icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

beedrunka
25. srp 2018

@rybkaryb moc drzim pesti, at je to ten pravy bojovnicek.

rybkaryb
25. srp 2018

@mandarinka90 dekuju, snad jo 🙂 a co ty jak se citis?

rybkaryb
25. srp 2018

@veeev dekuju, taky držím palce ať je to to správně nafoukly bříško a na konci je odměna 🙂 kdy budeš testovat?

rybkaryb
25. srp 2018

@evunkas
@beedrunka díky holky 🙂

mandarinka90
25. srp 2018

@rybkaryb zatím pořád dobře, včera jsem byla v práci,lehla jsem si až navečer.. dneska jsem vařila snad půl dne, ale už odpočivam.. ale jinak necítím, nic..sem tam mě trošku píchne v podbřišku, možná jsem víc unavená,ale to bude asi tím utrogestanem..🙄 tak pěkně odpočivej 😊

rybkaryb
25. srp 2018

@mandarinka90 a kdy budeš testovat?

veeev
25. srp 2018

@rybkaryb Mam jit za 8 dni na krev, v pondeli. Tak tu nedeli predtim testnu. S pritelem jsme se domluvili, ze nebudeme testovat driv a uvidime. Treba si aspon tu nadeji uchovam co nejdele.....

mandarinka90
25. srp 2018

@rybkaryb mám to jako @veeev..6. září mám jít do caru a zároveň je to termín ms.. takže testnu taky den předtím, ať se kdyžtak nezhroutim přímo v caru 😓

veeev
25. srp 2018

@mandarinka90 Presne. Takove preventovni opatreni, at se kdyztak vybrecim doma a ne pak v praci...

evunkas
25. srp 2018

Tak ja mam jit na krev v patek 31.8.,ale taky testnu uz rano doma,mozna uz ve ctvrtek,ale kdo vi,termin menstruace uz je v utery...treba tobprijde driv nez testovani,ale porad doufam,ze ne...jen stale mi nic moc neni,vyjma toho jednodenniho pripadu zimnice...Vase boleni prsou a bricha Vam v podstate zavidim...

veeev
25. srp 2018

@evunkas Neboj, to vyjde 😊 Ja bych se zase rada rozdelila s bolesti hlavy. Dneska opet pul den bolesti a prasek zadny nemuzu. Prsa boli od Utrogestanu, to nic neznamena. A bricho uz me moc neboli, jen obcas jako pred MS. Hledame kde co, jen abychom nasly //😍 Snad je tam objevime

rybkaryb
25. srp 2018

@mandarinka90
@veeev jak já vám rozumím, taky potrebuju bejt psychicky připravena na výsledek a to nejhorší si případně odbit doma a ne až mi do práce zavolaji výsledek...

@evunkas zimnice je dobrý znamení! Prsa asi fakt nic neznamenají, čekám kazdej měsíc na jasnej příznak-až mi narostou prsa nebo budou fakt hodně bolet. No už jsem se dočkala a je to buď ovitrelle nebo celkove stimulace. Dneska jako bonus odpor k jídlu který miluju, jelikož není možný aby šlo o tehu příznak, už nevěřím ničemu, všechno jsem už měla! :D zbývá snad jen kovová chut tu ještě neznám :D

ladka82
26. srp 2018

@veeev porad v jednom caru. Jsme přímo u primáře v Iscare. Konzultace po netu se stejnými názory i od primařů. Stejný názor i výsledek od jiných imunologů. Závěr stejný bez reakce na jakékoli stimulanty. Asi holt máme smůlu. No jo no. Ať vam to tady všem vyjde hodně štěstí.

utrikocku
26. srp 2018

@ladka82 ja také nereagovala na stimulace. Jediný gennet dělá test odpovedi receptoru pri stimulaci, třeba by to mohlo pomoct. Pokud je indikovan lékařem, nic se neplati. Ja i kydž mám vysoke LH, tak jsem nakonec reagovala na hormony s touto slozkou..

evelinah
26. srp 2018

@utrikocku ahoj,můžu se zeptat co je to za test a kdy se má dělat? Před nebo během stimulace. Taky jsem špatně reagovala a měla vždy málo vajíček i přes velké dávky hormonů. Děkuji

utrikocku
26. srp 2018

@evelinah myslim, ze když řekneš, ze chceš test odpovědi na hormonální léčbu vyšetřením genu FSHR. Tak budou vědět! Malokdo ví, ze to gennet dělá. Jedna fajn doktorka z jiného caru mě na to upozornila..

evelinah
26. srp 2018

@utrikocku děkuji, chodím do ISCARE,myslíš že by mi to taky udělali?

utrikocku
26. srp 2018

@evelinah já myslím že jo. Z Pronatalu mě poslali na toto vyšetření do genetu. Nic jsem neplatila a nakonec uz v gennetu zůstala 🙂)

evelinah
26. srp 2018

@utrikocku Ještě máme jednoho mrazáčka,tak uvidíme,ale zjišťuji informace,kdyby byli náhodou potřeba(doufám,že ne ☺)

kakaramelka
26. srp 2018

@evunkas ahoj taky jdu 31. Na krev.. Tak snad obě budeme. IT pozitivní zprávy... Já tedy testují od 7dpo et a něco se objevuje... Ale neraduji se... Už ne... Až bude jasno z krve a pěkná hodnota... Tak pak...

kakaramelka
26. srp 2018

@veeev taky mě pořád bolí hlava, každý den, Nekd méně že se to dá přežít a Nekdy. Až migréna že ten Paralen si prostě musím vzít...

veeev
26. srp 2018

@kakaramelka Dneska jsem mela zase nabeh na bolest hlavy, ale nejak sama zmizela. Tak snad je zazehnano. Ale obcas to boli nechutne. Nastesti primo na migreny netrpim, ale i tak je to obcas k nevydrzeni. A jestli dobre ctu, tak se neco objevuje na TT? Tak to zatim velmi tise gratuluji 😍 A velmi nahlas zavidim. Ja budu testovat az za tyden, ale nejak to vnitrne citim spatne.

evunkas
27. srp 2018

@kakaramelka tak si budeme drzet palce a snad to vyjde,ja testu zatim odolavam,bojim se negativniho vysledku,pokud to nedopadne,tak musime na 3.ivf a chceme zmenit kliniku,ani nevim,jak dlouho se musi byt prestavka mezi ket a dalsi stimulaci....Jinak zatim zadne priznaky☹

beedrunka
27. srp 2018

@evunkas ja, myslim, ze po KET muzes hned na plne IVF. Jinak ja v rijnu posledni KET dvou embryjek a kdyby to nevyslo posledni 3.IVF...Je to silene. Ale vim, jak ti je. Ja po ET taky zadne priznaky a porad jsem resila, jestli to tak muze byt, ze holky maji milion priznaku a ja nic. Vnitrne jsem citila, ze to asi nevyslo. Ted to udelam tak, ze testovat budu uz tyden po KET a uvidim... Moc drzim pesti.

veverka55
autor
27. srp 2018

Tak holky tak jsem se konečně i já dočkala a dnes začínáme stimulovat🙂 cystu mi nakonec museli odsat, docela to bolelo ale všichni byli mic mili, tak to bylo vcelku fajn a dnes vecer první gonal 🙂

veeev
27. srp 2018

@veverka55 Tak super....uvidis, ze to dobre dopadne 😊

kakaramelka
27. srp 2018

@veeev já dnes 10dpo 3denniho ale. Bojím se budu se radovat až po krvi když bude pěkná hodnota... Bojím se dalšího biochemka...

evunkas
27. srp 2018

@kakaramelka potichu gratuluju...

kakaramelka
27. srp 2018

@veverka55 držím palce ať je vše jak má...

kakaramelka
27. srp 2018

@evunkas hodně potichu...

Strana