Kdo lánuje KET v březnu?
Ahojky,kdo plánujete ketík v březnu?
připojte se 🙂
připojte se 🙂

•
2. bře 2009ili5 já jdu teď v pronatalu taky 17 DC na UZ a pak až cca ten 20 DC na KET. Máme embrýsky mrazené po 48 hodinové kultivaci takže ještě vlastně těch 72 hodin se můžou kultivovat.
0
to by mě zajímalo jak to budeme mít my?v den odběru vajíček se ani jedno neoplodnilo,a až další den večer bylo jedno...kdy je mrazili ani nevím,v tu dobu už jsem bojovala o život...příští týden v pátek bych se měla zúčastnit rozlučkového večírku v práci a asi to teda zruším...nebo nevím...
no s tím transferem...já vůbec nevím jak to tenkrát bylo,po OPU...ale nechápu proč nám neudělali ICSI...celou dobu nám tvrdili že ho nepotřebujeme,a tak ho prostě neudělali i když zjistili že to tak není....když jsem se třetí den probrala a dozvěděla jsem se že je jedno myslela jsem že se zblázním...
katus to věřím...já byla na IVFv září měla jsem OHSS s punkcema takže mi ET taky nedělali a na KET jsem musela kvůli zánětu čekat 5 měsíců tak snad se dočkám. Můj doky akorát vytelefonoval že jich máme 11 že jsou zamrazený po 48 hodinové kultivaci a jsou zamrazený po dvou a jedno po třech.
Nic holky já razim do práce na noční mějte se zítra se ozvu až se vychrupu papá
Nic holky já razim do práce na noční mějte se zítra se ozvu až se vychrupu papá
Začni psát odpověď...

Odešli