Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
@mandarinka90 ja pocitam ze o vikendu zacnu. Cekam na 1dc, vyjmecne se nemuzu dockat at uz prijde 🙂
@mia171717 ahoj,mame doma dohodu..netestovat(tak pristi ctvrtek krev a do te doby si ctu zde a hledam moudra))
@rybkaryb já taky tak.. vždycky ms přesná jak hodinky a tento měsíc dva dny zpoždění 😀
@mandarinka90 to mi ani neříkej, já s ni počítám zejtra a zatím ani náznaky nějaký přípravy, určitě zrovna jak na potvoru budu čekat další tejden...
@viktorinka2017 Tak to jsi statecna... já Kdybych měla doma test, tak už bych to zkusila...jsem cvok no
@rybkaryb tak třeba už nepřijde 😉 já pořád malinko spinila týden před takže já ji opravdu čekala.. už jedu z caru, první dávka byla v pohodě, vůbec to nebolí!tak držím palce ať se dočkas co nejdřív
@mkplusmk Já mám jít na test taky 20.8., ale chtěla jsem to předtím doma zkusit, abych trochu tušila s čím do CARu jdu - aby to se mnou tam neseklo..kolikátý den, myslíte, že už se něco validního ukáže? A co děláte - resp.neděláte v klidovém režimu? Já od pondělí polehávám, čtu si, nic nedělám, ale už mě to moc neba...říkám si, že snad můžu jet na nákup nebo k rodičům na návštěvu a když dodržím to, že nebudu nic tahat a zbytečně se honit, mělo by to být OK?
@mandarinka90 Tak prima, že ses, už dočkala! Pro mě to bylo taky nekonečné...
@vendulam tak mě řekla rovnou, že těhotenství se vylezet neda... dokonce říkala, že doporučuje procházky, aby se prokrvila děloha. Já si myslím, že, jestli se má mimi chytit, tak de chytí (samozřejmě fakt nic nezvedat a neblbnout). No zítra to bude týden po ET a i když by chuť na sex byla, tak přesně jak píšeš- mám trochu strach
@mia171717 radsi jsem je nekoupila,jinak by bylo po domluve))hlavne 2 Ivf poz test 7 den a 8 den menz.Prvni Ket zadny test aaaaa az krev a mame holcicku..jsem 7 den po ket a nic nikdo mi nevezme pocit,ze tam je😝
@vendulam test si chci taky ráno před tím než půjdu do caru udělat, abych případně nebulela před dr. Ono je to těžký říct, kdy tak testovat. Ale v caru vědí proč říkají, ať testujeme až 14 dní po ET. To už by výsledek měl být stoprocentni. Tak já ten klidovy režim chápu tak, že nesmím nějak extra přemáhat a hlavně netahat nic těžkého. Takže doma normal vařím, trochu uklízím( ale určo žádnej velkej generální úklid nedělám) a hlavně chodím na procházky. Co se týče sexu, tak určitě nedoporučuji první týden po ET a pak jedině s kondomem. Oni ty spermie vyvolávají děložní vztahy a to není pro embryo dobré. Sex jako takový by problém být neměl. Jen ty spermie nejsou dobrý.
Mate nejake pocity? Citliva prsa? Kovovou chut v puse ?jaaa niiic jen pocit,ze to dostanu😤
@viktorinka2017 Mě zpočátku pobolívalo břicho a měla jsem ho nafouklé, ale dnes už nic. Prsa mám citlivá od začátku, ale to je myslím díky Utrogestanu, co beru 3x denně. Jinak nic..pořád si říkám, že kdyby se to dalo aspoň nějak poznat..druhý den jsem měla úplně schízu, že ze mě emryjko vyklouzlo ven, když jsem byla na WC, ale myslím, že je to blbost, člověk by to určitě nepoznal, když má jen pár milimetříků..zkrátka se moc pozoruju a hlídám..
@viktorinka2017 mám úplně stejný pocit, že to brzy dostanu ☹
@vendulam s Wc stejny pocit)))pri zavadeni 5 denni blast. Rikal dr. Ze ma cca 2 mm ..tak co vlastne muzeme citit)ale pocit na menz.je otravnej!!!
ahoj holky. Potřebovala bych poradit- ideálně od těch, co mají za sebou dlouhý protokol. Tento cyklus jsem měla 2-22DC ředepsanou antikoncepci, 23.DC což bylo toto úterý jsem byla na kontrolním utrazvuku a píchli mi Zoladex s tím, že mám přijít přesně za 14 dní, mezitím nic, že mezitím klasicky odmentruuji a pod. Všeobecně mívám kratší cykly, ale dnes jsem dostala klasicky menstruaci tedy předchozí cyklus 24 dní a dnes jsem tedy 1.DC. ale na kontrolu mám jít až 21.8 což bufu už 13 Dc. Není to pozdě?!? Klasicky jsem mívala ovu cca 12-13.DC, cykly 25_28 dní.Předem moc děkuji za info.
@mandarinka90 ja mam taky prave tradicni spineni :( takze doufam ze uz zejtra bude ms at muzu zacit 🙂
Tak ty uz mas prvni davku za sebou 🙂) doufam ze ani dalsi te nebudou bolet 🙂
@beedrunka ja som slovenka promin za chyby. Transfer mi delal dr.bagoczi,je to muj lekar. Lepidlo jsme nepouzili. Tohle bylo jiz me 2.ivf. mame problem se spatnym spermiogramem a mne predcasne starnou vajicka. Z 18 vajicek sa oplodnilo 15,ale pak postupne nastala jejich bunkova lyze a zustali mi jenom 2 blastocysty. Dale jsem dostala hyperstimulacny syndrom,treti ivf uz nikdy nepodstupim. Vzhledem k tomu vsemu,jak tezko sme ziskali dve hatchujici blastocysty 1.kvality,jsme nechcteli sancu znizit tym,ze by sme zavedli jenom jedno. Navrhla jsem si to sama,a dr.nakonec rekl ze teda nema nic proti tomu v mem pripade.
Tak nevim jake mate problemy a prognozu vy,ale posuzuje se to pripad od pripadu.
@babikadaska ahoj)) kdy jdes na krev? Ja presne za tyden..mam doma rocni holcicku z Ketu ,kdy se mi zavad. dve 5 denni blast.meli jsme posledniho nanucka,tak to zkousime "naposledy"ale ve vnitr si rikam,jestli to nevyjde tak mam jeste rok 😂😂😂.Je mi 37 😏
@babikadaska dekuji za odpoved. Me prave prvni transfer delal Dr. Bagosci. A on nam rikal, ze sance pri zavedni dvou embryjek je az 90%. Bohuzel u nas se ET nepovedl. Tak ted vaham jestli dat po jednom embryjku nebo rovnou dve.
Holky, mám na vás dotaz. Včera jsem měla folikuly asi 13 mm, od dneska picham orgalutran jako antagonistu. Na UZ jdu až v pondělí a včerejší odhad byl, ze opu bude ve středu. Ja se ale bojím, aby mi folikuly i tak neprerostly a nepopraskaly. Normalne rostou 2 mm za den. Takže třeba k odběru by měli mít velikost uz v neděli nebo v pondělí. Co si o tom myslíte?
Děkuju moc holky, člověk musí pořád kvůli něčemu plašit 🙂
@utrikocku Ja jsem se naopak vzdycky bala, ze si picham Ovitrelle moc brzo, kdyz jsem mela jen jeden folikul pres 18mm a zbytek byli zaprtci kolem 15mm a min. Ale vzdycky tam oocyty byly. Na nove klinice jsem se ptala, zda je nejaka horni hranice velikosti, do kdy musi byt folikuly vysaty a bylo mi receno, ze 'ani ne', ale samozrejme je nemuzou nechat rust moc.
@viktorinka2017 @vendulam @mkplusmk tak ci holky? Jak se cítíte? Nějaký zmeny, pocity?

Tak holky já konečně dnes 1dc, zítra si jedu pro hormony a od pátku začínám stimulovat 😊 je tu někdo taky takhle na začátku?