Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@luciebx nebyla, jdu v pátek na utz.
@fonamor od 3 mesice vysazovat eatrofem?Ja zacala vysazovat minuly tyden a to sem byla 8+2,dneska uz mam posledni davku😨taky sem myslela,jestli to neni brzo,ale ani gynekolog nic nerikal,tak asi to je v pohode..jo a nezapomen na cervene vinko,i kdyz estrimax nebo estrofem to hwzky pripravi😉
@romik32 provedu🙂... červené dávám každý den, to musí být🙂
S tím estrofenem, takhle mi to říkala, ale třeba jsem ji špatně pochopila, právě, že jsem vytřeštila oči, když mi řekla, že až po třech měsících v případě těhotenství teda..
Jo a prý postupně, nesmí se najednou.. ale to jsem asi někde spíš četla.. Já si myslím, že to bude něco jak s utrošem..
Holky, moc vám všem držím pěstičky !!!!!!!!!

@raelyn u mě taky níííc, ach jooo, budu z vás poslední 🙂 ale tak někdy přijde a doufám, že naposled na nějaký ten roček 😀
@catchulinecka vůbec se tím netrap, nevíme jak to dopadne (určitě dobře) nám. Mě třeba ještě nedorazila MS 🙄 tentokrát bych byla ráda
@catchulinecka kdy čekáš mrchu? už už?
@raelyn a kdy ji čekáš?
@fonamor 😀 máme stejné myšlenky 😀 viz raylen.
čekám ji tak cca 5-10 května, těžko říct u mě no
@catchulinecka no už tu měla být. Po všech stimulkach ani přesně nevím, snad brzy
@catchulinecka no já ji čekala až v sobotu nejdřív a přišla o týden dříve🙂... takže holky, červené to jistí🙂
Podávám hlášení. Tak změny zatím nejsou po týdnu infuzi takže dostávám krevní plazmu. Pořad zadržuji vodu a mám 6 kilo nahoře. Obvod okolo břicha neuvěřitelných 87 cm. Takže břicho nyní 6-7 měsíc. Trpím zácpou v noci se budim jen 2 krát jinak bolesti slabé.
@martik29 holka ty jo drž se, ty si to opravdu vyžíráš se vším všudy ☹
@catchulinecka prý to bude lepší tak věřím, ale infuze denně 2 litry plus vypiju 1,5 litru a ven jdou jen 3 litry takže stále minimálně půl litru zadrzuji.

@raelyn jasne 🙂 kazdy den jedna 🙂