Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
@mandarinka90 dekuju, snad jo 🙂 a co ty jak se citis?
@rybkaryb zatím pořád dobře, včera jsem byla v práci,lehla jsem si až navečer.. dneska jsem vařila snad půl dne, ale už odpočivam.. ale jinak necítím, nic..sem tam mě trošku píchne v podbřišku, možná jsem víc unavená,ale to bude asi tím utrogestanem..🙄 tak pěkně odpočivej 😊
@mandarinka90 a kdy budeš testovat?
@mandarinka90 Presne. Takove preventovni opatreni, at se kdyztak vybrecim doma a ne pak v praci...
Tak ja mam jit na krev v patek 31.8.,ale taky testnu uz rano doma,mozna uz ve ctvrtek,ale kdo vi,termin menstruace uz je v utery...treba tobprijde driv nez testovani,ale porad doufam,ze ne...jen stale mi nic moc neni,vyjma toho jednodenniho pripadu zimnice...Vase boleni prsou a bricha Vam v podstate zavidim...
@mandarinka90
@veeev jak já vám rozumím, taky potrebuju bejt psychicky připravena na výsledek a to nejhorší si případně odbit doma a ne až mi do práce zavolaji výsledek...
@evunkas zimnice je dobrý znamení! Prsa asi fakt nic neznamenají, čekám kazdej měsíc na jasnej příznak-až mi narostou prsa nebo budou fakt hodně bolet. No už jsem se dočkala a je to buď ovitrelle nebo celkove stimulace. Dneska jako bonus odpor k jídlu který miluju, jelikož není možný aby šlo o tehu příznak, už nevěřím ničemu, všechno jsem už měla! :D zbývá snad jen kovová chut tu ještě neznám :D
@evunkas ahoj taky jdu 31. Na krev.. Tak snad obě budeme. IT pozitivní zprávy... Já tedy testují od 7dpo et a něco se objevuje... Ale neraduji se... Už ne... Až bude jasno z krve a pěkná hodnota... Tak pak...
@veeev taky mě pořád bolí hlava, každý den, Nekd méně že se to dá přežít a Nekdy. Až migréna že ten Paralen si prostě musím vzít...
@kakaramelka Dneska jsem mela zase nabeh na bolest hlavy, ale nejak sama zmizela. Tak snad je zazehnano. Ale obcas to boli nechutne. Nastesti primo na migreny netrpim, ale i tak je to obcas k nevydrzeni. A jestli dobre ctu, tak se neco objevuje na TT? Tak to zatim velmi tise gratuluji 😍 A velmi nahlas zavidim. Ja budu testovat az za tyden, ale nejak to vnitrne citim spatne.
@kakaramelka tak si budeme drzet palce a snad to vyjde,ja testu zatim odolavam,bojim se negativniho vysledku,pokud to nedopadne,tak musime na 3.ivf a chceme zmenit kliniku,ani nevim,jak dlouho se musi byt prestavka mezi ket a dalsi stimulaci....Jinak zatim zadne priznaky☹
@evunkas ja, myslim, ze po KET muzes hned na plne IVF. Jinak ja v rijnu posledni KET dvou embryjek a kdyby to nevyslo posledni 3.IVF...Je to silene. Ale vim, jak ti je. Ja po ET taky zadne priznaky a porad jsem resila, jestli to tak muze byt, ze holky maji milion priznaku a ja nic. Vnitrne jsem citila, ze to asi nevyslo. Ted to udelam tak, ze testovat budu uz tyden po KET a uvidim... Moc drzim pesti.
Tak holky tak jsem se konečně i já dočkala a dnes začínáme stimulovat🙂 cystu mi nakonec museli odsat, docela to bolelo ale všichni byli mic mili, tak to bylo vcelku fajn a dnes vecer první gonal 🙂
@veeev já dnes 10dpo 3denniho ale. Bojím se budu se radovat až po krvi když bude pěkná hodnota... Bojím se dalšího biochemka...
@kakaramelka potichu gratuluju...
@veverka55 držím palce ať je vše jak má...
@evunkas hodně potichu...

@rybkaryb moc drzim pesti, at je to ten pravy bojovnicek.