icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

salenas
15. dub 2017

@verunkadar taky mi šla sliznice díky stimulaci papa... do tý doby ok. Ananas je dobrej pro zahnízdění, grep na sliznici

nita1984
16. dub 2017

Na tohle jsem se těšila celou dobu úplně nejvíc. Poslední test 😍

jezz13
16. dub 2017

@nita1984 parada, drzi se! At se dari i dal
@kvetnatko, raelyn Diky holky, na imuno se zkusim objednat a kdyztak si to holt zaplatim sama.

tetalucina
16. dub 2017

@fonamor ahoj, jj diky,uz je lip🙂shanim penizky a v cernu pojedeme do caru objednat darkyni;)tak snad si to manzel nerozmysli🙂.....co ty ted,kdy pujdes do ketu?jestli dobre pamatuju jeste mate mrazacky vid🙂

kvetnatko
16. dub 2017

@jezz13 To by ses nedoplatila.. Stoji cca 40.000,-. Nech si napsat zadanku..

kvetnatko
16. dub 2017

@nita1984 Moooc gratuluji ❤ Mela jsi nejake priznaky?

evelinah
16. dub 2017

@nita1984 Moc pěkný,jen tak dál 👍

evelinah
16. dub 2017

@tetalucina to je super,manžel nakonec souhlasil. Potřebují na to trochu času. Držím palce 🙂

panbaf
16. dub 2017

@verunkadar ahoj, mně na sliznici pomohl malink od dědka korenare..měla jsem sliznici vždycky nízkou cca 4mm a dostávala estrofem a pak jsem si koupila ten malinik-je to nějaká směs bylin a 12 den na utz před ket byla sliznice myslím 8.9mm 🙂 pila jsem ho i po transferu a zadařilo se 🤰 👏

nita1984
16. dub 2017

@kvetnatko mám příznaky uz od.pondelka. A taky // mám uz od pondělka, to jsem byla 7. Den po KET. Na krev jdu úterý

kvetnatko
16. dub 2017

🙂 A jake priznaky mas? Budu drzet palce na krev.. Ale je to jasne 👍

itworks
16. dub 2017

🙂to je dobře, čas vždy pomůže.Treba se zase sejdeme s ET 🙂

itworks
16. dub 2017

@nita1984 to ti teda věřím 😀 držím palce, ať jde vše jako másle.

fonamor
autor
16. dub 2017

@tetalucina Dobré ránko, ani nevíš, jak moc jsem ráda, že si to tech tvůj chlap rozmyslel🙂.. a ani mu to netrvalo celou věčnost🙂.. Moc ti držím palečky, teď už to klapne, uvidíš..
JJ, já jdu ve středu za se na UTZ a zase to samé kolečko..
Kam chodíte do CARU?

nita1984
16. dub 2017

@kvetnatko šílená únava, kterou u sebe neznám, vždycky jsem byla energizer, spala tak 4h denně, v práci trávila 300h měsíčně. Od soboty spím klidně 12h a vůbec mi to nevadí. A žaludek jako na vodě. Cokoliv sním, je mi blivno, ale naštěstí nezvracim.

kvetnatko
16. dub 2017

@nita1984 Ja jsem 6. den od ET a priznaky zadne..

romik32
16. dub 2017

@kvetnatko neboj se,ja taky zadny nemela...spis jsem trpela nespavosti..vubec me nebolela prsa,nebylo mi spatne,jenom me teda hodne bolel podbrisek jako na menzes...nekdo nemusi mat vubec nic,ty priznaky spis prijdou pozdejc a podle toho jak reagujes na hcg..mne pred punkci pichli t3nkrat 20000 pregnylu a nic to se mnou neudelalo😃

romik32
16. dub 2017

@nita1984 gratuluju a drzim palce na utz😉

nita1984
16. dub 2017

@kvetnatko každý to má jinak. Někdo nemá příznaky vůbec, celé těhotenství, někdo si to protrpi od první chvíle. Každá jsme jiná. Držím palce.
@romik32 díky moc se modlim, aby vše bylo v pořádku. Uvědomuji si, ze // jsou teprve první krok

romik32
16. dub 2017

@nita1984 to mas pravdu..mne ceka ve stredu druhy utz a klepu se uz ted 😃

evikuuu
16. dub 2017

@luciebx tak jak je? Mame stejny den transferu, jsem zvedava co noveho. Me obcas picha a poboliva v podbrisku, ale nic hrozneho. Nerviky pracuji... nemam zadny mrazacek, tak musim doufat.

catchulinecka
16. dub 2017

@jezz13 ahojky, chci se zeptat, proč ti tvůj car neudělá tu imunologii? Já jsem ted po třech nepodařených ketech a jen jsem se ted na konzultaci zmínila, že by bylo fajn něco udělat víc a doktorka hned naplánovala právě tohle.

evikuuu
16. dub 2017

Me imuno taky nikdo nenabizel. Nabidli mi pouze genetiku.

luciebx
16. dub 2017

@evikuuu ja už taky nemám mrazacka. Taky doufám. Občas poboliva tlaky Atd ale to muže byt cokoliv. Tak uvidíme. Nervy nemám beru to tak ze co se ma stát stane se. Když nic v létě na další ivf

luciebx
16. dub 2017

@evikuuu kdy planujes test

jezz13
16. dub 2017

@catchulinecka Já se na to přímo i ptala a tvářili se, že kdyby byl problém s alergií apod., měla bych problém i otěhotnět nebo by embryo zamlklo dřív. Vzhledem k mému věku je asi skutečně mnohem pravděpodobnější nekvalita vajíček, tak s tím asi čekaj, aby ušetřili :-/

evikuuu
16. dub 2017

@luciebx nelaka me to. Bojim se. Budu testovat az 27.4.

kvetnatko
16. dub 2017

@romik32
@nita1984 Dekuji holky. Ja az na to spineni 3. den po ET vubec nic.. Obcas citim podbrisek, ale to mize byt po Utrogestanu.. Mozna priznaky nehledam 😉

luciebx
16. dub 2017

@evikuuu tak dlouho nevydrzim. Letim zpět do ÚK v patek 21 a chtěla bych už vědět. Takže já asi středu

catchulinecka
16. dub 2017

@jezz13 aha aha, jako to zní taky logicky, ale kdo ví že...já jdu v úterý na krev, která se bude právě posílat na tu imuno, tak jsem zvědavá no

Strana