Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
@veeev bude dobré, uvidíš...
@evunkas taky budu moc držet palečky 😊
@rybkaryb progesteron nie je vsemocny, do urcitej miery ms blokuje,ale niekedy krvacanie zacne aj tak. To vsak nebude tvoj pripad. Ja len ze v case ocakavanej menstruacie ma bolelo brucho aj krize.
Ako sa dnes citis ???🤗 je to lepsie ci horsie ???
@babikadaska tak uvidíme jestli se spustí nebo ne...
Je mi podstatně lip bych řekla, ne úplně ale o dost, taky jsem teda dneska snedla strašně moc ty bílkoviny v prášku. A bolí mě v krizi jako před ms ale nevím jestli to pricitat tomu ohss, řekla bych ze tomu muzu přičíst úplně cokoliv. Tobě když se to rozjelo tak už ti našli nějaký hcg v krvi?
Doufám ze nám to tady všem vyjde a holky nebudou muset hledat nový centrum 🙂
Tak jsem to nevydrzela a udelala test,je negativni...pockam na krev a zacnu hledat jiny car...asi pronatal...
@evunkas ach jo ☹ tak budu věřit a drzet palce jeste na zázrak aby byl jen pomalejší náběh ☹ ja jsem vzdy tak moc rada kdyz tu čtu ze to některé dopadlo,prave srumuluji a pozitivní správy mi dávají viru ze to snad dopadne kdyz to dopadlo i vám.Jak jsi psala s tim carem tak jak jsem psala také jsem chodila do Podoli a přístup mi tam neseděl vzdy mi to přišlo takove rychle kdyz jsem mela nějaké dotazy přišlo mi ze nejsou úplně ochotni odpovídat a ze je zdrzuji.na otázku imunologickeho vyšetření a genetiky mi odpověděli ze to dělají az po prvním nepovedenem ivf.stravili jsme tam pul roku a nikam zádný posun.v půlce června jsme přešli do Gennetu a uz pri první návštěvě jsme si rvala vlasy proc jsme tu nebyli rovnou. Úplně jiny přístup, vsichni mili,ochotný,doktorka ktera mi pri konzultaci da tolik casu kolik potřebuji,odpoví s úsměvem i na ty moje nejpotomnejsi dotazy a podobne. Všechny výsledky semnou projde,vysvětli,popise ne jen rekne dobrý .v pondeli jsem tam byla na punkci cysty,dost jsem se bála ale nakonec to bylo naprosto v pohode,vse mi popsali,vysvetlili, pak jsmem hodku ležela sama na jednolizkovem pokoji, s vlastní koupelnou a zachodem a hezkým výhledem,připadala jsem si tam jak v hotelu 🙂 doktorka i sestra za mnou nekolikrat přišli jestli vse ok. Každému asi sedí neco jineho,ja potřebuji u doktora klidný a vstricny přístup,komunikaci,ochotu,úsměv,pozitivní přístup a hlavně mu potřebuji věřit. Každému sedne neco jineho a vim jak moc důležité je najít doktora kterému opravdu věřis protoze pak i ty sama uveris tomu ze to vyjde a ono to vyjde.podle me se klidne muzes objednat na stejný týden do více caru a pak proste dal chodit tam kde ti bude prijemne.
@veverka55 Presne, pokud nam to nevyjde, tak chceme taky zmenit car. Akorat bychom nejdrive zasli do Podoli, abychom si s dr. promluvili,jaky postup by doporucila priste. A kdyz by nam nerekla nic noveho, tak rovnou pryc a do par vybranych caru (tak 2-3) bychom sli na konzultaci, pozeptali se, co by s nama delali a podle vysledku konzultace,ochoty a osobniho pocitu bychom se rozhodli, kam pujdeme. Porad doufam,ze to nebude potreba. Ale od vcera me boli bricho jako pred ms a vcera jsem mela takovy lehoulinky ruzovy vytok. Tak se bojim, jestli ms neprijde. Ale ted by to bylo 20. den cyklu, tak mi to prijde fakt brzy 😕 Ale to telo je zblby, takze buhvi.....
@evunkas To me mrzi. Treba se jeste neco ukaze z krve......ale rozumim ti. Poprve jsem si udelala test,byl negativni a ja to jeste ten den dostala. Pri druhem IVF jsem si ani tesg nestihla udelat a dostala to. Tak jsem zvedava ted. Testu porad odolavam do nedele. Jestli to do te doby nedostanu......
@veeev no,v tu krev uz ani nedoufam...ja prave nevim,jestli jeste chodit do Podoli na konzultaci a nebo uz jit jinam,jake cary mas vybrane?zvazuji Pronatal-kolegyne tam zna jednu doktorku,tak treba by to pomohlo pri pristupu k nam,pak mozna Gennet,ale tam pry ted dochazi k nejakym zmenam a dost lidi odchazi...a ted holky na diskuzi psaly i Cube...tak nevim,je to tezke rozhodovani...
@evunkas My bychom na konzultaci do Podoli sli uz jen z principu. Zustavat tam urcite nechceme. A to jsme tam byli taky z protekce pres pana reditele. Takze na protekci nespolehej 😑 Ja mam v predvyberu Gennet,Unicu,Iscare,IVF Cube a Gynem. Zatim nezuzuji vyber a porad doufam, ze to nebude potreba.
@evunkas jaké změny v gennetu? Chodím tam a vse je stabilní. Jsou to starev zpravy, kdy odešly dvě nej doktorky a pak se vrátily a zůstávají 🙂 Za mě Gennet a kdybych jinam tak Cube, ale je drazsi. Do Gynemu bych nesla, byla jsem s ohss v nemocnici a byla tam slečna z Gynemu a vůbec ohss nezvládli narozdíl od Gennetu..
Kamaradky chodí jedna do Cube druhá do Iscare a obe jsou také spokojene. Jde asi o to kde ti to sedne a budeš se cítit fajn. Já první měla Podoli a nikde jinde jsem nebyla takže jsem ns začátku neměla s čím porovnat a Podoli jsme vybrali kvůli tomu ze ho mám blízko z práce a objednali nas už za měsíc. Gennet mám na druhem konci Prahy a čekali jsme na termín skoro 3 měsíce ale stalo to pak za to a sice jezdit na ty kontroly a ultrazvuky z práce skoro hodinu tam a hodinu zpět je nic moc hlavně porad to řešit v práci ale nelituji.
Tak test z krve potvrdil,ze tehotenstvi se nekona...nebojte, Vam to vyjde....a tesim se na Vase pozitivni testy.Ja se o vikendu zahloubam do diskuzi s vyberu si dva tri Cary a v pondeli tam zavolam a domluvim se na dalsim...
@evunkas to mě moc mrzí ☹️ ráno jsem si právě taky říkala, že se třeba z krve ukáže jiný výsledek.. achjoo,ale tak třeba opravdu pomůže výměna caru..tak zkus jak psaly holky víc těch klinik, můžou mít jiné postupy a dělat víc testů..treba nám dělali x testů a kamarádce co chodí do jiného
caru ve stejném měste, dělali snad jen dva a už ji hnali na ivf...tak uvidíš, příště to už musí vyjít!
@evunkas to mě moc mrzí :( snad pomůže ta změna centra... za mě taky doporucuju gennet letna. Moje dr měla teď dovolenou, čímž jsem poznala další tři doktory a kdybych měla z nějakýho důvodu tu svoji vyměnit, nebudu vědět koho z nich si dřív vybrat. Všichni skvělý, profesionální, všechno vysvětli, nikam nechvataji a do ničeho nikdy netlaci, ačkoliv jsem nebyla pacientka těch tři náhradních doktoru, vždycky když jsem přišla do ordinace, měli nactenou moji složku a věděli která bije, proste nedali prostor k pochybám 🙂 Ty změny to je opravdu stará zprava, ty lékaři jsou zpět a funguje to tam tak, jak oni chtěli (odcházeli protože centrum chtělo postupy s kterými nesouhlasili), aspoň tak jsem to slyšela. Držím palce ať vyberes další centrum už to správný kde se budeš cítit jako doma 🙂 a pak to určitě už vyjde ;)
Ahojky, mám pozitivní hcg 789 14dpo et 3denniho mimiska... 19.9 1 UZ
@kakaramelka gratuluju😊
@kakaramelka gratulujuuu 😍
@kakaramelka moc gratuluju
Děkuji moc...
ahoj, já jsem 30. 7, šla na první IVF a tedka jen čekám jestli jo nebo ne.. od toho dne mě pobolívá podbřicho.. ale musím věřit že to vyjde.. ale to čekán je hrozný :(
holky prosím, jak určují kvalitu embrií, jako ze hned poznaji ze je treba opozdene, jako ze se deli pomaleji nez by melo? a jeste tady pisete neco o fragmentaci, to je mysleno jak? dekuji...myslite ze se pak u 3 denniho embrijka da odhadnout ze je treba opravdu dobre? dekuji
Holky, tak ja bohuzel nic....test snehobily a kazdou chvili ocekavam ms, jak me boli bricho 😢
@europa00 ahoj ano určují v den OPU což je 0den je oplodnění následující den má embryjko 2 buňky mateřskou a otcovskou, 2den má 4 buňky, 3den má 8bunek,4dwn je morula a ne hodnotí se tento den a 5den blastocysta... Kdyz se embryjko opozso ve vývoji Vito hned ale dávají jim šanci do dalšího dne na vzpamatovani

@veeev mas dve,to musi vyjit,ja se musim priznat,ze se fakt bojim,pokud to nevyjde,musime hledat novy CAR a tam dost vaham,co vybereme...pani doktorku v Podoli uz asi na potreti nedam...drzim palce