Kam byste šly v Praze do CAR?
Ahoj, ráda bych slyšela vaše aktuálnější zkušenosti dle čeho jste vybiraly CAR. Které je dle vás neúspěšnější? Díky za rady
@utrikocku jo a v Pronatalu se o nás starala dr Zelenkova nejvíc
@fandysek_1 Ta cena oproti tomu ostatnímu je krásná 🙂 Dám po novém roce vědět...
@utrikocku My právě chodíme do Sanusu v HK a zatím teda žádná sláva. Snažíme se 3 roky a ničeho pořádně jsme se nedobrali - hlavně mě vytáčí to, že jsme šli na IUI a stačí jim pouze folikulometrie, ani hormonální profil nechtěli. Takže tak - strašně zmatený postup... Už tam jsme více jak 1,5 roku.
já byla v motole, při obou a mám dvě krásné děti 🙂
Ja vaham mezi Iscare a Gennetem na letne.. na oboje dobre reference.. asi u me trochu vitezi Iscare,pry je to tam trochu rychlejsi... pokud ma tady nekdo zkusenost, budu rada..
Já jsem navštěvovala před dvěma lety Gest a byla jsem velice spokojená. Díky Gestu mám syna.
Já byla v létě v Pronatalu a jsem naprosto spokojená. IVF vyšlo napoprvé a lékaři skvělí.
@peggy_5 kamarádka přešla z Genetu do Iscare a už má holčičku
@peggy_5 to je těžké rozhodnutí kam jít. U každého centra ti někdo napíše že tam nebyl spokojený. Každý jsme jiný 🙂 My jsme chodili do Gennetu na Letnou, povedlo se 1.IVF, 1.KET 🙂 Ale já vybírala v podstatě intuitivně, líbilo se mi prostředí a při objednání po telefonu byli taky milí. Při první návštěvě nás do ničeho netlačili, udělali všechna vyšetření a potom se teprve řešilo co bude dál. Takže na mě to opravdu udělalo dobrý dojem. Ale je to o lidech...můžeš trefit doktora/ku, který ti nebude sympatický a znechutí ti to celé centrum. Přeji šťastnou ruku při výběru 🙂
Já chodím do Gest - Praha 5 Košíře k panu doktoru Šulcovi. Jsem tam velice spokojená. Netlačí hned do IVF. Bohužel u mě jiná možnost než IVF už není. V lednu začnu se stimulací.

@utrikocku My už jednoho drobečka máme, ale ano, je to náročné. Ale díkybohu, ze takové možnosti jsou