Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mandlicka25 ja to taky měla pro pocit že delam maximum ale presvedcena jsem o tom nebyla a když jsem loni dvakrát otehotnela tak to bylo bez lepidla tak pak jsem už lepidlo nedávala a zase se povedlo bez lepidla.😁
Taky jsme měli embryo glue a jsem ráda. Chtěli za to, tuším, 2500. Chodili jsme do Pronatalu. Možná proto máme náš malý zázrak už doma. I když tam určitě hrálo roli víc náhod. 🙂
Nám doktor řekl, že jsou to vyhozené peníze, takže jsme ho neměli ani jednou
ja ani o zadnym lepidlu nevim ze by se davalo. Nikdo nam nic takovyho nenabidl. Chodila sem do reprofitu brno.
@luciebx teď už lépe děkuji. Minulý týden jsme byli v čechách na dovolené a 3 dny před odjezdem jsem začala spinit pěkně mě to vylekalo....uf ! Jeli jsme rychle na pohotovost doktor udělal veškeré vyšetření měla jsem krvavý hlen a to nevěděl z čeho ja taky ne. Chtěli si mě v nemocnici nechat tak jsem musela slíbit že budu poctivě ležet a brala jsem prášky a utrgestan. Teď už je vše v pořádku. Pripravuji se pomalu psychicky na velky ultrazvuk ve 20tt bojim, bojim....
Co ty jak se máš už abych byla tak dalece jako ty.😊 Jinak ja už lehké pohyby citim asi tak tyden ale už se těším na ty kopance😁
Ahojky holky, mám dotaz na to který den cyklu při ET /KET vám zaváděli embryo. Budeme asi v listopadu řešit, tak se pak chci dr. optat. U mě zatím vždy 21DC,ale nikdy zatím nedopadlo. Nebylo by lepší zavést dřív, třeba už 19 den?. Díky 🙂
Ahoj holky, potřebovala bych radu od zkušenějších.
Zítra mě čeká první KET, kvůli opakovaným zamlklým potratům se bude zavádět embryo vyšetřené PGD. Minulou středu jsem aplikovala první injekci Ovitrelle, další aplikuji dnes. Z pátka na sobotu jsem měla s manželem přerušovaný styk. Vůbec jsem blbka netušila, že i při KET se Ovitrelle používá ke spuštění ovulace. Můj dotaz tedy zní:
Je reálné, že můžu otěhotnět z toho přerušovaného styku? Co by se pak stalo se zavedeným embryem z KET, popř. můžou se chytit obě? Moc děkuji za odpovědi.
@sansajn86 Můžeš a můžou. Ale zase pokud jsi léčená na klinice a jsou tam problémy, tak co vidím jako problém je to, že se uchytí obě a to jedno se zastaví ve vývinu. Taky záleží, zda to IVF bylo jen kvůli potratům nebo obecně problémům s otěhotněním. A jak rychle ty zamlklé potraty byly. Každopádně toto jsou jistě dotazy, které patří tvému lékaři - on řekne, zda je lépe KET provést či nikoli (a je to samozřejmě potřeba říct dřív než se embryo vůbec rozmrazí, jinak je to jedno, protože to hlavní riziko je, že se uchytí obě a pak se jedno zastaví ve vývoji a "stáhne" s sebou při potratu i to druhé).
@hanyas ja jsem to měla jako ty 10 den vypadal jako tvůj a den po tom stejný a další den o malinko silnější ale fakt o málo taky jsem se bála že nesili a tak si došla 12 den na krev ......
Ja ale se bála pak pořád a teda i teď aby se něco nepokazilo. Tim testikem to jen začne.....😉
Držím palečky !!!! 🍀✊

@nada1985 eglue 🙂, ja jsem ho mela az u druheho transferu, ktery byl ale uspesny. Zavedena byla dve embryjka, ale chytlo se jen jedno. Kdo vi, ja to mela pro pocit, ze delam maximum a uz mi to neprisla tak velka castka.