icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

kakaramelka
1. zář 2018

@europa00 tady ještě obrazel
@europa00

kakaramelka
1. zář 2018

@veeev to mě mrzí... Bude ket??

veeev
1. zář 2018

@kakaramelka Bohuzel. Ani jeden cyklus nebylo nic na zmrazeni. Takze nas ceka 4. IVF po ctvrt roce.

sweet81
1. zář 2018

@veeev to mě mrzí😏

mandarinka90
1. zář 2018

@veeev achjoo to mě moc mrzí, přitom to vypadalo tak nadějně 🙁 budete měnit car? A já si myslela, že nám všem to tento měsíc vyjde... já zkusím test zítra, úplně se to ve mě láme..tak strašně bych si přála mít v sobě bojovnícka,ale bohužel si připadám naprosto netěhotne..tak posílám moc sil na další pokus 🍀🍀🍀😍

europa00
1. zář 2018

@veeev ahoj to m mrzi? neuvazujete o darcovskych vajickach? nebo proste kde se nahradi slozka jedno z vas? treba proste k sobe reprodukcne nejdete...a s cizi spermii nebo cizim vajickem by to treba slo...drz se.

matys13
1. zář 2018

můžu se optat kolik vám při opu vzali vajíček?

veeev
1. zář 2018

@mandarinka90 Urcite budeme menit car. Ale jeste si asi od toho puvodniho necham napsat lazne. A dam se do kupy celkove.

veeev
1. zář 2018

@europa00 Zatim jeste ne. Podle imuna a genetiky by melo byt vsechno v pohode. Ale uvidime casem. Ted zmenime car a uvidime.

evelinah
1. zář 2018

Už delší dobu vás tu pročítám...chystám se na KET jednoho mrazáčka...V pondělí jdu na utz na zjištění ovulace. Moc se bojím,aby se povedlo rozmražení a dále se vyvíjel...už toho máme za sebou taky dost a dost. Všem přeji hodně štěstí a sil do boje,je to opravdu náročné.

veeev
1. zář 2018

@matys13 U nas nejdriv 9,pak 10 a pak 5. Bohuzel oplodneno mene a vzdy zustalo jen 1. Pri tretim pokusu jsme zkusili zavest 2 tridenni, ale bohuzel taky nic.

matys13
1. zář 2018

@veev já byla na opu před týdnem a vzali mi 11 vajíček z toho se jich 8 oplodnilo a ve čtvrtek mi jedno zavedli a zbytek zmrazili.. dali mi tam 5-denní miminko.. ale doted mě dolelo v podbřišku.. tak nevím jeslti tam ještě e..

jejda, to je mi líto :( ale určitě se ti to časem podaří

veeev
1. zář 2018

@matys13 Ta bolest muze byt jeste k opu. Ze te ted nic neboli nic neznamena. Drz se, mysli pozitivne. A super,ze mate zamrazeno 👌

mandarinka90
1. zář 2018

@matys13 mě 10,z toho 6 oplodnili, jedno mám v sobě a zbytek zamrazily..ale dvě byla slabší.. takže kdoví jestli zvládnou rozmrazení..

evawest
1. zář 2018

@matys13 Mne 12, pak 6, pak 9, pak 11, paty cyklus si nepamatuju cislo a minule 23, z toho 18 bylo zralych a oplodnila se jen 3, z toho jedno se pak uz nezacalo delit a celkove to opet nevyslo. Za 3 tydny zaciname IVF c.7 a snad bude zase dobra uroda jako minule.

matys13
1. zář 2018

@veev to už asi k opu nebylo.. už mám jedno embryo v sobě. tak to bylo možná k tomu.. nebo mě to tam nějak podráždil.. dneska už to nebolí ani nepíchá.. tak uvidíme jestli se povedlo.. snad jo.. já jsem si byla i pro neschopenku abych byla doma v klidu.. v práci bych jen myslela jestli jo nebo ne.. doma mi bude líp.. na kontrolu jdu až 13.9. to je hrozně za dlouho.. od toho ivf to neutíká

matys13
1. zář 2018

@mandarinka90 mě se jich oplodnilo 8 ale jedno se trochu zpomalilo.. ale ta embryoložka říkala že je máme krásný.. tak snad se chytí

matys13
1. zář 2018

@evawest, týjo, ty toho máš za sebou už hodně.. já tohle všechno poprvé.. ale já to začla řešit dlouho

evunkas
1. zář 2018

@veeev ach joo,to me mrzi,verila jsem,ze aspon Tobe to vyjde...☹Takze taky zmena CAR?Ja si uz v patek nechala v Podoli ofotit cast karty,co jsem nemela,abych to mela pripravene do noveho caru...i kdyz asi si stejne budou delat svoje testy...

mandarinka90
2. zář 2018

Tak holky já nemohla spát,tak jsem si byla udělat test a přidávám se k vám- taky sněhobílo 🙁 prostě mě není asi ani ten duch souzený..no takže jsem se už vybrečela a jsem připravená na ket. Snad půjde hned v září..a holky co mě čeká před ket?taky nějaké injekce jako ovitrelle atd?

veverka55
autor
2. zář 2018

@evunkas v Gennetu si hormonalni profil,pohlavní nemoci i sperrmiogram dělali znovu sami.ale vzali si od nas i ty původní a dali je do te složky a i je s námi porovnali.V gennetu je fajn ze ti vse podstatne pisou do jedné správy takze mas vzdy vse podstatne vlastně na jednom papíře.jedine vysetreni které mi znovu uz nedělali tak je ta průchodnost vejcovodu ale chtěli z toho tu zprávu.

evunkas
2. zář 2018

@veverka55 diky za info.mne v Podoli vlastne udelali jen hormonalni profil a amh a manzelovi spermiogram.doktorka asi naznala,ze kdyz uz jsem tehotna prirozene byla a vse probihalo ok,az do momentu zjisteni vvv-manzel ma bohuzel geneticky problem,tak zadne dalsi vysetreni nepotrebuju a nic nedelala...uvidime,co novy car....uz jsem to v noci i dostala,tak aspon,ze tohle funguje a nemusim cekat, kdo vi,jak dlouho na menstruaci...

evunkas
2. zář 2018

@mandarinka90 ach jooo,doufam,ze tuhle cernou serii uz nekdy protrhneme....moc me to mrzi...ja pred ketem-v pondeli mi pichli ovitrelle a od stredy jsem brala uterogestan a v patek byl ket,ale mela jsem to v nativu...

veverka55
autor
2. zář 2018

@mandarinka90 také me to moc mrzí všemi jsem vám moc držela palce ☹ těšila jsem se na pozitivní zprávy od vás všech kdyz nam se to takhle posunulo tak jsem doufala ze všechny sem postupně budete dávat dvě čárky a ja budu věřit ze i u nas to pak dopadne ☹ ja ale stejne porad doufám a věřím tomu ze na Vánoce si tu uz budeme ukazovat fotky z ultrazvuku,musi to vyjit!

mandarinka90
2. zář 2018

Holky teď jsem z toho jelen..jak jsem si dělala ten test o půl 4rano tak mi manžel tvrdil, že tam vidí ducha, díval se i pod lampičkou 😀 říkám, že je to blbost,nic tam nebylo... teď mi přinesl zase ten test a opravdu tam je duch.. šla jsem si udělat ještě ovulacni test, který nikdy takto silný před ms nemám a to jsem si ho dělávala vždycky pravidelně..jako pozitivní test po třech hodinách mě nepřesvědčí, může to být ryska a ovulační může být zblbly utrogestanem..ale dodalo mi to aspoň malinkou naději ještě 🙄 ve středu udělám ještě jeden a rozhodne krev ve čtvrtek

evelinah
2. zář 2018

@mandarinka90 nepřijde mi to jako ryska,čárka mi připadá narůžovělá...jen aby pořádně sílila,přeju hodně štěstí 🍀

europa00
2. zář 2018

@evunkas ahoj gratuluji potichounku k carecce....prosim tys mela nativ?? já bych sla pouze do nativu, takze jsi vsadila na jednu kartu, jedno embrijko? kolikadenni ti zavadeli? dekuji

utrikocku
2. zář 2018

@mandarinka90 ten první je ovulacni? Tam my přijde carka dost jasná 🙂 u druhého bych rekla spíše ryska, bohužel jsem ji měla také u clear testu stejný typ. Držím palce, podle mě není nic ztraceno 🙂

utrikocku
2. zář 2018

@matys13 takže máte 8 embryi k mrazeni? To je úžasný počet 🙂

matys13
2. zář 2018

@utrikocku k zamrazení jich mám 7 ale to jedno pomalejší dali k normálnímu. takže mám prakticky 6 dávek.. ve čtvrtek mi 1 zavedli tak čekáme jestli to vyjde nebo ne..ale aspon už mě přestalo bolet v podbišku

Strana