icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

mandarinka90
4. zář 2018

@kakaramelka jee tak to je krásne číslo 😍

evawest
4. zář 2018

@veverka55 Ja jsem mela pokazdy taky velky rozptyl ve velikostech, jeden folikul byl treba 17mm, pak treba dva nebo tri 14-15mm a pak cca 5 folikulu kolem 11mm a nekolik pod 10mm a vzdycky jsem mela vic vajicek, nez jen v tech vetsich folikulech. 😉

veverka55
autor
4. zář 2018

Holky děkuji moc tak to jste mě s tou velikosti uklidnili😍To jsem vibec netušila já prave třeba po clostylbegitu měla vždy všechny stejně tak mě to teď rozhodilo. Tak snad bude vše ok🙂 děkuji moc 🙂

utrikocku
4. zář 2018

@veverka55 také se přidávám s ujištěním, že je vše v pořádku. Měla jsem to také tak. Pak mi to přibržďovali nějakým antagonistou, aby tak rychle nerostly a nepraskly dřív, než ty menší dorostou. Gennetu bych se nebála věřit. U koho jsi teď byla, když je Rožníčková na dovče?

veverka55
autor
4. zář 2018

@utrikocku dnes u černého . Byl moc fajn, všichni mi tam prijdou úžasný a on je ještě k tomu docela fešák 😀

utrikocku
4. zář 2018

@veverka55 všimla jsem si ho také na chodbě 😀 je!

rybkaryb
4. zář 2018

@mandarinka90 jak to s tim tvym testem dopadlo nezkusila jsi dalsi? Ja jsem napnuta!

Ja byla ted 4dny mimo tak jsem to tu vzdycky jen prolitla a neragovala. Ja se necitim vubec tehotne a dneska jako bonus se objevilo moje tradicni spineni pred ms, a to jsem chtela zejtra delat test :( navic me ze dne na den pustil ten ohss... ted uz testovat ani nemusim :(

veverka55
autor
4. zář 2018

@rybkaryb naděje umírá posledni! Pokud hcg není nula vzdy šance je.

rybkaryb
4. zář 2018

@veverka55 asi nevydrzim a nakonec udelam test hned jak prijdu domu. A pak si budu nadavat, ze jsem to mela nechat na rano. Jsem z toho ale hodne spatna, ted budu muset tri mesice cekat na dalsi pokus :(

mandarinka90
4. zář 2018

@rybkaryb ještě jsem si nový nedělala,jen zase ovulační a ten je pořád skoro pozitivní.. zítra ráno zkusím tehu test a mám i digitální pro jistotu..tak uvidím jestli bude potřeba...sem tam mě malinko bolí břicho,ale jinak nic necítím..ale zatím nešpiním..
A ty to nevzdávej! Udělej zítra ráno test,kolik jsi dní po transferu? Pokud se nedostavila pořádná ms tak nic není ztraceno 😉

rybkaryb
4. zář 2018

@mandarinka90 držím palce ať to tam zejtra najdeš!
Já udělala test teď a nic, už jsem to i obrecela :( jsem 10.den po transferu když nepočítám den transferu.

mandarinka90
4. zář 2018

@rybkaryb tak to je ještě brzo, já v neděli na tom druhém měla úplně pidi ducha..jak vybledl tak už tam je vidět jen když se moooc soustředím 😀 tak zkus za pár dnů znovu.. kdy máš mít ms?

rybkaryb
4. zář 2018

@mandarinka90 ten test co jsi sem dávala je z neděle? To nebyl zrovna pidi duch ;) já už dokážu vidět duchy všude, tedy i na tom mým dnešním ale z vlastní zkušenosti vím, ze to není... :(
Ms v sobotu... napadlo mě ještě pořad pichám fraxiparin na ředění krve kvůli ohss, jestli to spineni nemůže souviset, dneska už ho nepichnu teda... ale spis nesouvisí, tohle spineni mám fakt pravidelně :(

mandarinka90
4. zář 2018

@rybkaryb jo to byl,ale tento je taky z neděle a z fotky tam nic vidět nejde..tak uvidíš,ale špinění nic neznamená,budu držet palce 🍀

rybkaryb
4. zář 2018

@mandarinka90 já ho tam vidím! ;)
U mě se to spineni pěkne rozjíždí, nevidím to dobře :(

mandarinka90
5. zář 2018

Holky nechci nic zakriknout,ale sílí, druhá/ se začala objevovat hned 😍 mám z toho hroznou radoooost 😍 akorát teda nemám žádné příznaky,ani to břicho už nebolí..tak snad bude všechno v pořádku!🙏

mandarinka90
5. zář 2018

@rybkaryb to mě moc mrzí ☹️ mohlo by se ještě zastavit,achjoo..ale každopádně bych zkusila test ještě v pátek hned ráno, třeba to špinění je jen nějaká cévka nebo tak něco

rybkaryb
5. zář 2018

@mandarinka90 gratuluji krásně sílí 🙂

veeev
5. zář 2018

@mandarinka90 Krasa 😍 Moc gratuluju 👍

evunkas
5. zář 2018

@mandarinka90 moc gratuluju🙂

matys13
5. zář 2018

@mandarinka90 moc gratulu.. tak vidíš že tam byla. mě dneska opět bolí žaludek.. asi na to až moc myslm..🙄

veverka55
autor
5. zář 2018

@mandarinka90 paráda 😍krasna druhá čárka 🙂

utrikocku
5. zář 2018

@mandarinka90 gratuluji, krasa ❤ Regulerni carka 🎉

rybkaryb
5. zář 2018

Tak z myho spineni je už normální červená 1.dc... ohss není zárukou těhotenství!
Tak se s vámi loučím, dekuju vám za podporu a všem držím palce ať to dobře dopadne...

kakaramelka
5. zář 2018

@mandarinka90 to je bomba a zítra krev to jen potvrdí... Potichu gratuluji ať se nic ještě nezakrikne...

utrikocku
5. zář 2018

@rybkaryb to mě moc mrzi ☹ máte nějaké mrazacky?

utrikocku
5. zář 2018

@mandarinka90 ještě dotaz...kolikátý den od transferu? Měla jsi ET nebo KET?

rybkaryb
5. zář 2018

@utrikocku žádný v mrazáku, čekáme tři měsíce...

utrikocku
5. zář 2018

@rybkaryb to me fakt mrzi ☹ bylo to první ivf?

rybkaryb
5. zář 2018

@utrikocku jojo první ivf. Něco bude špatně s vajickama, z 15folikulu 9vajicek, z toho tři oplodněny a poslední co se ještě nerozpad úplně byl zavedenej 3ti den.

Strana