icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

vendulam
19. črc 2018

Moc díky!

nilako
Autor odpověď smazal
nilako
Autor odpověď smazal
hribek
20. črc 2018

@nilako jj je to normalni bohuzel... me to trvalo 4dny vetsi bolest a cca 7dni mensi.pak se to zlepsilo. Drzim pesti at to moc neboli

nilako
Autor odpověď smazal
hribek
21. črc 2018

@nilako hodne pij.doporucuji hodne bilkovin. Je to neprijemny ale stoji za to vydrzet.

sweet81
21. črc 2018

@nilako já to taky měla až když jsem přijela domů. Můžeš si vzít ibalgin. Hlavně, fakt hodně pij, kup si nutridrink a hodně bílkovin. Ale to ti už psala hribek😊

nilako
Autor odpověď smazal
nilako
Autor odpověď smazal
vendulam
22. črc 2018

Já se konečně dočkala MS, tak od zítřka začínám s Bemfolou.Holky, ještě mi řeknete, kolik embryí se při transferu vkládá?Souvisí to nějak i s úhradou pojišťoven?

efijil
22. črc 2018

@vendulam Vkládá se jedno... Pak je tam nějaké omezení ohledně pojišťovny, chceš-li vložit 2 najednou. To těch IVF programů není hrazeno "tolik" jako při vkladu 1...

kolapav
23. črc 2018

@nilako ahoj, zatím se drží dnes ve 12 jdu na et.
Pět embryí je krása, přeji ať všechna vydrží a zůstane na zamražení 😉✊

nilako
Autor odpověď smazal
kolapav
23. črc 2018

@nilako moc děkuji 🌹 taky na tebe myslím, tak broučka mám už u sebe, mela jsem strach že transfer ani nebude včera mělo jen 12 buněk ale do dneška udělalo velký skok zaváděla se blastocysta a nechala jsem si udělat AH. Teď už je to jen a jen na něm a taky na štěstí 😉😀

sweet81
23. črc 2018

Holky, tak je to asi v háji, začla jsem trochu krvácet jasně červenou krev😞 já se tak bojím, že je konec a tak jsem věřila, že to bude už dobrý.

hribek
23. črc 2018

@sweet81 neboj bude to dobry, treba praskla jen zilka.dokud nekrvacis nic neni ztraceno. lehni si a nic nedelej, odpocivej!

sweet81
23. črc 2018

@hribek díky. Straně se bojím a mám nervy na pochodu. Volala jsem do centra, můj Dr tam už není, tak jsem mu psala email. Má mi volat nějaká doktorka, ale ještě nevolala. Šla jsem na záchod a růžová, pak jsem šla na záchod za 30minut a jasně červená krev. No kolik nevím, neumím to posoudit, ale hodně toho není. Strašně doufám, že to bude nakonec dobrý. Bojím se jít i na záchod😔

absintka19
23. črc 2018

@sweet81 nechces zajet radeji k Dr.? Ja jsem taky radeji sla, nez se uzirat co se deje. Jela jsem v sobotu o pulnoci a nakonec dobry. Jsem teprve 4+5 a taky se bojim jit na wc...

sweet81
23. črc 2018

@absintka19 ona mi sestra řekla, že mi doktorka zavolá, ale furt nevolá😏 vůbec nemluvila o tom, že bych měla přijet a není tam ani můj Dr, ten tam bude zítra. To by nevadilo, klidně bych jela i teď, ikdyž jsem zrovna 140km daleko... ale sestra mi řekla, že mám ležet a Dr zavolá. Psala jsem i email mému doktorovi.

efijil
23. črc 2018

Hooolky, to jsou všechno takové nervy! Držím pěsti, ať to nic není 🙂 Já sama vyšiluju z každého píchnutí, bolístky... Mám akorát 7 dní od ET, 2 ks zamražené a modlím se, jak to jen jde ;) Hodně štěstí 🍀

sweet81
23. črc 2018

@absintka19 teď mi volala konečně doktorka a ta mi řekla, že mám ležet, brát ascorutin. Jestli to nepřejde, zítra jedu za doktorem a kašlu na tuhle doktorku. A ty si krvácela hodně? A 4+5 to bereš jako od KETU nebo od poslední ms. Já bych dnes měla být jakoby od ms 4+5.

absintka19
23. črc 2018

@sweet81 jsem 15 dni od ket, od MS 4+5. Byt tebou v noci/vecer si zajedu na pohotovost at se podivaji a nestresujes se. Krvacela jsem tak na intimku tak jsem jela hned.

sweet81
23. črc 2018

@absintka19 já jsem byla na ketu 9.7. A co ti na to dali? Už nekrvácíš? Já to mám taky na intimku.

absintka19
23. črc 2018

@sweet81 jen ascorutin, ale spise jen pro "dobry pocit" , utrogestan zvysen z 2-0-2 na 2-2-2. A ze muzu brat cčko, beru ctbčko. Už jen špiním.

absintka19
23. črc 2018

@sweet81 ja mela KET 7.7

hribek
23. črc 2018

@sweet81 nejhorsi je ze ted je to bud a nebo, bud se zadarilo a bude vse ok i pres krvaceni, nebo holt se to nepodari. Ted je dulezity odpocivat a myslet na sebe, ono ani doktori ti ted nic jinyho nereknou protoze ani nemaji jak pomoci. snad to bude dobry, spousta holek takhle zakrvacelo a bylo to v poradku....drzim pesti

sweet81
23. črc 2018

@absintka19 já mám brát 3x denně ascorutin a 2x denně magnezko na klidnou dělohu. Už nekrvácím, bylo to asi na jednu intimku a pak pár hodin růžové po utření, teď nic. Doufám, že nezačnu zas krvácet. Ach jo, teď budu mít furt strašný strach. Doufám, že už obě budeme mít klid, nebudem krvácet a bude vše Ok. Bojím se uplně rána. A řekl ti doktor proč si začla krvácet?

sweet81
23. črc 2018

@hribek já vím, ale moc to nedávám jestli to nedopadne. Budu doufat... děkuju

absintka19
23. črc 2018

@sweet81 jojo. Rekla mi ze krvacel cipek, po konizaci je dist zjizveny pry.

sweet81
23. črc 2018

@absintka19 aha. Tak snad už to budeš mít dobrý😊

Strana