Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
Holky můžu se k vám přidat? V okolí všichni mají miminka napoprvé přirozenou cestou takže to nechci nijak moc ventilovat.. pár kámošek to ví, podporují nás,ale pořád je s tím otravovat nechci chápete 😁 my se snažíme rok a půl,v březnu jsme už navštívili car.. příští týden jedeme domluvit ivf buď srpen nebo září... mám z toho docela strach,ale zároveň se těšil, že se to snad už někam pohne.. manžel je v pořádku, bohužel ja mám nízkou zásobu vajíček a jsem přenašeč genu.. tak uvidíme jak to všechno dopadne 🙂 holky a berete si neschopenku po transferu nebo ne?
@nilako já mám 1,3 nebo 1,6 už si to moc nepamatuji, každopádně jedna celá něco..je mi 28 takže docela smutné, počítám s tím pokud se ujme víc vajíček,že si je necháme zamrazit na další pokusy..a zajímavé u mě ještě je,že tak před 5ti lety jsem měla zásobu hooodne velkou 🙁 a tebe teď čeká taky ivf? Promiň, neprocitala jsem celé fórum.dekuju tobě taky držím palečky, ať vše vyjde jak má 😘
Ahoj holky.mate některá ten dlouhy protokol?
Ano
@nilako tak ti držím palce 🙂 tak já mám zásobu 1,6,ale i tak to není žádná výhra.. já začnu stimulovat snad na začátku srpna,tak jsem zvědavá..ale na první pokus si moc šancí nedávám..
Ahoj holky, můžu se přidat do vaší skupinky? Čekám na MS, která by měla během pár dní dorazit, pak začínám stimulaci s Benfolou...jsem z toho lehce nervózní, největší obavy mám z odběru vajíček a celkové narkózy..nemáte někdo zkušenost?Díky Vendula.
@veverka55 Ano, ano, začínala jsem Dipherelinem 21. DC, pak jsem čekala na MS a 29. června - což byl nějaký můj 6. DC jsem byla na kontrola a začala stimulovat Gonalem. Mám cystu, takže proto ten Diphereline. Dnes jsem byla na punkci, vzali mi 15 vajíček, tak doufám, že se budou vyvíjet dobře. Co se týká stimulace, u mě bezproblémů. Nejhorší byla asi ta úvodní Diphereline, po které mě dost bolela hlava a cítila jsem únavu. Jinak Gonal byl OK - začala jsem na 300IU a končila jsem asi po 10 dnech se 75IU. Po punkci se cítím tak nějak včelijak, hlavně mě bolí břicho a bederní páteř, ale to je asi normální... Papaaaa, hodně štěstí a klidně se ptej ;)
A ta punkce probíhá jak?Trochu mě to děsí...
Holky vy tu berete všechny kolem 250-290jednotek a já mam mít gonal,ale 350..a to jsem hodně drobná, takže dr říkala,ze mi moc velkou dávku dávat nechce,ale stejně Budeme doplácet +10tis jen za hormony...tak aby to se mnou nekleplo 🙄

Ahoj, me ceka zitra kontrola pred KET, 15. den v prirozenem cyklu. Pred svatkama jeste nebyl videt dominantni folikul, ale mivam delsi cykly, tak snad bude vsechno ok. Jinak je to 4. IVF, s darovanymi embryi. Drzim vsem palecky a snad tady pres prazdniny budou jenom pozitivni zpravy 😉