Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
Holky moc vám vsem držím palce,nas teď čeká koncem měsíce konečně začátek stimulace na dlouhy cyklus a koncem srpna snad první ivf.ted mame doma takovou divnou atmosferu,vsichni kolem nas rodí ,jsou tehotny a pod a vsichni se nas ptají kdy uz do toho také prastime... Manžel by odjel nejradši nekam na par týdnu cestovat ale ja uz to nechci dal odkládat a teď tu chci byt hlavně ja sama pro sebe.Dost často jsem vsude pro ostatní ale teď budu proste chvili sobec a buductu hlavně sama pro sebe.nejak mam teď v tomto období trochu problem najít smysl zivota,neco co mi dodá silu a pozitivní energii do zivota...Jsem moc rada ze vás tu mam,protoze nikdo jiny nez ty co jsou tu tohle proste nepochopí...
Ahoj holky, prosím o radu jak je to s kontryhelem po et má se ještě pít nebo ne. Děkuji
@veverka55 mám to podobně.. teď jsme se sice vrátili z dovolené, která byla supr, odpočinuli jsme si a tak.. teď mám ještě dovolenku doma..ale strašně se těším až dorazí v srpnu ms a začne všechen ten kolotoč..a říkala jsem,že budu brát ohled na holky v práci,je nás tam přes léto málo..ale asi budu v tomhle taky sobec a jakmile nebude něco v pořádku, zůstanu doma..a i doma.. teď bude vinobraní a všechno okolo, vždycky všude pomáhám..ale letos budu brát ohledy jen na sebe! Snad mi to vydrží...
To je super, držím pěsti, ať vše dobře dopadne...
Zítra se chystám na 1.kontrolu po zahájení stimulace, tak jsem zvědavá, co se tam dozvím..Mám v sobě 3x Bemfolu a zobu Prednison.Nevíte, zda už doktorka uvidí konkrétní počet vajíček nebo je to jen kontrola, zda je vše OK?
@nilako jee krásné,kam chodíš do caru, že dávají i fotečku?tak držím moc palce,ať se krásně uchytne 🙂
@nilako ahoj mě taky bolí břicho od prvního dne po et, trochu jsem zašpinila, mám neustále mokrou slipovku a cokoliv sním tak za chvíli mám co dělat abych doběhla na wc o chození na malou ani nemluvím když vypiju víc tak si připadnu jak prostatik 😉 Tak doufám že se v děloze něco děje.
@kolapav takysi prave myslím ýe není moýně ten čípek nepodraždit..já mám několik let pokonozaci šípku..a ted když mi dělají stěry z hrdla tak zakrvačím nebo zašpiním vždy...no holky ja to odložila na další menses...prostě na konec srpna ....chtela bych pouze nativ ovulaci mam kazdy mesic...ale bojim bojiiim
Ahoj holky, držím pěstičky, já byla dnes na kontrole a dle paní doktorky se folikulky tvoří, takže kontrola v neděli a pravděpodobně ve středu odsávání vajíček a za 5 dní transfer..jsem napnutá jak kšandy!Nevíte, jak je to v této době se sexem? Lze či nikoliv?

@sweet81 napodobne.