icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

evunkas
30. srp 2018

@veeev mas dve,to musi vyjit,ja se musim priznat,ze se fakt bojim,pokud to nevyjde,musime hledat novy CAR a tam dost vaham,co vybereme...pani doktorku v Podoli uz asi na potreti nedam...drzim palce

evunkas
30. srp 2018

@veverka55 to ja bych chtela taky,ale jsem zcela bez priznaku,navic kdyz si zmacknu prave prso tak se mi tam objevi takova kapicka tekutiny...no,zitra kazdopadne budu informovat...

veeev
30. srp 2018

@evunkas Dneska jsme v zoo videli nekolikery dvojcata. Byl to nadherny pohled. Snad se jim tam libi. Prsa me uz vubec neboli. Ale zase me uz tri dny obcas bere zaludek. Tak uvidime. Taky by me jinak cekala zmena caru. A taky se mi desne nechce a nevim kam 😕

kakaramelka
30. srp 2018

@veeev bude dobré, uvidíš...

mandarinka90
30. srp 2018

@evunkas taky budu moc držet palečky 😊

babikadaska
30. srp 2018

@rybkaryb progesteron nie je vsemocny, do urcitej miery ms blokuje,ale niekedy krvacanie zacne aj tak. To vsak nebude tvoj pripad. Ja len ze v case ocakavanej menstruacie ma bolelo brucho aj krize.

Ako sa dnes citis ???🤗 je to lepsie ci horsie ???

rybkaryb
30. srp 2018

@babikadaska tak uvidíme jestli se spustí nebo ne...
Je mi podstatně lip bych řekla, ne úplně ale o dost, taky jsem teda dneska snedla strašně moc ty bílkoviny v prášku. A bolí mě v krizi jako před ms ale nevím jestli to pricitat tomu ohss, řekla bych ze tomu muzu přičíst úplně cokoliv. Tobě když se to rozjelo tak už ti našli nějaký hcg v krvi?

Doufám ze nám to tady všem vyjde a holky nebudou muset hledat nový centrum 🙂

evunkas
31. srp 2018

Tak jsem to nevydrzela a udelala test,je negativni...pockam na krev a zacnu hledat jiny car...asi pronatal...

veverka55
autor
31. srp 2018

@evunkas ach jo ☹ tak budu věřit a drzet palce jeste na zázrak aby byl jen pomalejší náběh ☹ ja jsem vzdy tak moc rada kdyz tu čtu ze to některé dopadlo,prave srumuluji a pozitivní správy mi dávají viru ze to snad dopadne kdyz to dopadlo i vám.Jak jsi psala s tim carem tak jak jsem psala také jsem chodila do Podoli a přístup mi tam neseděl vzdy mi to přišlo takove rychle kdyz jsem mela nějaké dotazy přišlo mi ze nejsou úplně ochotni odpovídat a ze je zdrzuji.na otázku imunologickeho vyšetření a genetiky mi odpověděli ze to dělají az po prvním nepovedenem ivf.stravili jsme tam pul roku a nikam zádný posun.v půlce června jsme přešli do Gennetu a uz pri první návštěvě jsme si rvala vlasy proc jsme tu nebyli rovnou. Úplně jiny přístup, vsichni mili,ochotný,doktorka ktera mi pri konzultaci da tolik casu kolik potřebuji,odpoví s úsměvem i na ty moje nejpotomnejsi dotazy a podobne. Všechny výsledky semnou projde,vysvětli,popise ne jen rekne dobrý .v pondeli jsem tam byla na punkci cysty,dost jsem se bála ale nakonec to bylo naprosto v pohode,vse mi popsali,vysvetlili, pak jsmem hodku ležela sama na jednolizkovem pokoji, s vlastní koupelnou a zachodem a hezkým výhledem,připadala jsem si tam jak v hotelu 🙂 doktorka i sestra za mnou nekolikrat přišli jestli vse ok. Každému asi sedí neco jineho,ja potřebuji u doktora klidný a vstricny přístup,komunikaci,ochotu,úsměv,pozitivní přístup a hlavně mu potřebuji věřit. Každému sedne neco jineho a vim jak moc důležité je najít doktora kterému opravdu věřis protoze pak i ty sama uveris tomu ze to vyjde a ono to vyjde.podle me se klidne muzes objednat na stejný týden do více caru a pak proste dal chodit tam kde ti bude prijemne.

veeev
31. srp 2018

@veverka55 Presne, pokud nam to nevyjde, tak chceme taky zmenit car. Akorat bychom nejdrive zasli do Podoli, abychom si s dr. promluvili,jaky postup by doporucila priste. A kdyz by nam nerekla nic noveho, tak rovnou pryc a do par vybranych caru (tak 2-3) bychom sli na konzultaci, pozeptali se, co by s nama delali a podle vysledku konzultace,ochoty a osobniho pocitu bychom se rozhodli, kam pujdeme. Porad doufam,ze to nebude potreba. Ale od vcera me boli bricho jako pred ms a vcera jsem mela takovy lehoulinky ruzovy vytok. Tak se bojim, jestli ms neprijde. Ale ted by to bylo 20. den cyklu, tak mi to prijde fakt brzy 😕 Ale to telo je zblby, takze buhvi.....

veeev
31. srp 2018

@evunkas To me mrzi. Treba se jeste neco ukaze z krve......ale rozumim ti. Poprve jsem si udelala test,byl negativni a ja to jeste ten den dostala. Pri druhem IVF jsem si ani tesg nestihla udelat a dostala to. Tak jsem zvedava ted. Testu porad odolavam do nedele. Jestli to do te doby nedostanu......

evunkas
31. srp 2018

@veeev no,v tu krev uz ani nedoufam...ja prave nevim,jestli jeste chodit do Podoli na konzultaci a nebo uz jit jinam,jake cary mas vybrane?zvazuji Pronatal-kolegyne tam zna jednu doktorku,tak treba by to pomohlo pri pristupu k nam,pak mozna Gennet,ale tam pry ted dochazi k nejakym zmenam a dost lidi odchazi...a ted holky na diskuzi psaly i Cube...tak nevim,je to tezke rozhodovani...

evunkas
31. srp 2018

@veverka55 gennet taky zvazuji,jak dlouho si cekalana termin?

veeev
31. srp 2018

@evunkas My bychom na konzultaci do Podoli sli uz jen z principu. Zustavat tam urcite nechceme. A to jsme tam byli taky z protekce pres pana reditele. Takze na protekci nespolehej 😑 Ja mam v predvyberu Gennet,Unicu,Iscare,IVF Cube a Gynem. Zatim nezuzuji vyber a porad doufam, ze to nebude potreba.

evunkas
31. srp 2018

@veeev neboj,ty to nebudes potrebovat,urco to vyjde...

utrikocku
31. srp 2018

@evunkas jaké změny v gennetu? Chodím tam a vse je stabilní. Jsou to starev zpravy, kdy odešly dvě nej doktorky a pak se vrátily a zůstávají 🙂 Za mě Gennet a kdybych jinam tak Cube, ale je drazsi. Do Gynemu bych nesla, byla jsem s ohss v nemocnici a byla tam slečna z Gynemu a vůbec ohss nezvládli narozdíl od Gennetu..

veverka55
autor
31. srp 2018

Kamaradky chodí jedna do Cube druhá do Iscare a obe jsou také spokojene. Jde asi o to kde ti to sedne a budeš se cítit fajn. Já první měla Podoli a nikde jinde jsem nebyla takže jsem ns začátku neměla s čím porovnat a Podoli jsme vybrali kvůli tomu ze ho mám blízko z práce a objednali nas už za měsíc. Gennet mám na druhem konci Prahy a čekali jsme na termín skoro 3 měsíce ale stalo to pak za to a sice jezdit na ty kontroly a ultrazvuky z práce skoro hodinu tam a hodinu zpět je nic moc hlavně porad to řešit v práci ale nelituji.

evunkas
31. srp 2018

@utrikocku ad gennet aha,diky za dulezite info,jak jsem psala,je to tezke rozhodovani bud Gennet nebo mozna pronatal,taky je chvaleny...mozna se skutecne zkusim objednat tam i tam a uvidim...

evunkas
31. srp 2018

Tak test z krve potvrdil,ze tehotenstvi se nekona...nebojte, Vam to vyjde....a tesim se na Vase pozitivni testy.Ja se o vikendu zahloubam do diskuzi s vyberu si dva tri Cary a v pondeli tam zavolam a domluvim se na dalsim...

mandarinka90
31. srp 2018

@evunkas to mě moc mrzí ☹️ ráno jsem si právě taky říkala, že se třeba z krve ukáže jiný výsledek.. achjoo,ale tak třeba opravdu pomůže výměna caru..tak zkus jak psaly holky víc těch klinik, můžou mít jiné postupy a dělat víc testů..treba nám dělali x testů a kamarádce co chodí do jiného
caru ve stejném měste, dělali snad jen dva a už ji hnali na ivf...tak uvidíš, příště to už musí vyjít!

rybkaryb
31. srp 2018

@evunkas to mě moc mrzí :( snad pomůže ta změna centra... za mě taky doporucuju gennet letna. Moje dr měla teď dovolenou, čímž jsem poznala další tři doktory a kdybych měla z nějakýho důvodu tu svoji vyměnit, nebudu vědět koho z nich si dřív vybrat. Všichni skvělý, profesionální, všechno vysvětli, nikam nechvataji a do ničeho nikdy netlaci, ačkoliv jsem nebyla pacientka těch tři náhradních doktoru, vždycky když jsem přišla do ordinace, měli nactenou moji složku a věděli která bije, proste nedali prostor k pochybám 🙂 Ty změny to je opravdu stará zprava, ty lékaři jsou zpět a funguje to tam tak, jak oni chtěli (odcházeli protože centrum chtělo postupy s kterými nesouhlasili), aspoň tak jsem to slyšela. Držím palce ať vyberes další centrum už to správný kde se budeš cítit jako doma 🙂 a pak to určitě už vyjde ;)

kakaramelka
31. srp 2018

Ahojky, mám pozitivní hcg 789 14dpo et 3denniho mimiska... 19.9 1 UZ

sweet81
31. srp 2018

@kakaramelka gratuluju😊

mandarinka90
31. srp 2018

@kakaramelka gratulujuuu 😍

evunkas
31. srp 2018

@kakaramelka moc gratuluju

kakaramelka
31. srp 2018

Děkuji moc...

matys13
1. zář 2018

ahoj, já jsem 30. 7, šla na první IVF a tedka jen čekám jestli jo nebo ne.. od toho dne mě pobolívá podbřicho.. ale musím věřit že to vyjde.. ale to čekán je hrozný :(

europa00
1. zář 2018

holky prosím, jak určují kvalitu embrií, jako ze hned poznaji ze je treba opozdene, jako ze se deli pomaleji nez by melo? a jeste tady pisete neco o fragmentaci, to je mysleno jak? dekuji...myslite ze se pak u 3 denniho embrijka da odhadnout ze je treba opravdu dobre? dekuji

veeev
1. zář 2018

Holky, tak ja bohuzel nic....test snehobily a kazdou chvili ocekavam ms, jak me boli bricho 😢

kakaramelka
1. zář 2018

@europa00 ahoj ano určují v den OPU což je 0den je oplodnění následující den má embryjko 2 buňky mateřskou a otcovskou, 2den má 4 buňky, 3den má 8bunek,4dwn je morula a ne hodnotí se tento den a 5den blastocysta... Kdyz se embryjko opozso ve vývoji Vito hned ale dávají jim šanci do dalšího dne na vzpamatovani

Strana