icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

ja_ha
8. črc 2018

Ahoj, me ceka zitra kontrola pred KET, 15. den v prirozenem cyklu. Pred svatkama jeste nebyl videt dominantni folikul, ale mivam delsi cykly, tak snad bude vsechno ok. Jinak je to 4. IVF, s darovanymi embryi. Drzim vsem palecky a snad tady pres prazdniny budou jenom pozitivni zpravy 😉

mandarinka90
8. črc 2018

Holky můžu se k vám přidat? V okolí všichni mají miminka napoprvé přirozenou cestou takže to nechci nijak moc ventilovat.. pár kámošek to ví, podporují nás,ale pořád je s tím otravovat nechci chápete 😁 my se snažíme rok a půl,v březnu jsme už navštívili car.. příští týden jedeme domluvit ivf buď srpen nebo září... mám z toho docela strach,ale zároveň se těšil, že se to snad už někam pohne.. manžel je v pořádku, bohužel ja mám nízkou zásobu vajíček a jsem přenašeč genu.. tak uvidíme jak to všechno dopadne 🙂 holky a berete si neschopenku po transferu nebo ne?

nilako
Autor odpověď smazal
nilako
Autor odpověď smazal
mandarinka90
8. črc 2018

@nilako já mám 1,3 nebo 1,6 už si to moc nepamatuji, každopádně jedna celá něco..je mi 28 takže docela smutné, počítám s tím pokud se ujme víc vajíček,že si je necháme zamrazit na další pokusy..a zajímavé u mě ještě je,že tak před 5ti lety jsem měla zásobu hooodne velkou 🙁 a tebe teď čeká taky ivf? Promiň, neprocitala jsem celé fórum.dekuju tobě taky držím palečky, ať vše vyjde jak má 😘

nilako
Autor odpověď smazal
sweet81
8. črc 2018

@hribek taky držím palce.😊 u nám to musí vyjít😊

hribek
9. črc 2018

@nilako po transferu muzes jit do prace hned. zalezi teda jak namahavou. par dni omezit nejakou fyzickou aktivitu ale jinak se chovat uplne normalne 🙂 drzim pesti
@sweet81 dekuju vyjde to urcite!!!

nilako
Autor odpověď smazal
sweet81
9. črc 2018

@hribek v kolik hodin jdeš? A kam chodíš do centra? Já chodím do Pronatalu a dnes jdu až ve 12h.

nilako
Autor odpověď smazal
sweet81
9. črc 2018

@nilako děkuju😊

hribek
9. črc 2018

@nilako neni zac drzim pesti
@sweet81 ja jsem byla na 10.30 ale vzali me az 11.20 uz to mam za sebou cekam na manzela az me vyzvedne
@nilako diky moc. Za 14 dni uvidime😉

hribek
9. črc 2018

@sweet81 ja chodim v brne do unicy

lilavatty
9. črc 2018

@hribek Držim palečky!! Nemáš prosím nějaké recenze na CAR? sepisuji na blog...🙂

sweet81
9. črc 2018

@hribek tak ať se pořádně zakousne😊🍀

kolapav
9. črc 2018

@hribek hodně štěstí ať se pořádně zakousne a nepustí až do porodu 😉😀

hribek
9. črc 2018

@sweet81
@kolapav
@lilavatty dekuju moc holky snad jo.
Co bys chtela vedet ohledne CAR?

lilavatty
9. črc 2018

@hribek Sepisuji recenze- jak na centrum tak na doktory. Jak si byla spokojená, nespokojená. Jaká byla cena, výsledek... vše🙂 Pošli klidně SZ...

nilako
Autor odpověď smazal
kolapav
10. črc 2018

@nilako ahoj já píchám 225 gonalu je mi dobře jen jsem trochu unavená v pátek jdu na kontrolní ultrazvuk tak se uvidí jak reaguji 😉

nilako
Autor odpověď smazal
veverka55
autor
10. črc 2018

Ahoj holky.mate některá ten dlouhy protokol?

efijil
10. črc 2018

Ano

veverka55
autor
10. črc 2018

@efijil začínala jsi tedy 20 den předchozího cyklu?behem toho mas pak klasicky menstruaci a přes ni pokračujes pak dal?predem moc dekuji za všechny informace a rady pripadne na co si dat pozor

mandarinka90
10. črc 2018

@nilako tak ti držím palce 🙂 tak já mám zásobu 1,6,ale i tak to není žádná výhra.. já začnu stimulovat snad na začátku srpna,tak jsem zvědavá..ale na první pokus si moc šancí nedávám..

vendulam
10. črc 2018

Ahoj holky, můžu se přidat do vaší skupinky? Čekám na MS, která by měla během pár dní dorazit, pak začínám stimulaci s Benfolou...jsem z toho lehce nervózní, největší obavy mám z odběru vajíček a celkové narkózy..nemáte někdo zkušenost?Díky Vendula.

efijil
11. črc 2018

@veverka55 Ano, ano, začínala jsem Dipherelinem 21. DC, pak jsem čekala na MS a 29. června - což byl nějaký můj 6. DC jsem byla na kontrola a začala stimulovat Gonalem. Mám cystu, takže proto ten Diphereline. Dnes jsem byla na punkci, vzali mi 15 vajíček, tak doufám, že se budou vyvíjet dobře. Co se týká stimulace, u mě bezproblémů. Nejhorší byla asi ta úvodní Diphereline, po které mě dost bolela hlava a cítila jsem únavu. Jinak Gonal byl OK - začala jsem na 300IU a končila jsem asi po 10 dnech se 75IU. Po punkci se cítím tak nějak včelijak, hlavně mě bolí břicho a bederní páteř, ale to je asi normální... Papaaaa, hodně štěstí a klidně se ptej ;)

vendulam
11. črc 2018

A ta punkce probíhá jak?Trochu mě to děsí...

mandarinka90
11. črc 2018

Holky vy tu berete všechny kolem 250-290jednotek a já mam mít gonal,ale 350..a to jsem hodně drobná, takže dr říkala,ze mi moc velkou dávku dávat nechce,ale stejně Budeme doplácet +10tis jen za hormony...tak aby to se mnou nekleplo 🙄

Strana