icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

mandarinka90
13. srp 2018

@utrikocku no tak to je síla :-/ tak snad sis to už vybrala a už bude jen dobře 🙂

@rybkaryb noo tak huraaa,joo to jsem si taky myslela,že budu chodit jen k mojí Dr..a dnes jsem už byla u jiné,tak doufám,že ji budu mít aspoň pak při transferu..a dávku jsem měla 350, dneska už mám brát 400 + nějaké další injekce na zpomalení,ty mají obrovskou jehlu a roztok si musím míchat sama..je mi z toho špatně už teď 😣 zlaté pero..ale to zvládneme 😉

mandarinka90
13. srp 2018

@vendulam jj.. já měla nějakou depku,probrecela jsem celý den,jak jsem přišla z práce.. úplně mě ovládl strach ze všeho.. nevím jestli to je tím, že je to první pokus..ale musíme zabojovat 🙂 kdybysme to nezkusili,tak si to budu akorát vyčítat..a na druhou stranu se těším.. achjoo nesnáším hormony 😁

veverka55
autor
14. srp 2018

Ahoj holky. Predoperacni vysetreni před Ivf vám obvodacka udělala na počkání? Nosí se tam moc? Musí být z rana? Predem moc dekuji

vendulam
14. srp 2018

@veverka55 Záleží jak který doktor a kolik je ti let..nad 35 musí být i EKG, můj chtěl ranní moč a odběr krve na lačno, jakmile pak přišly výsledky z laboratoře, dal mi teprve potvrzení..ale chtěl znát termín odběru vajíček, prý vyšetření nesmí být starší než 14 dní, zatímco v CARu mi řekli, že může být starší max.6 měsíců..takže jsem s tím měla nakonec docela hoňku..

utrikocku
14. srp 2018

@veverka55 ano, krev nalacno a ranní moc. Za 3 dny vse bylo vyrizene. Vse jsem dobře stíhala.

veverka55
autor
14. srp 2018

@utrikocku @vendulam. Díky moc holky za info. No snad to půjde ok, doktorka má 14 dni dovcu takže zítra musím k zastupujici což je moc mila “carodejnice”😀 mě řekli v caru ze to nesmí být starší než měsíc a kvůli moci tam nesmim v době ms. Tak snad to stihnu 🙂 na EKG naštěstí tedy nemusim i když nejmladší také už moc nejsem ☹ 😔

veeev
14. srp 2018

@veverka55 Ja musela mit moc a krev nalacno. Moje doktorka ma v ordinaci i EKG, tak mi ho taky vzdy udelala (je mi 31). A vysledky jsem mela jeste ten den,max do druheho.

ladka82
14. srp 2018

Ahoj je tu někdo jako já? 1. IVF krátký protokol ze 7 jedno - bez úspěchu. Genetika - ok, imunologie - Vysoká cytotoxická aktivita NK a NKT buněk - Medrol - přirozené těhotenství - spontánní potrat. 2. IVF dlouhý protokol dexamed, decapeptyl, menopur z 15 foliků 4 oocyty - nejspíš zase bez úspĕchu. Má někdo podobnou zkušenost - iscare Praha

veeev
14. srp 2018

@ladka82 Ahoj, my bojujeme s tim, ze treba z 9 embryi zbyde nakonci vzdy jen jedno. Za sebou 2. IVF, pokazde nakonci jen 1 embryo a neuspech. Nyni stimuluji na 3. IVF, tak jsem zvedava. Na imunu zjistili protilatky proti spermiim, preleceno Medrolem,genetika ok. Uvidime...snad bude ted vysledek lepsi.

ladka82
15. srp 2018

@veeev tak snad to konecne vyjde hodně stesti

ladka82
15. srp 2018

@veeev medrol ani ted dexamed bez odezvy

veverka55
autor
15. srp 2018

Ahoj holky. Muže neschopenku na odběr vajicek a po transferu případně napsat u obvodacka nebo musí jen gynekolog nebo CAR? Jde mi o to aby proste o tom dal v práci nikdo nevěděl ☹

babikadaska
15. srp 2018

@viktorinka2017 diky. Moc jsi mne potesila. Neznam nikoho kdo by mel konizaci a trochu jsem se obavala,jak bude tehotenstvi probihat 🙂

Zitra napis vysledek,hodne stesti !!!!!!!

babikadaska
15. srp 2018

@veverka55 mne ji poprve napsal obvodak - problemy se zadama. Nechtela jsem,aby v praci videli razitko z CAR na neschopence.

mandarinka90
15. srp 2018

@veverka55 ptala jsem na to a může i obvodak 😉
Holky, které máte za sebou odběr vajíček.. jdu hned ráno, prospím se a za dvě hodiny jdu domů.. zajímalo by mě, jestli jste pak ležely celý den, odpočívaly,bylo vám blbě...nebo můžu odpoledne i stát, sedět..jde mi o to, že jsem slíbila pomoc na jedné akci,kde bych mohla i odpočívat..nechci něco zanedbat,ale ráda bych se tam podívala aspoň na chvilku 🙂 po transferu bych se ani neptala,ale po odběru si říkám,že by to nevadilo..ale asi to stejně nejde takhle dopředu říct,jak mi bude..no jsem zvědavá co mi zítra řeknou 🙏

utrikocku
15. srp 2018

@mandarinka90 mne říkali, ze si vůbec nic nemám plánovat opravdu durazne, žádné klidove akce atd..

mia171717
15. srp 2018

@mandarinka90 každá to může mít jinak, ale mně teda bolelo břicho hodně a nemohla jsem nic... jen ležet - dva dny... a to jsem neměla moc folikulů (10). Takže za mě bych si nic neplánovala :D Rovnou z CARu jsme jeli nakoupit, cítila jsem se docela fajn, ale pak doma to začalo.... Držím palce, ať je dobře 🙂

mia171717
15. srp 2018

@vendulam
@viktorinka2017
@vendulam
@mkplusmk
ahoj holky, tak co??? Já jsem to včera dostala, ale každopádně držím palce aspoň Vám... 🍀🍀🍀

mandarinka90
15. srp 2018

@utrikocku
@mia171717 já si to myslela, takže jo udělám si odpočinkovy víkend, díky 🙂

utrikocku
15. srp 2018

Holky me je dnes děsně!! Noční mura...Mám den do odběru..budila jsem se s bolestmi, nemohla jsem vstat z postele. Ale co je brutalni, tak to je vyprazdnovani. Totálně jsem brecela drzela se stěn wc... chtit zvracet bolesti dostava novy rozmer 😞( musím to do zitra dotahnout, aby se nezastavil cely tenhle proces.. myslete na mě!

mandarinka90
15. srp 2018

@utrikocku ☹️ nemáš zase ten hyperstimulacni syndrom? Co teď všechno bereš za hormony? držím moc palce, ať se ještě všechno srovná a odběr proběhne v pořádku!

utrikocku
15. srp 2018

@mandarinka90 právě ze mám. Včera jsem si pichla misto Ovitrelle Decapeptyl, protoze neobsahuje hcg. Hrozně se bojím, doktorka říkala, ze se hyperstimulak zhorší ještě po OPU, ET nebude až KET. Modlim se, aby nebyla vajíčka málo kvalitní a vůbec nějaká embrya byla, kdyz musím vydržet tolik bolesti..

utrikocku
15. srp 2018

@mia171717 to mě moc mrzi ☹ ale hlavně mas ještě další embrya a to je super!

veverka55
autor
15. srp 2018

@utrikocku drzim mic palecky ať vše zvládneš, dej pak určitě vědět. Moc na tebe myslím !

veeev
15. srp 2018

@ladka82 A jsi porad v jednom CARu? Zkusit zmenu? Ja zkusila i konzultaci po netu. Na Sanatoriu Helios se vyjadruje primo primar. Popsala jsem mu nasi situaci a napsal na to svuj nazor (ktery byl mimochodem jiny, nez u moji doktorky). Na dalsi pokus bych event. sla jinam. Tady uz nejsem spokojena. Navic vcera mi doktorka rekla,ze to vypada, ze jich bude dost a dneska pry jen 4 😣 A to poprve jich bylo 9 a podruhe 10.

viktorinka2017
15. srp 2018

@mia171717 Ahoj,cokoliv napisu nepotesi a ani se neulevi.Priste to vyjde!Budes pripravenejsi nadopovana..Kolikaty den jsi to dostala? Zitra krev v patek vysledek...vcera a dnes bez priznaku ,ani pocit na mens.prsa stale normal.Ja to na palici.Mio dej si o vikendu vinko,nejakou navstevu naplanuj,hlavne zadne (proc prave ja) je lepsi kdyz se to pusti ted, nez holkam 9 tt a dal.To je pak na hlavu a zlomovy!!ale i tak je fura zenskych ktere se musi schopit a jit dal 😤🍀🍀🍀🍀

viktorinka2017
15. srp 2018

@mia171717 mio a kdy mas jit na krev? A ascorutin jsi zkousela?ja ho brala u Viki,taky jsem krvacela a spinila.))my jsme vlastne na den presne))

mia171717
15. srp 2018

@viktorinka2017
@utrikocku díky holky za podporu... no nějak to neprozivam, ale tak je jasné, že to zamrzí. Na krev jít nemám, 20. Si mám udělat test a podle toho se buď objednat na utz nebo vysadit léky... nejvíc mě teď trápí, že v mem CARu můžu jít na KET až za tři měsíce... nejradši bych šla hned...

vendulam
15. srp 2018

@mandarinka90 Ahoj, já byla po odběru v poho, jako bych ani nikde nebyla, jen první čůrání mi přišlo jak kdyby mi začínal zánět močového měchýře-takové trochu řezání, jinak nic, ani jsem neležela..je to dost individuální, hlavně hodně pij.Držím palečky!

vendulam
15. srp 2018

@mia171717 Ahoj, to mě mrzí...taky se tak nějak chystám na to, že to nejspíš nedopadlo..nějak tomu zkrátka nevěřím..nevím.Kolikátý den jsi to tedy dostala? Já mám jít taky 20.na krev...u mě měsíčky i tak nehrozí, moje běžná doba je tak 42 dní..😟

Strana