Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
@kakaramelka Moc moc gratuluji.....opatrne, ale gratuluji. A desne zavidim. Ja jsem dnes 7 dni po transferu 2 tridennich bojovniku, snad tam taky neco najdu.
Mam takovy blby dotaz,pocitarlte datum transferu jako prvni den nebo je pevni den az ten nasledujici?
@kakaramelka gratuluju ať sílí a držím palce! Muzu se zeptat jaká byla kvalita embryjka? Díky ;)
@evunkas ano počítám první den -den transferu 🙂 v caru nás taky objednali 14dni po..a to vychází přesně na den
@veeev určitě ano, já měla. Jednoho a povedlo se snad... Uvidíme co krev... A Ty máš rovnou dva... Tak to se min. Jeden chytí... Já měla ducha už od 7dpo....
@mandarinka90 kdy. Je ten 11dpo moc držím palce... Já se ještě hodně bojím krve a všeho... Vždy biochemko tak uvidíme... Ale věřím že tomu malému se u mě líbí víc...
@evunkas až ten následují...
@rybkaryb no toho 3denniho jediného na 1 bylo 8mi buněčné jak má byt...
@utrikocku diky za radu ale to máme vsechno za sebou jediny problém který mám je vysoka cytotoxicka aktivita NK a NKT buněk. 2 IVF bez uspechu a když se to povede přirozenou cestou konec do 6 tydne. S léky s imunologie jinak vůbec bez nich bez šance. Odezva těla po mimodeloznim (12t + 6dni) - doktor šikula řekl že se ze me poucil já skončila na 5 dni na JIP.
Holky dneska jsem se v noci vzbudila bolesti v podbrisku a v zádech. V zádech mi to přišlo chvilku jak na ms ale spis jiný, podbrisek v jednom ohni. Po par minutách to z ničeho nic přestalo a po bolesti ani památky. Žádná krev. Nemáte někdo takovou zkušenost čím by to mohlo bejt? Beru jen utros. Ještě o víkendu jsem měla břicho nafoukly po odběru.
@kakaramelka Moc drzim palce, at je vse ok 😊 Ja jsem dneska 8. den od transferu,ale jeste odolavam testovat.
Dneska jsem mela rano tuzbu testovat,nakonec jsem si to rozmyslela,jeste zustanu ve sladke nevedomosti,do ctvrtka,pripadne do patku na krev..
@kakaramelka Tak to je mazec....to je uz ted jasne 😗
@kakaramelka ahoj tichounce gratuluji...kolik denni embrijko ti zavadeli?
@kakaramelka parada gratuluji 🙂) a drzim palce at je vse v poradku 🙂
@kakaramelka to musi vyjit....
Holky prosím, kolikadenní embrijk nechávate zavadet?? porad zvazuji nativ a chci mit co nejvice informaci...to znamena ze bych mela pouze jedno vajicko, nekde v takovych pripadech zavadeji uz 3 denni ale nvim proc kdyz vlastne 3 denni v deloze nema jeste co delat....tedy jestli mam priplatit prodlouzenou kultivaci...ale co tady ctu tak mnohym se z 10 vajicek podari o toho 5 dne udrzet treba jen 2...coz s jednim vajickem je si risk...na druhou stranu kdyz se v petriho misce nedozije 5 dne proc by se melo vyvyjet a uhnizdit v deloze, ve ktere v tu dobu jeste byt nema??
@europa00 Ahoj, ja byla pri odberu na pokoji s holcinou, se kterou si piseme i dal. A byla na nativu. Pry kdyz je nativ, tak zavadeji (v Podoli) tridenni embrya, protoze nema cenu cekat pri prodlouzene kultovaci na dalsi dny, kdyz je jen jedno vajicko. I tridenni ma sanci, neni pry pravda, ze by se tridenni nemelo zavadet kvuli tomu, ze v deloze nema co delat. A podle meho pri jednom vajicku nema cenu cekat, radsi zavest driv nez vubec. Ja byla na transferu 2 tridennich embryi,zatim cekam na vysledek (pri prvnim IVF zavedena 4denni morula a nic a pri 2. IVF zavedena 5denni blastocysta a taky nic). Jeste jsme meli ve hre dalsi dve embrya, ale ta do pateho dne nevydrzela. Takze buhvi, jestli by paty den bylo co zavadet (a zda to daji i ty ve mne) 😉 Zatim si drzim palce a snad budu moct poreferovat pozitivneji o zavedeni 3dennich.
@kakaramelka krása! Tak ať sílí 😍
Zdroj mých potíží odhalen - ohss :( doufám ze se i přes to muže mimi chytit?
@rybkaryb chudatko,toho jsem se strašně bála 🙁ale neboj, prý právě když máš ohss tak má větší šanci se uchytit..tak snad to brzo přejde, hlavně hodně pij..
@mandarinka90 jakto ze má větší šanci? To by na tom celým byla asi jediná dobra zprava...
@mandarinka90 já vím že jo ale tím se začíná... Už pak Budem pořád na něco jen čekat... Držím moc palce
@veeev moc v to doufam...
@europa00 3denni bylo jen jedno jediné..
@rybkaryb děkuji moc

@kakaramelka taky držím palečky ať je všechno v pořádku 🍀 ja přemýšlím, že budu testovat v neděli,to budu 11ty den po transferu..to čekání je hrozne