icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

absintka19
23. črc 2018

@sweet81 napodobne.

veverka55
autor
24. črc 2018

Holky moc vám vsem držím palce,nas teď čeká koncem měsíce konečně začátek stimulace na dlouhy cyklus a koncem srpna snad první ivf.ted mame doma takovou divnou atmosferu,vsichni kolem nas rodí ,jsou tehotny a pod a vsichni se nas ptají kdy uz do toho také prastime... Manžel by odjel nejradši nekam na par týdnu cestovat ale ja uz to nechci dal odkládat a teď tu chci byt hlavně ja sama pro sebe.Dost často jsem vsude pro ostatní ale teď budu proste chvili sobec a buductu hlavně sama pro sebe.nejak mam teď v tomto období trochu problem najít smysl zivota,neco co mi dodá silu a pozitivní energii do zivota...Jsem moc rada ze vás tu mam,protoze nikdo jiny nez ty co jsou tu tohle proste nepochopí...

hribek
24. črc 2018

@sweet81 drz se myslim na tebe. Treba si jen telo reklo dost ted chci klid... odpocivej co muzes!drzim palce

kolapav
24. črc 2018

Ahoj holky, prosím o radu jak je to s kontryhelem po et má se ještě pít nebo ne. Děkuji

mandarinka90
24. črc 2018

@veverka55 mám to podobně.. teď jsme se sice vrátili z dovolené, která byla supr, odpočinuli jsme si a tak.. teď mám ještě dovolenku doma..ale strašně se těším až dorazí v srpnu ms a začne všechen ten kolotoč..a říkala jsem,že budu brát ohled na holky v práci,je nás tam přes léto málo..ale asi budu v tomhle taky sobec a jakmile nebude něco v pořádku, zůstanu doma..a i doma.. teď bude vinobraní a všechno okolo, vždycky všude pomáhám..ale letos budu brát ohledy jen na sebe! Snad mi to vydrží...

sweet81
24. črc 2018

@hribek děkuju😊 mluvila jsem s doktorem trochu mě uklidnil a od včera už nekrvácím ani nešpiním. Budu se fakt šetřit a doufat, že to byla jen prasklá cévka a už se nic dít nebude.

hribek
24. črc 2018

@sweet81 no super! ja vim je to tezky (mam za sebou 6xZT) clovek si moc preje aby vse bylo v poradku, ale priroda a telo si s tim nejak poradi.. musime jen verit a venovat se samy sobe v tomhle obdobi. drz se

kolapav
25. črc 2018

@nilako ahoj hodně štěstí na dnešní transfer 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

nilako
Autor odpověď smazal
europa00
25. črc 2018

@kolapav ahoj podle me určitě ne...způsobuje silnejsi prokrvení sliznice podobně jako cervené víno...nemel by se vubec v prvnim trimestru.natoz po transferu...na bylinky bud extra opatrna nekdy mene znamena vice...drzim palce

hribek
25. črc 2018

@nilako drzim pesti!!!

nilako
Autor odpověď smazal
nilako
Autor odpověď smazal
kolapav
25. črc 2018

@nilako tak to je super 😀 teđ ať se pořádně zakousne a nepustí ✊✊✊

vendulam
25. črc 2018

To je super, držím pěsti, ať vše dobře dopadne...

vendulam
25. črc 2018

Zítra se chystám na 1.kontrolu po zahájení stimulace, tak jsem zvědavá, co se tam dozvím..Mám v sobě 3x Bemfolu a zobu Prednison.Nevíte, zda už doktorka uvidí konkrétní počet vajíček nebo je to jen kontrola, zda je vše OK?

mandarinka90
25. črc 2018

@nilako jee krásné,kam chodíš do caru, že dávají i fotečku?tak držím moc palce,ať se krásně uchytne 🙂

evawest
25. črc 2018

@vendulam Spis zkontroluji, jak reagujes a zda folikuly rostou. Mozna upravi davku leku. Folikuly ti spocita, ale cislo se na dalsi kontrole muze zmenit a navic ne kazdy folikul ma v sobe vajicko.

vendulam
25. črc 2018

@evawest Díky, tak uvidíme...

sweet81
25. črc 2018

@nilako držím palce🍀

nilako
Autor odpověď smazal
europa00
25. črc 2018

@nilako tyy jo to uz jde takto videt joo..to je sileneeeee...3 denni embrio na ultra videdt nepujde ne, tda me by zavadeli 3 denni....kolika denni je to tvoje? a drzim palce at se hezky zavrtaaaa a vse je jak maaaa

nilako
Autor odpověď smazal
kolapav
26. črc 2018

@nilako ahoj mě taky bolí břicho od prvního dne po et, trochu jsem zašpinila, mám neustále mokrou slipovku a cokoliv sním tak za chvíli mám co dělat abych doběhla na wc o chození na malou ani nemluvím když vypiju víc tak si připadnu jak prostatik 😉 Tak doufám že se v děloze něco děje.

nilako
Autor odpověď smazal
kolapav
26. črc 2018

@nilako zašpinila jsem hned den po et je možné že to souviselo se zavedením embrya, špatně mi není, mám častěji hlad ale ty střeva mi dávají zabrat .

europa00
26. črc 2018

@kolapav takysi prave myslím ýe není moýně ten čípek nepodraždit..já mám několik let pokonozaci šípku..a ted když mi dělají stěry z hrdla tak zakrvačím nebo zašpiním vždy...no holky ja to odložila na další menses...prostě na konec srpna ....chtela bych pouze nativ ovulaci mam kazdy mesic...ale bojim bojiiim

nilako
Autor odpověď smazal
vendulam
26. črc 2018

Ahoj holky, držím pěstičky, já byla dnes na kontrole a dle paní doktorky se folikulky tvoří, takže kontrola v neděli a pravděpodobně ve středu odsávání vajíček a za 5 dní transfer..jsem napnutá jak kšandy!Nevíte, jak je to v této době se sexem? Lze či nikoliv?

efijil
26. črc 2018

@vendulam Abstinence by měla být tak 2 - 7 dní (spermiogram), pak po transferu 14 dní bez pohlavního styku. Tak to mám uvedeno já v doporučeních z CAR. Po OPU je člověk rád, že je rád
;) Hodně štěstí 🙂

Strana