Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martik29 warfarin vazne skodit muze, ale ten ty urcite nemas nebot warfarin je pouze v tabletkach. V tehotenstvi se pichají injekce na redeni krve a to je vetsinou clexane nebo fraxiparine a ten je naprosto bezpecny ba naopak v hodne pripadech žádoucí. Spousta těhulek si picha injekce na redeni krve ( i já) , není to nic neobvyklého. Ženy co dlouhodobe uživaji warfarin ( opak.trombofilní stavy aj.) tak se v tehu musi prevezt na injekce. 😊
Ahoj holky, ten prvni maj,byl letos koukam kouzelnej, ja konecne 61 den od revize dostala MS 😊 Drzim palce vsem, co budou tenhle mesic cekat na //!
jééé holky, já chci taky ms, ale u mě nevypadá, dnes jsem 28dc a chodí mi to dost pozdě ☹ ach jooo to čekání furt
@catchulinecka pořád na něco 😍 ale určitě se taky všechny dočkáme 😉
@catchulinecka ahojky, ještě pár dnů a mrcha dorazí a pak zase budeme čekat a čekat a čekat.. to je peklo🙂
Prosím není tu někdo, kdo má doma přebytečné naplasti Extrahexalu 50?
@hanyas ahojky,drzim palce at to vyjde🙏
@fonamor ahoj zlato, jj znam to🙂ja jsem zatim v klidu, uzivam si chvile bez tabletek, ale tesim se na prazdniny a na transfer, vcera jsem si byla pochovat mimi, a zase ta touha a bolest u srdicka jak moc chci mit svoje, citila jsem jak je to na me videt a bala se,aby se neptali co my:(ptz vzdy uhybam a zlehcuju to,ale muj vyraz rika neco jineho, neni mi to prijemne:(((.....tesim se az budeme cekat na tvoje //;)
Dneska jsem měla nádherná sen, že jsem porodila syna Matyáše... o jménu Matyáš jsme nikdy ani neuvažovali, ale sen to byl nádherný.... kéž by se za 7,5 měsíce stal pravdou
@tetalucina dekuju 🙂 a s tim "pretvarovanim" te chapu. Taky se snazim delat, ze nic, ale rve mi to srdce, chovat si cizi miminko.
@hanyas
@tetalucina
holky ja sem pak uz radsi zadny nechovala.. uplne vim jak vam je. ja sem pak vzdy doma vytahla flasku vina na uklidneni. uz I muz to prestal davat

Holky, tak to vypadá, že zítra bude 1DC... Já se nikdy tak mrchu netěšila🙂..