icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

utrikocku
2. zář 2018

@matys13 ty jo máte hrozne kvalitní vajicka 🙂 já z 8 oplozenych mám 4 zamrazene. Ale i tak jsem ráda. Věřím, ze se snad zadari. Kvůli ohss jsem neměla transfer, čekám na Ket..

utrikocku
2. zář 2018

@matys13 jinak to boleni v podbrisku bych vnímala spíše pozitivne klidně to může být uhnizdovani

mandarinka90
2. zář 2018

@utrikocku ano ten první je ovulační.no právě taky se mi to zdá jako ryska,ale samozřejmě jsem nevydržela a zkusila teď ještě jeden test takový ten proužek a je tam taky duch,teda ne tak silný,ale je tam 🙂 a už s testováním končím,opravdu další bude až ve středu..to už snad bude jasné..a vzhledem k tomu,že se může ještě x věci pokazit tak se moc neraduju..
Ale u tebe čtu dobrou zprávu, že se ohss uklidnil a máte 4zamrazene?tak super, držím palce ať je ket úspěšný! 🍀🍀🍀

utrikocku
2. zář 2018

@mandarinka90 tak to je opravdu nadejne! Kolikátý jsi den?

veverka55
autor
2. zář 2018

@mandarinka90 bojujte!!! Drzim mic moc palecky👍👍👍👍👍👍

mandarinka90
2. zář 2018

@utrikocku nevím jak se to přesně počítá,11ty den po transferu včetně..

@veverka55 děkuju 😘

utrikocku
2. zář 2018

@mandarinka90 no tak to je super! Ještě je cas, aby se carka ukázala 😉

matys13
2. zář 2018

@utrikocku myslíte že mám kvalitní? já nevím jak se to posuzuje. všechny tam měli 5 dní, dokonce mi dali domů fotky jak se ty vajíčka vyvíjeli.. klidně ji sem můžu dát..
já doufám, že to pozitivní.. ale testovat se nebudu.. to bych se akorát vystresovala.. budu trpělivá. ale na kontrolu jdu až 13. 9.. to je hrozně za dlouho :(

kakaramelka
2. zář 2018

@mandarinka90 to není duch ale slabá čárka... Kolik si dpo?

matys13
2. zář 2018

@mandarinka90, taky tam vidím slabou čárku.. budu držet palce at zesílí

utrikocku
2. zář 2018

@matys13 no jasně, malokdy preziji všechny oplodnena vajíčka do 5. Dne! Nám polovina, ale někomu třeba jen jedno nebo dvě embrya. Kam chodíte do caru? Na fotky se ráda podívám 🙂

utrikocku
2. zář 2018

@veverka55 jak to vypadá u tebe se stimulaci? Rostou foliky?

matys13
2. zář 2018

@utrikocku já jsem to tu párkrát četla a říkala jsem si, že jsem ráda že jich máme tolik.. ale byla bych ráda kdyby to vyšlo hnedka napoprvé. .ale nevím jakou mám šanci..

tak tohle jsou ty naše miminka.. Do mě dali to v prostřední řade na kraji.

mandarinka90
2. zář 2018

@kakaramelka
@matys13 děkuju holky 🙂 ale klidná budu až ve čtvrtek,to jdu na krev...jsem 11dni po transferu, včetně dne transferu

utrikocku
2. zář 2018

@matys13 wow to je super! My to dostali jen symbolicky rozkreslene. Ale řekli nám, jaké jsou kvality. Chodím do Gennetu a vy?

evunkas
2. zář 2018

@mandarinka90 tak uvidis,ale nehazela bych flintu do zita.To urcite dopadne...drzim palecky-🙂

matys13
2. zář 2018

@utrikocku my jsme je dostali přímo takhle.. a máme je z každýho dne vyfocený.. my chodíme do arlety v Kostelci nad Orlicí

mandarinka90
2. zář 2018

@evunkas děkujuuu, určitě kdyby to vyšlo tak budu nejšťastnější. Akorát to beru malinko s rezervou,nechci být znovu zklamaná..ale to tu zná asi každá 🙁🙂

matys13
2. zář 2018

@mandarinka90 tak to za chvíli už víš na čem jsi.. já se to dozvím až 13.. to bude ještě dlouho trvat

veverka55
autor
2. zář 2018

@utrikocku v sobotu jsem byla na kontrole 6 den stimulace a bylo cca 12 kousku kolem centimetru každý další mám v úterý tak snad vše zatím ok 🙂

utrikocku
2. zář 2018

@veverka55 no jasně, to je hodně dobrý 👍 ted uz to půjde hezky

veverka55
autor
3. zář 2018

@utrikocku snad jo🙂 trochu mě zacali bolet zada a vždy vecer po té injekci mě trochu tlačí vaječníky ale pak zas už dobre. Tak snad bude vše ok. Moje lékařka má teď dovolenou tak jsem byla u nekoho jiného s zítra jdu také k jinému ale všichni jsou tam moc fsjn a milý 🙂

veverka55
autor
3. zář 2018

Holky prosím jak ze se tedy počítají ty dny? Pokud budeme mít prodlouženou kultivaci tedy 5 dnů a odber by byl středa tak paty den je neděle nebo pondělí? Počítá se do toho i ten den odběru?

utrikocku
3. zář 2018

@veverka55 já měla opu ve čtvrtek a v úterý je 5.den. den opu je den 0.

veverka55
autor
4. zář 2018

Ahoj holky. Držte prosím dnes palce ☹ v sobotu jsem byla 6. Den dlouhého protokolu na utz a cca 12 kousku velikosti kolem 10 mm . Dnes mám jít 9. Den na další ultrazvuk. Foliky jsem v břiše do včerejška pekne cítila, lehce mě tlacili vaječníky a vždy po gonalu jsem cítila takové simrani v břiše. Včera jsem v práci cítila tlak ve vajecnicich trochu větší a rikala si ze foliky si rostou. Vecer jsem si píchla klasiky gonal ale jako kdyby nic , ne užila jsem žádné simrani, cítila jsem se dobre jakoby nic. Pozdě vecer mě přepadla takova divná euforie, odpadla ze mě únava, měla jsem chut tančit, cítila jsem se heozne nabitá energii a pak mi došlo ze na vajecnicich necitim žádný tlak ani nic podobneho ☹ podle mě jak mi odsavali tu cystu a prodloužila se tím ta stimulace ( a to jsem se na to ještě doktoru ptala i v tu sobotu jestli to není potřeba dopichnout)tak twn zoladex už začal vyprchavat nabehlo zpět lh a foliky se proste včera někdy odpoledne uvolnili ☹ doufám ze semnou pracuji jen hormony a ze dnes přijdu na ultrszvuk a tak stále 12 krásných kousku a na konci týdne opu ale moc tomu neverim ☹ proste necitim vůbec nic ☹

kakaramelka
4. zář 2018

Kočky včera hcg 17dpo 1926, snad je vse jak má...

utrikocku
4. zář 2018

@veverka55 hej neboj 😂 já měla stejne obavy, jeden den také jakoby zlom a to mi 3 dny na ton zjistili ohss..Neboj mají to dobře promyslene 😉

matys13
4. zář 2018

ahoj, já jsem se dneska probrala a od rána mě bolí žaludek a jde to kolikrát až na zvracení.. už mám z toho čekání asi trochu nervy.. snad mě ten žaludek přejde

veverka55
autor
4. zář 2018

Tak holky foliky tam jsou ale každý jinak velký ☹ hodně velký rozptyl takže ve ctvetek další kontrola a rozhodne se kdy opu ale v tu dobu budou zralé asi jen část ☹

mandarinka90
4. zář 2018

@veverka55 jo přesně to samé jsem cítila i já,že ovu už asi proběhla, úplně stejny tlak..a že všechno prasklo a nebude mi co odebirat..a velikosti folikulů jsem měla taky různé.. půlku jakžtakž stejnou a druhá byla o dost menší.. takže jsem se bála,že v té půlce nic nebude..a bylo 😊 takže určitě všechno dobře dopadne!

Strana