icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

vendulam
11. srp 2018

@mia171717 Ahoj holky, u mě vše při starém, občas mě trošku pobolívá břicho, prsa citlivá, snažím se šetřit, ale nějak mi to nedá a dala jsem se do uklízení..jinak řeším dilema, kdy testovat, nechci mít první test až krevní..nevíte náhodou, zda mi rovnou na krvi řeknou výsledek? Nebo si tam potom budu volat? Držím všem pěsti, pa a držte se!

veeev
11. srp 2018

Ahoj devcata, muzu se pridat? Ja dnes stimuluju 3. den na 3. IVF (2x IUI, 2x IVF, vysledek vzdy zadny). Bohuzel nikdy nebyli zadni mrazacci, tak snad se to uz ted konecne povede 😊

veeev
11. srp 2018

@vendulam Ja jsem taky testovala vzdy predtim, nez jsem sla do CARu, abych si to kdyztak odbulela doma. A po krvi jsem si mela volat myslim za dve hodiny a po tel. mi rekli vysledek.

mkplusmk
11. srp 2018

@mia171717 mě je celkem lépe než na začátku. Už mě tolik nebolí v podbřišku. Jen tam občas píchne. Prsa citlivá, ale to je taky hodně utrošem. A co ty? Jak se cítíš?

viktorinka2017
11. srp 2018

@mia171717 ahoj.. dnes 8 den po Ket.Bez testu a hlavne bez mens.👏Prsa me uz spis boli jak si na ne porad saham jestli jsou citliva 😂😂😂.Dnes absolutne zadne pichani tlaky v brise😏.I mene jim.Takze se citim netehotne.Vecer misto telky ctu pribehy stare na e-miminu a hledam moudra)

ladka82
12. srp 2018

Ahoj v srpnu na ET

vendulam
12. srp 2018

@viktorinka2017 Ahoj holky, mám dnes úplnou depku, cítím se, jak píšeš "netěhotně" a je mi z toho nanic..navíc si říkám, že je takové krásné počasí a člověk se nemůže koupat, opalovat, nic..čeká, jestli mu za týden vyjde test..nervy jak špagáty, vše podřizuje tomu jedinému...navíc, když mrknu na nějaké diskuze, sype se spíš to negativní, nikomu snad 1.IVF nevyšlo...

evelinah
12. srp 2018

@vendulam ahoj pročítám si vaší diskuzi,také pořád bojujeme o druhé mimčo...sice už toho máme hodně za sebou,ale jednoho rošťáka už máme a ten se povedl hned na 1.pokus,takže to jde 😉. Přeji hodně štěstí a trpělivosti,kdo tím neprojde nemá ani tušení.

vendulam
12. srp 2018

@evelinah Moc díky!

viktorinka2017
12. srp 2018

@vendulam uzivej si ,ze nic nemusis a chovej se tehotne,ale ne nemocne))na test se vyprdni a pockej na krev..dokud neprijde cervena,spineni u me bylo v poradkuJen jsem musela Ascoruti.To mame holcicku.Ted? Ani kapicka ani n!!! Tak nevim😂😤Jo a kamaradce 1
Ivf vyslo v Pronatalu maji kluka jako buka.

viktorinka2017
12. srp 2018

@vendulam jo a 2 Ivf a 1Ket jsem tu jen brouzdala a az ted 2 Ket jsem se zareg.Vis kolik maminek cekatelek snazilek se neodhodla?? Mraky)))hlavne tech co jim to vychazi😆

vendulam
13. srp 2018

@viktorinka2017 Holky, díkas, tak snad to tak nějak všechno bude...člověk si přijde jako blázen, možná i ty hormony tomu dost pomáhají...týden vydržím a ono to nějak bude..😉

mandarinka90
13. srp 2018

@vendulam myslím na tebe! přesně tak,ono to nějak dopadne, stejně s tím nic neuděláme..ve mě se to začíná lámat, jestli to všechno k něčemu bude atd.. doteď jsem byla optimista..no asi ty hormony 😁

mandarinka90
13. srp 2018

@rybkaryb ahoj jak jsi na tom, dočkala ses? 😊 já jedu akorát z ultrazvuku,mám docela dost narostlé fulikuly,ale moc jich není..😞 takže mám navýšenou dávku hormonů a další injekce na zpomalení růstu,na kontrolu jdu zase ve čtvrtek a v sobotu asi odběr..

vendulam
13. srp 2018

@mandarinka90 Díky!Prožíváme to celé hodně podobně, taky to je ve mě dost nalomené, zda dělám to správné, jestli jsem tohle všechno měla vlastně vůbec podstupovat...ale říkám si, že vše má nějaký svůj význam a smysl a že, ať už to dopadne jakkoliv, to tak má zkrátka být...drž se, myslím na tebe!

babikadaska
13. srp 2018

@beedrunka pokud ti to lekar dovoli,ja bych na tvem miste zavedla dve . Kdy te ceka transfer ?
Proc vahas ? mas nejake zdravotni komplikace,ktere by dve deticky pocas tehotenstvi zhorsili ?
Ja jsem po konizaci delozniho cipku,co muze byt ve vyssim stadiu tehotwnstvi problem u jednoho,a o to vic u dvou deti,ale i tak jsem si nechala transferovat 2 embrya,protoze jsem moc moc chtela zvysit sanci. S ostatnim se vyporadam,az to prijdr.

babikadaska
13. srp 2018

@viktorinka2017 ahoj byla jsem na krev, 15.den po transferu - hcg 3399 !!! Jsem uplne nadsena.
K holcicce moc gratuluji !! Delala si si test nebo cekas az na krev ??

veverka55
autor
13. srp 2018

@utrikocku ahojky. Tak co dnes velikost foliku, vše ok? 😊

utrikocku
13. srp 2018

@veverka55 ahoj, dlouho jsem nenapsala... pred chvíli jsem přišla z kontroly. A mazec! Hyperstimulak mě neminul, doktorka byla docela vydesena a to ve čtvrtek vse vypadalo ok. Odběr bude ve čtvrtek a bude se mrazit, žádné mi nezavedou. Jsem na jednu stranu ráda, lepší než žádná reakce...Ale uz se těším až to ze mě vyndaji! 😀 navíc jsem ted bez muze a fakt i venceni psa je utrpeni...také nastupuji na neschopenku..

veverka55
autor
13. srp 2018

@utrikocku je tak to je mi moc lito 😞 to je zvláštní ze tak najednou 😞 zvedali ti ve ctvetek tu davku? Z kolika na kolik?

utrikocku
13. srp 2018

@veverka55 vůbec ne, celou dobu mi nechali tu původní. A navíc od pátku mi to pribrzdovali orgalutranem. Tak hlavně aby vse probehlo a vajíčka měla spravnou kvalitu. Neměl tady někdo také ohss?

mandarinka90
13. srp 2018

@utrikocku jaké jsi měla příznaky toho hyperstimulacniho syndromu? Z toho mám největší strach 😞

utrikocku
13. srp 2018

@mandarinka90 ja myslim, ze nejhorší prijde po OPU. Teď je to bolest v břiše, predstavuji si těhotnou pred porodem, kdy te boli sedět, mas pocit, ze to v praci neodsedis, i chůze...jsi takova pomala, boli te to v podbrisku, tlaci..Ja uz dnes věděla, že další den v praci nedám. Jen tam dojít, být a jít domů pripadne k lékaři je velmi náročné. Ale neměla jsem.zkušenost, myslela jsem si, ze je to normální pri stimulaci..

utrikocku
13. srp 2018

@utrikocku a navíc to poznají na UZ. Mám jich tam tak 40..

veverka55
autor
13. srp 2018

@utrikocku tak to je masakr ☹ to je mi moc lito ☹ to je zvláštní ze tak najednou vid? ☹ čtvrtek ještě v pohode a teď tohle ☹ no mě to jednou udelal takhle clostylbegyt před inseminaci, jeden měsíc tři klasické pekne folikuly, další měsíc z té same dávky 13 cyst ☹

rybkaryb
13. srp 2018

@mandarinka90 jj dočkala jsem se a v sobotu píchla první dávku (strávila jsem nad tím tak 15minut s tím perem v jedny a kozni rasou v druhy ruce, jak malá poseroutka :D ) do centra jsem se dovolala až dneska a dozvěděla se, ze moje doktorka je na dovoleny až do začátku září?? Já myslela ze mě odvezou, nechápu proč mi to neřekla ještě když jsem ji říkala ze zvazuju jestli to nenechat na září. Ted si mě budou předávat jak horkej brambor, nikdo o mě nic nebude vědět, a přesně tohle jsem nechtěla, vybrala jsem si tohle centrum, abych měla jednoho doktora, ne všechny... no zuřila jsem ráno a kdyz jsem s tím skončila, řekla jsem si, ze to je holt osud a ze to tak má bejt a ze všechny dobrý věci co se nám staly začaly nějakou “bombou” takže to tak beru, co s tím taky jinyho... na kontrolu jdu v pátek. Jakou mas dávku hormonu?

utrikocku
13. srp 2018

Držte mi palce, at to do čtvrtka zvládnu a nerozjede se mi nějaký sileny ohss, abych nemusela do nemocnice...

veverka55
autor
13. srp 2018

@utrikocku drzim moc palečky ať je vše ok☹ pokud jsi z Prahy a potrebovala by jsi s něčím pomoct abys mohla lezet tak klidně mohu pomoci.

beedrunka
13. srp 2018

@babikadaska Ja jsem se potrebovala dat psychicky do kupy po nevydarenem druhem pokusu IVF, proto bude KET az v rijnu. Chci uspech, co nejvice podporit, proto jsem se dala na cinskou medicinu a akupunkturu, verim, ze to taky muze pomoci. Jsem hubena, lekari maji strach, ze bych nemusela dvojcatka donosit, proto Dr. rikal, ze je lepsi zavest po jednom. Tak nevim... Budu se ptat jeste jineho Dr. jaky k tomu ma nazor a pak se rozhodnu....Je to tezke rozhodnuti... Zase po zavedeni dvou uz zadna sance neni a musime podstoupit cele uz tedy posledni IVF znova...

viktorinka2017
13. srp 2018

@babikadaska ahoj,gratuluji moooc😁..Drzim se netestuji( nemam test)krev ve ctvrtek.Jsem tez po kon.cipku a Viki jsem tyden prenasela.Uzivej si pohodicku s mimiskem v brisku....

Strana