Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
@efijil dekuji moc za veškeré info 🙂 dnes jsem byla na kontrole jsem těsně pred menstruaci v Tomto cyklu jsme mela přirozené dva foliky, jeden prasknul a z druhého je opět drobná cysta.porad ve me zůstává jeste malinka naděje ze se treba na posledni chvili jeste zadarilo ale nic mi není a citim se úplně normalne tak tomu moc šanci nedavam.ted od druhého dne cyklu jsem dostala antikoncepci pry na srovnání těch vajecniku do klidu a aby se predeslo dalším cystam a pak mam prijit 20.den na kontrolní utratvuk a začneme uz.na 20 den mam psány zoladex ale vubec jsem jeste nekoukala co to je.mam trochu strach ale zároveň se i těším ze se neco bude dít a bude zas alespon nejaka naděje. Jen je to trochu těžké skloubit s praci,porad musim skoro kazdy týden “k doktorovi” a s nikým se o tom bavit nechci tak občas někdo řeší co mi je a podobne... tak holky,snad uz my tady všechny letošní Vánoce s pupkem, ruku na to 🙂
Ahoj, holky. Tak my jsme dneska testovali a bohuzel i IVF c.6 nevyslo. Za dva tydny mame follow up na klinice a chteli bychom o nejdriv zacit c.7, snad nekdy ke konci srpna ci zacatku zari. 🤞
Já Vás všechny obdivuju, čeká mě první IVF a tak nějak jsem se domnívala, že i poslední, ale zřejmě to tak snadné ani jednoduché není...
@nilako Transfer opravdu neni vubec nic, ceho by ses mela bat. Pro me je nejhorsi cast spekulum, ale to mi vadilo vzdycky, a pak to, ze musi byt plny mocovy mechyr. Pak ti ho i zmacknou ultrazvukem. Pry se jim stava, ze nektere zeny bohuzel nevydrzi az na zachod. 🤣 Mela jsem transfer sestkrat, z toho trikrat meli aspon 20 minut zpozdeni a jednou jsem kvuli tomu mechyri skoro brecela bolesti, ale zvladla jsem to a zadna nehoda na sale nebyla. 🤞 Ted dvakrat jsem radsi pila jen stridme a pak se bala, ze nebyl dostatecne plny, ale vzdycky me chvalili, ze byl.
@dendinka transfer je nejjednodussi, lehnes si roztahnes nohy, vezmou zrcatko roztahnou te a pak jen vlozi katetrem (dlouha jehla) embryo a je hotovo, 20min polezis a pak normalne odchazis...jediny co tak hodku predem uz bys nemela jit na wc jak pise @evawest asi kvuli tomu aby ten plnej mocak nadzvedl delohu do spravnyho uhlu.
Moc díky za info, tohle člověk na netu nedohledá...zároveň moc hledat ani nechci, abych se zbytečně nenervovala...
@vendulam neboj už mám za sebou 3ivf, teď mě čeká 9.transfer, kdyby to bylo tak hrozný, tak nás to tolik nepodstupuje a dokonce opakovaně. Fakt nejhorší je odhodlání se k první injekci, pak zjistíš, že injekce nic není. U opu se prospis a po ní pár dní bolí břicho podle počtu odebraných vajíček buď jen jako ms nebo trochu víc, ale spoustu holek u toho chodí i do práce, já jsem při 1.ivf taky chodila.
Holky mohu se ještě zeptat měla jste některá před ivf stimulaci také na tři týdny antikoncepci?
@veverka55 ne. Pred stimulaci zadna antikoncepce. To mi prijde divne.
Ahoj holky tak hlásím výsledky prvního kontrolního utz před opu . Máma 3 folíky 13mm, 3 folíky 9mm a pár malinkých ale nevím počet. V pondělí další kontrola 😉 a jak jste na tom vy?