icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

mia171717
15. srp 2018

@vendulam dostala jsem to 10. Dpt a ráno jsem měla pozitivní test

mkplusmk
15. srp 2018

@mia171717 to mě moc mrzí. Ale jak už tady holky psaly, tak je super že máš mrazáčky a to právé vajíčko, tak určitě je. No já jdu v pátek k dr. Test jsem zatím nedělala.

vendulam
15. srp 2018

@mia171717 To mi teda přijde hrozně zvláštní, že jsi měla pozitivní test a pak to dostaneš...nemůže to být spíš nějaký hematom nebo tak něco? Já jsem při svém prvním těhotenství taky hned ze začátku začala krvácet a měla jsem právě hematom a na 14 dní neschopenku a musela jsem ležet..s tím testem mě to dost mate...

veverka55
autor
15. srp 2018

@mia171717 To je opravdu zvláštní pozitivní test a ms. Nechces ještě zajít na krev? Proč muzes na další transfer až za 3,mesice?holky jak to vůbec normálně je, na odběr vajicek mohu jednou za 3 měsíce ale transfer jsem myslela ze nohu pak když se nezadari hned další cyklus znovu. Není to tak? Predem moc děkuji

mia171717
15. srp 2018

@vendulam
@veverka55 byl to test clear blue easy a psaly mi holky, že ten prostě ty slabý čárky dělá... mama test negativní. Chodím do Pronatalu a tam mi rekli, že oni dělají 3 měsíce pauzu. Chci tam zavolat a zeptat se, jestli by to přece jen nešlo driv

ladka82
15. srp 2018

@veeev mĕ dnes embryolog řekl že byla špatnĕ zvolená stimulace takže ze 4 není žádné nebude ani ET za druhý pokus jsme dali 30 tis takže mi jsme skončili

viktorinka2017
15. srp 2018

@mia171717 nechapu postup u vas v Caru.U nas kdyz mens.tak volat ,protoze to ne vzdy znamena konec.U me se to potvrdilo a leky se vysadili az po odberu.

viktorinka2017
15. srp 2018

@veverka55 mas pravdu ,muze jit hned dalsi mesic)

viktorinka2017
15. srp 2018

@mia171717 Pronatal Ceske Budejovice a muzes jit hned dalsi mesic

mkplusmk
16. srp 2018

Tak jsem se odhodlala ysi udelat test a bohužel negativní.  Se mi do zítřka ani nechtějí brát ty léky. Nejraději bych je vysadila. Mrazáčky nemáme, tak jedině 3 IVF. No na Ket můžeš jít hned další měsíc. Záleží hlavně na sliznici.

viktorinka2017
16. srp 2018

@mkplusmk vis kolik holek mely poz.test a tehotne nakonec nebyly? A opacne tez.Ja netestuju a zitra ortel,dokud nekrvacis a nejsou vysledky z krve nic nevysazuj...drzim palce 🍀🍀🍀

mkplusmk
16. srp 2018

@viktorinka2017 děkuji moc za útěchu😘, ale moc tomu nevěřím. Navíc u nás v Caru krev neberou. Mám přijít zítra s močí. Ale pro jistotu léky vysazovat zatím nebudu.

mandarinka90
16. srp 2018

@mkplusmk třeba je to opravdu ještě brzyyy, uvidíš co ti řeknou v caru 🍀💚
Holky já dnes byla na dalším utz a v sobotu jdeme teda na odběr 😊 akorát to vypadá jen tak na pět vajíček z každého strany,ale s tím počítám od začátku,že mám tu zásobu opravdu nízkou 😣tak doufám,že tsm bude aspoň jedno kvalitní

veverka55
autor
16. srp 2018

@mandarinka90 buď v klidu, kamaradka měla v květnu celkem jen 6 vajicek, jen tři se oplodnily a už mají fazolku v břiše 🙂 méně je někdy i více 🙂

viktorinka2017
16. srp 2018

@mkplusmk hlavne leky nevysazuj.A to s moci slysim prvne.. nic .Na Ketu jsem potkala supr zenskou,setkaly jsme se dnes na krvy a zitra si volame, proc to pisu..od uterky spini od vcera krvaceni slabsi tmavsi😤😤😤,volala do Pronat. A nikdo ji nerekl..vysadte lecbu,nechodte na krev atd..protoze to nemusi znamenat konec tehu, tak jako ja nemam jistotu , kdyz nekrvaciˇ nespinim ,ze tehotna jsem 🤓🤓🤓.Jsme obe strelene(netestováy jsme 😂😂😂😂).Zitra napisu jak jsme dopadly,mozna v sobotu az se doplacu a vystrizlivim..

vendulam
17. srp 2018

Ahoj holky, tak jsem si dnes 11.den od transferu udělala test a bohužel negativní..nevím, jestli jsem na to vlítla moc brzy nebo to skutečně nevyšlo..v pondělí mám jít na krev, tak to zkusím ještě v neděli, to už by mělo být jasné...

zetta01
17. srp 2018

@vendulam a jak staré jsi měla embryjko?

vendulam
17. srp 2018

@zetta01 Pětidenní...myslíš, že to má nějaký vliv?

zetta01
17. srp 2018

@vendulam já jsem měla 6tidenní a test se mi ukázal pozitivní, už 8.den. Ono jde jen o to, že když je třeba 3 denní, tak mu to ještě chvilku trvá než dozraje a uchytí se, kdež to, u těch starších, už je to den a nebo hned. Mě když embryjka zaváděli, tak už hatchovali (opuštěli obal) takže už se jen přichytnout. Ale naděje určitě ještě je. Mě osobně vyšel, až 3 KET

mkplusmk
17. srp 2018

@viktorinka2017 no já jsem taky překvapená, že neberou krev a dělají jen test z moči. Ten samozřejmě vyšel u dr. taky negativně. Mám vysadit léky a objednat se na září na konzultaci k dalšímu IVF. Tak dej vědět hned jak ti dopadla krev.
@mandarinka90 pět vajíček stačí. Hlavní je, aby se oplodnili a dobře se vyvíjeli. Můj manžel mi řekl, když jsem byla smutná, že máme jen jedno vajíčko: a kolik chceš děti? Já na to no přece jedno. A on, tak vidíš. Jedno vajíčko přece stačí. 🙂 Bohužel to byl asi nějaký pukavec.

viktorinka2017
17. srp 2018

@mkplusmk tak se loucim holky, nevyslo to a kamoska take ne.Nevim jestli to vse chci znovu...uvidime drzte se 🍀🍀🍀🍀

mkplusmk
17. srp 2018

@viktorinka2017 To je mi moc líto. Jsme na to stejně. Do třetího IVF se mi vůbec nechce. Jenže bezdětný být nechceme. Je to těžký jak finančně tak hlavně psychicky. Přeji hodně štěstí.

viktorinka2017
17. srp 2018

@mkplusmk ne ty to nevzdavej!! Bez deti ne))mam dve holky 19 let a 1 rok😂..po nevydarenen Ivf jsem se procistila Chlorelou a Jecmenem a davala jsem i caje na podporu menstruace.. a povedla se holcicka ze 2 dvou vlozenych 5denn.blast. A to jsem lezela lezela letela cetla lezela 10 dni..ted jen 3 dny ,ale ne poctive((((.verim v to ze telo potrebuje odpocivat ,dusicku obalit cokoladou a peknyma filmama...ja jen brouzdala tady a hledala rozumimy ..co znamena tohle pichnuti a proc me to nepopichuje a tak 🙈🙈🙈..kolik ti je? Me 37 ))prosim nevzdavej to, k vanocum si nadelte obalky od cele rodiny a na pulku uz mate))tfuj tfuj 😁😁

mkplusmk
18. srp 2018

@viktorinka2017 určitě to nevzdám. Máme celkem ještě čas. Je mi 30 a manželovi 31, ale já už jsem chtěla dítě od 25 let a stále nic. Děkuji za podporu 😉

mandarinka90
18. srp 2018

Tak holky mám za sebou odběr,bylo to úplně v pohodě, až jsem z toho byla sama překvapena 😀 zatím mě nic nebolí a máme přesně 10 vajíček, ale kolik bude schopných oplodnění budu vědět až v pondělí..

vendulam
18. srp 2018

@mandarinka90 Tak to je prima, že jsi to tak zvládla, držím pěsti, ať se vajíčka vyvíjí co nejlépe.A kdy tě čeká transfer? Budeš mít taky prodlouženou kultivaci?

mandarinka90
18. srp 2018

@vendulam děkuju, transfer ve čtvrtek takže asi máme prodlouženou, když je to pět dní.. vidíš,na to jsem se ani neptala 🙂🙂 a co u tebe? zkoušela si ještě test nebo počkáš na výsledky z krve?

vendulam
18. srp 2018

@mandarinka90 Počkám už na krev na pondělí, ale moc si bohužel nefandím..trochu jsem to už obulela a každopádně si chci nechat minimálně měsíc čas napřed srovnání před dalším transferem...uvidím taky, co řekne doktorka..

kakaramelka
20. srp 2018

Ahoj jsem tu nová, chci se zeptat, jsem po ivf 3denniho embrya 8mibunecne...mame metodu macs a icsi, měli jsme jen 2vajicka a jedno se ani neoplodnilo, nevíte čím to může být?? A je tu někdo kdo v blízké době měl přenos taky 3denniho miminka a vyšlo to???

mandarinka90
20. srp 2018

@vendulam myslím na tebe! Uvidíš, že to dobře dopadne! Mě už volali,z deseti bylo dobrých osm a z toho bylo oplodněno šest 😊 spadl mi obrovský kámen ze srdce! Doufám, že do čtvrtku vydrží všechny a já půjdu už v klidu s tím,že když to nevyjde tak máme zásobu..ale stát se může cokoliv..

Strana