Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
@veverka55 s tím vším souhlasim. Proto jsem presla s Pronatalu... pokazdy nekdo jiny z lékařů, rutinni postupy vsem stejne atd. K ničemu to nevedlo. V gennetu jsem spokojena a věřím své doktorce, také občas chodím i k jiným lékařům v gennetu, ale všichni jsou oproti predchozi zkusenosti fajn. Je pro mě důležité mít jednoho hlavního lékaře, co vše ridi..
@mandarinka90 Odběr v pohodě, měla jsme hrozný strach z narkózzy, ale o nic nejde, je to opravdu rychlovka.Odpoledne mě malinko pobolívalo bříško, tak jsem odpočívala, další den už to bylo úplně v poho.Včera jsem si měla zavolat do laborky, jak se to vyvíjí.Tak z těch 11, jich bylo zralých jen 9 a z toho se podařilo 7 oplodnit, 6 se vyvíjí super, to jedno sledují..dnes budu volat znovu, tak jsem zvědavá...
@hribek to máš asi pravdu, kamarádka mi řekla stejný názor jako tvůj kamarád.
Věřím, že vám to tentokrat dopadne dobře😍
Mě bude za tři měsíce 37😏 máme dva mrazáčky a jestli to nedopadne, tak do dalšího IVF nejdem, je to hrozný záhul na tělo i po psychické stránce. Kdyby jsme žádné dítě neměli, tak zkouším co se dá,ale máme syna, kterému je 5,5let. Chtěla jsem i kvůli němu sourozence, když tady jednou nebudem tak aby někoho měl. Já maminku už nemám, bude to 10 let co zemřela. Rodiče byli od sebe 20let, tatínek je už starý pán a jak tu dlouho bude, že.... jsem hrozně ráda, že mám sestru a tři nevlastní bratry.
@vendulam super,i tak je to pořád krásné číslo 😊 budou to bojovnícci! 🙂 To jsem ráda, že to probíhalo v klidu...chtěla bych to skloubit s prací..sice tam mám plnou podporu,ví to teda jen šéfka a jedna kolegynka,ale i tak toho nechci nějak využívat.. jakože do caru buď brzo ráno nebo až pozdě odpo 😁 samozřejmě na odběr a zavedení si vezmu celodenního doktora.. já už začala špinit, zítra mám v plánu si udělat ráno tehu test jen pro jistotu a snad se v pondělí dočkám ms
@mia171717 moc Ti držím palce, aby Ti vse vyšlo 🙂 jak dopadla ostatní embrya, povedlo se nejake zamrazit? A ke komu chodíš v Pronatalu?
Ja si začala pichat menopur a nevím, jestli nedělám špatně. Aplikace gonnalu mě vůbec nebolela ani po... a pri menopuru me boli vtlacovani latky i pote.. jak moc hluboko sis to pichala, měla jsi pod kuzi celou jehlu?
@utrikocku děkuji, taky držím palce 🍀. Pokaždé jsem byla u někoho jiného, konzultace se zelenkovou, stimulaci mi napsal maderic ( nevím jak se to pise), opu a ET mi dělala melicharova...ty tam taky chodíš? Pri první injekci, kterou mi dávala sestřička mi rikala, že ten menopur stipe a je nepříjemný... normálně jsem si pichla do břicha celou jehlu a vytlačila vše, pak ještě pár vteřin pockala a až pak vytahla. Stávalo se, že mi i tekla krev z toho vpichu...ale zvládla jsem to a ty to zvládneš taky...🍀🍀🍀🍀
@mia171717 Já jsem do Pronatalu chodila, ale nebyla jsem spokojené, jak si mě střídali a jsem trošku "oříšek", těžké PCO a na gonnal jsem vůbec nereagovala a přišlo mi, že mě to moc neřeší, tak jsem v Gennetu a mám zde lepší pocit. Takže jsem moc ráda, že Ti to u nich sedlo a že se evidentně o Tebe dobře postarali ❤❤ Kéž by mi to vyšlo také tak! Dva zamrazené jsou fakt boží! Určitě musím zatnout zuby a také vydržte. Gonnal mě nebolel a nic z toho nebylo, tak doufám, že tady ta reakce bude, jak má být 🙂 Kolik jednotek sis píchala? Já mám teď 200 a dál se uvidí a za dva dny ještě něco připichuji... Jak mě to bolelo, tak jsem si říkala, jestli tam tu jehlu nemám zbytečně celou, tak asi ne 🙂) a radší spíše rychle vytlačit nebo pomalu? Jinak z Pronatalu jsem měla Melicharovou nejradši, přišla mi empatická, ale i opravdu šikovná, té jsem věřila... Určitě Ti to udělala skvěle a embryjku se bude u Tebe dařit!
@sweet81 bylo mi to trochu divný, ale pak jsem si říkala,že mi to vlastně nevadí.. aspoň na mě mrkne víc lidí a když se jednomu něco nezdálo, tak jsem se pak zeptala i druhého a uklidnění od dvou lékařů je fajn... vždycky jsem tam přijela třeba o půl hodiny dřív a nikdy jsem nečekala ani chvili... došla jsem si na záchod a když jsem se vracela, tak už sestřička měla otevřenou ordinaci a odchytla mě... Já zase utekla z podolí.
@utrikocku víra je taky důležitá. Kdybych dala v prvním CARu na první pocit, tak jsme tam rok nechodili úplně zbytečne. 1.ivf jsem měla ovaleap ( v peru) a vůbec jsem nereagovala, stimulace se stopla a ani opu nebylo. Pokus na pojišťovnu v čudu...teď mě to až překvapilo.. pichala jsem to tak nějak normálně, ani rychle ani pomalu. Když to tak řeknu, tak počítat normálně do pěti. Kdy jdeš na utz? Dnes jsem si kýchla a pěkně mě píchlo v břiše...Tak snad se nic nestalo...
@lucik253 všechny máme strach, aby byly folikuly, aby se odebraly, aby v nich byly vajíčka, aby se oplodnily, aby se vyvíjely, aby se uchytily, aby se mimo udrželo, aby bilo srdíčko, aby byly testy v poradku, aby byl porod v pořádku a pak se celý život bojíš o své dítě.... takže ty strachy, co máš teď, jsou jen zacatek🍀🍀🍀🍀
Holky muzu dotaz. Beru ted po pozitivnim testu utrogestan 2-2-2. Myslite zze se neco stane kdyz jeden den budu zavadet 3-3-0 a druhej den 0-3-3? Mame s muzem domluvenej romantickej vylet ..... rikala sem ai ze kdyz dodrzim davkovani tak by to ne ten 1 den nemel byt problem ne?

@mia171717 musím říct, ze te s tou praci absolutne chápu. Také jsem se tím hrozne natrapila, ivf je fakt narocne na cas a pak teda i na peníze. Možná jsem také měla dát výpověď a nejit hned do nové prace,v ktere chci být. Tak snad to ustojim a povede se. Moc Ti dnes držím palce. V jakém jsi centru?