Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
@efijil dekuji moc za veškeré info 🙂 dnes jsem byla na kontrole jsem těsně pred menstruaci v Tomto cyklu jsme mela přirozené dva foliky, jeden prasknul a z druhého je opět drobná cysta.porad ve me zůstává jeste malinka naděje ze se treba na posledni chvili jeste zadarilo ale nic mi není a citim se úplně normalne tak tomu moc šanci nedavam.ted od druhého dne cyklu jsem dostala antikoncepci pry na srovnání těch vajecniku do klidu a aby se predeslo dalším cystam a pak mam prijit 20.den na kontrolní utratvuk a začneme uz.na 20 den mam psány zoladex ale vubec jsem jeste nekoukala co to je.mam trochu strach ale zároveň se i těším ze se neco bude dít a bude zas alespon nejaka naděje. Jen je to trochu těžké skloubit s praci,porad musim skoro kazdy týden “k doktorovi” a s nikým se o tom bavit nechci tak občas někdo řeší co mi je a podobne... tak holky,snad uz my tady všechny letošní Vánoce s pupkem, ruku na to 🙂
Ahoj, holky. Tak my jsme dneska testovali a bohuzel i IVF c.6 nevyslo. Za dva tydny mame follow up na klinice a chteli bychom o nejdriv zacit c.7, snad nekdy ke konci srpna ci zacatku zari. 🤞
Já Vás všechny obdivuju, čeká mě první IVF a tak nějak jsem se domnívala, že i poslední, ale zřejmě to tak snadné ani jednoduché není...
@nilako Transfer opravdu neni vubec nic, ceho by ses mela bat. Pro me je nejhorsi cast spekulum, ale to mi vadilo vzdycky, a pak to, ze musi byt plny mocovy mechyr. Pak ti ho i zmacknou ultrazvukem. Pry se jim stava, ze nektere zeny bohuzel nevydrzi az na zachod. 🤣 Mela jsem transfer sestkrat, z toho trikrat meli aspon 20 minut zpozdeni a jednou jsem kvuli tomu mechyri skoro brecela bolesti, ale zvladla jsem to a zadna nehoda na sale nebyla. 🤞 Ted dvakrat jsem radsi pila jen stridme a pak se bala, ze nebyl dostatecne plny, ale vzdycky me chvalili, ze byl.
@dendinka transfer je nejjednodussi, lehnes si roztahnes nohy, vezmou zrcatko roztahnou te a pak jen vlozi katetrem (dlouha jehla) embryo a je hotovo, 20min polezis a pak normalne odchazis...jediny co tak hodku predem uz bys nemela jit na wc jak pise @evawest asi kvuli tomu aby ten plnej mocak nadzvedl delohu do spravnyho uhlu.
Moc díky za info, tohle člověk na netu nedohledá...zároveň moc hledat ani nechci, abych se zbytečně nenervovala...
@vendulam neboj už mám za sebou 3ivf, teď mě čeká 9.transfer, kdyby to bylo tak hrozný, tak nás to tolik nepodstupuje a dokonce opakovaně. Fakt nejhorší je odhodlání se k první injekci, pak zjistíš, že injekce nic není. U opu se prospis a po ní pár dní bolí břicho podle počtu odebraných vajíček buď jen jako ms nebo trochu víc, ale spoustu holek u toho chodí i do práce, já jsem při 1.ivf taky chodila.
Holky mohu se ještě zeptat měla jste některá před ivf stimulaci také na tři týdny antikoncepci?
Ahoj holky tak hlásím výsledky prvního kontrolního utz před opu . Máma 3 folíky 13mm, 3 folíky 9mm a pár malinkých ale nevím počet. V pondělí další kontrola 😉 a jak jste na tom vy?