco jiného 😂🤣😂🤣

jezz13
15. dub 2017

Holky, je tu někdo po ZT/potratu, kdo otěhotněl přirozeně a později zjistili na imunologii problém? Mám za sebou dvě ZT, vždy jsem otěhotněla přirozeně a rychle. V CARu mi doporučují IVF s PGS, na imunologii mě vůbec nechtěj poslat, že tam asi problém není, když otěhotním a udržím embryo do 10tt. Je mi ale 37 a raději bych měla všechna vyšetření před dalším pokusem než znovu potratit... Kamarádka takhle byla na IVF 3x, pokaždé jí vyřešili jeden problém, po neúspěšném pokusu udělali další vyšetření a našli něco dalšího :-/. Tak mě zajímá, jestli někdo s imunologickým problémem taky dokázal normálně otěhotnět a mám si imunologii vydupat nebo mají pravdu a bylo by to nadbytečné.

raelyn
15. dub 2017

@jezz13 žádné vyšetření není nadbytečné, ale imuno je dost drahé, tak tam posílájí až po opravdu hodně nepovedených pokusech nebo pro závažné problémy. Vyšetření si můžeš zaplatit jako samoplátce, ale je to dost drahé - doporučuje se Plzeň nebo Praha

verunkadar
15. dub 2017

Prosím prosím o radu, co na nízkou sliznici. Piji kontryhel, ale už asi si na něj tělo zvyklo za pár let, v úterý či ve středu mám jít na ET. Děkuji za Vaše rady

fonamor
autor
15. dub 2017

@verunkadar kyselina listová, červené víno🙂

verunkadar
15. dub 2017

@fonamor kyselinu listovou jim, tak zkusím teda to víno 🙂

luciebx
15. dub 2017

@verunkadar tobě dr nedala estrofem na sliznici?

raelyn
15. dub 2017

@verunkadar před ET tu holky doporučují grepový džus a po zase ananasový 🙂 držím palce

martik29
15. dub 2017

Holky beru utrogestan mám ho vysadit před ET? beru ráno 2 a večer 2.

raelyn
15. dub 2017

@martik29 záleží co ti doktor předepsal, ale já ho naopak před ET měla zavádět. Na vložení to vliv nemá (ani jsem ho v ten den nemusela polykat)

martik29
15. dub 2017

Mám je stimulační protokol, kde je dávkování a není tam žádná pauza tak nevím...zeptám se sestřičky až bude volat v pondělí. Beru ho od dnešního dne, ale asi se pauza nedělá.

nita1984
15. dub 2017

@martik29 bere se normálně pořád dál. Mě poprosili, bych ráno před ET polkla, jinde zavádějí i ráno před KET, ET. Vysazovat určitě ne, zbytečně by sis rozkolísala hladinu hormonů

luciebx
15. dub 2017

@martik29 určitě nevysazuj ber pěkné dal já zavadim furt i v den ket

verunkadar
15. dub 2017

@luciebx dal ale za týden, to nemělo žádné účinky, tak mi dal Extrahexal. Ale ten mi nikdy také nezabral, ani Estrofem

hanyas
15. dub 2017

@verunkadar grepy, grep, grep + červené víno 🙂

luciebx
15. dub 2017

@verunkadar já beru estrofem od druhého dne cyklu. U mě zabral ale je fakt ze já se sliznici nikdy neměla problém

tetalucina
15. dub 2017

@fonamor ahoj zlato, ja ted mela pregnyl 4 a 8 den po et;)

tetalucina
15. dub 2017

@itworks ahojky mam radost z lazni;)tak at ti to cekani do cervna rychle utece;)

tetalucina
15. dub 2017

@evelinah je mi to moc lito😢

salenas
15. dub 2017

@verunkadar ještě kapky kotvičník a jak píšou holky, červené víno a grep. Extrahexalu máš kolik, já měla tři náplasti každý třetí den

kvetnatko
15. dub 2017

@jezz13 Urcite bych si imuno vydupala.. Ja na nej sla po 1.IVF. To, co popisujrs muzou byt zvysene protilatky proti embryu..

fonamor
autor
15. dub 2017

@tetalucina ahojky, jak se máš, je to už lepší? JJ, děkuju, už vím, proč se v určitých případech píchá pregnyl na více fází, proguglila jsem to nakonec🙂

verunkadar
15. dub 2017

@salenas ahoj, dvě náplasti každé dva dny. Ale dám asi asi vice. Protože bych měla jít v úterý, ve středu a potřebují sliznici. Má jen 6 mm. A to piji čaje kontryhel, čaj Ludmily Mojžíšové, jim ananas, dala jsem si těd červené víno. Vždy jsem měla sliznicí krásnou, bez léků a teď, co jsem byla min rok na prvním IVF vše šlo do kopru.

Strana