icon

Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?

veverka55
12. čer 2018

Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂

nilako
Autor odpověď smazal
kolapav
27. črc 2018

@nilako u mě stejný stav, bříško pobolívá občas někde píchne a jakoby táhne když dýl stojím nebo chodím tak cítím dost nepříjemný tlak v podbřišku tak snad to klapne 😉 a co ty jak jsi na tom?

nilako
Autor odpověď smazal
veverka55
autor
27. črc 2018

Ahoj holky. Vsem které jsou už po zavedení moc drzim palecky, vypadá to podle vašich slov u vas nadějne tak mi to moc dodává sílu ze i na nas by se snad mohlo za těch par týdnu usmat stesti 🙂 budeme mít dlouhý protokol příští pátek konecne zaciname. Manžel byl ještě na kontrolním spermiogramu a já dnes na kontrolní krvi kvůli protilatkam zóna pelucida, Iga a Igg myslím měla jsem naposledy pozitivní hodnoty ale prý nic extremniho. Manžel spermio v norme,má krev bude v příštím týdnu tak snad vše ok a budeme mít nadejne vyhlídky, protože na nic zavazneho u nas zatím nepřišli.

hribek
27. črc 2018

@nilako ja dobre dekuju za optani 🙂 jen sem trochu unavenejsi ale jinak ok. nic si nepripoustim, jsem takova klidnejsi nez predtim, obcas cvicim, zitra na hot jogu, pak na nakup. muz jel s dcerou a znamyma do barcelony tak mam do utery klid. mela sem jet taky ale bojim se ted letet. pri min tehotenstvich jsem litala a nikdy to nevyslo tak ted holt neletim a snad to vyjde. asi to spojitost nema ale proc zbytecne riskovat....

sweet81
27. črc 2018

@nilako Ahojky, já dobrý až do dneška. Dneska jsem celý den špinila, sice maličkato, ale....
teď zas dobrý, ale trošičku cítím břicho jak 3 dny před ms, bolest to není. Ležim, beru za léky vše co se dá, tak snad to bude dobrý. Se synem jsem tohle vůbec neměla, tak jsem z toho vystrašná😏

hribek
28. črc 2018

@sweet81 to muze byt roztahovani delohy. ja mivam vzdycky hrozny boleni, krece a tak behem pul hodky hodky to odezni. takovy silnejsi MS bolesti. odpocivej. kdy mas kontrolu?

sweet81
28. črc 2018

@hribek Ahojky, dneska zas už dobrý. Bojím se jít vždy na záchod co mě tam čeká. Taky mě napadlo, že ta “bolest” je roztahování dělohy. K doktorovi jdu ve středu.

hribek
28. črc 2018

@sweet81 tak budu drzet palce! ja jdu az ten dalsi tyden ve ctvrtek tak snad uz bude videt srdicko..

sweet81
28. črc 2018

@hribek děkuju😊
To by už mohlo, to budeš už 6-7tt, vid?

hribek
28. črc 2018

@sweet81 to bych mela byt uz nejak 7+2tt myslim

sweet81
28. črc 2018

@hribek tak to už by mohlo být vidět. Já budu ve středu 6+0tt a to bude vidět jen žloutkový váček. Myslím, že mě tam teď bude zvát každý týden, když jsem špinila.
Když jsem byla těhotná se synem, tak jsem měla velikou cystu a chodila jsem na kontrolu každý týden.

nilako
Autor odpověď smazal
mia171717
28. črc 2018

Ahoj holky, můžu se přidat? Zítra ráno jdu na opu. Je tu někdo na tom podobně?

marlah
28. črc 2018

Ahoj, dnes jsem začala stimulovat na naše 2. IVF. Je tu někdo na tom stejně?

vendulam
28. črc 2018

@marlah Ahoj, já právě také stimuluji, už 6.den, zítra mě čeká kontrola a příští týden snad odběr vajíček, tak jsem zvědavá..jestli se můžu zeptat, tobě 1.IVF nevyšlo?Vůbec si tuhle možnost nechci připouštět...

marlah
28. črc 2018

@vendulam Ahoj, byla jsem na 1. IVF před 2. lety a nevyšlo to. Z 9 vajíček se 4 oplodnili, ale ani jedno nebylo k transferu. Ale mně je už 40+, tak uvidíme. Mám teď minimální stimulaci Memopur aa Femaru. Co ty? Držím ti palce.

hribek
28. črc 2018

@nilako ja sem oproti prvnimu KET nejak ted zvlastne klidna... nic mi jinyho vlastne ani nezbyva, bude se to povede az do konce nebo to skonci... nic jinyho neni, tak si rikam ze se nebudu zbytecne trapit. je to ted posledni pokus o dite pak uz na to kaslu a budu si uzivat tu nasi cacoru 7letou pokud by to nevyslo... ale pevne verim ze to bojovnicek zvladne

vendulam
29. črc 2018

@marlah Já byla dnes na kontrole a vše se prý dobře vyvíjí, na léky reaguji také dobře, ve středu ráno mě čeká odběr vajíček, tak jsem zvědavá.Píchám si Bemfolu a večer Cetrotide, ale už mi ty injekce začínají vadit...

vendulam
29. črc 2018

Dnes jsem měla pohovor s doktorem z laboratoře ohledně toho, jak to bude probíhat..holky připlácely jste si někdo metodu ICSI? Přišlo mi to fajn, než jsem si přečetla rizika na netu..doktor tvrdil, že žádná nejsou..tak nevím.Nemáte zkušenost?

veverka55
autor
29. črc 2018

@vendulam to by me také zajimalo.prosim posles mi odkaz kde jsou popsana rizika?My mame spermiogram ok ale i tak o isci uvazujeme pry je s nim vyšší šance na oplodneni vajicka nez je tam nechat přirozené zavrtat

mandarinka90
29. črc 2018

@vendulam my ji budeme mít, můžu se taky zeptat na rizika?

vendulam
29. črc 2018

Našla jsem to právě tady : https://www.modrykonik.cz/snazime-se/icsi/

vendulam
29. črc 2018

Ale i jinde a tak nevím, jak si to přebrat...na druhou stranu jsou rizika všude a pořád..jen samotný porod je jedno velké riziko!

efijil
30. črc 2018

@vendulam My máme také, ale vzhledem k tomu, že mám protilátky proti zona pellucida, nic jiného nám ani nezbylo... Oni jsou rizika asi všude ;) Hodně štěstí 🙂

veverka55
autor
30. črc 2018

@efijil tak to jsme na tom stejne s těmi protilatkami☹ porad nam tvrdili ze je šance i přirozené ale stejne to nevyšlo ☹

kolapav
30. črc 2018

Tak u nás se zázrak asi nekononá 7 den po et a ani náznak ducha 😕 počkám ještě na 10 den a to už bude jasný jestli jo nebo ne.
Nevíte jestli je tu diskuze pro maminky v nouzi když nám to nevyjde tak chci darovat věci po synovi včetně kočárku.

europa00
30. črc 2018

@sweet81 ahoj na tu tvoji nejistotu pomuze hned tehotenky test, pokud by plod zanikal test ti hned ukaze slabsi a pak zase slabsi druhou čárku a tam mas jasno...klesaciji hcg v rannem stadiu snad nikdy neslo zvratit...holky jak to tady ctu vsechno jsem na nervy-..jeste prispevek o riziku icsi mi fakt dodal ...pritel m pouze jedno procwnto morfologicky normalnich sermii...takze u nas to doporucili...protoz ja jsem s nim vzdy otehotnela hned prirozene i pres tuhle vadu..ale vse koncilo rannymi samovolnymi...neprisli na nic, krom teda spermio...bohuzel jsem prisla o vajcovody..takze ikdyz ovuluji a vse ve me fungije prirozene to uz nikdy nepujde...a taky ty rizika co vsechny ctu...desi me to.tento mesic jsem odlozila...porad po tech kyretazich trpim na nejake zanety drive jsem to vubec takto nemela..a nvim jestli uz je to psychicky atd...no pripadam si tam po vsech tech zakrociu uplne poskozenaaaa...a rkam si ze se dobrovolne poustim jeste do tecto rizik...nevim absolutne jak se rozhodnout...kouknu na miminko a rikm si ze jooo...kouknu na rizika a jak se to na me za ty tva roky podepsalo. rikam si nikdyyyyy...ted si vyber rozum nebo cit...

hribek
30. črc 2018

@europa00 rizika byly jsou a budou, to neovlivnis. nemysli na to... my mame udelany picsi a zadnej problem nebyl. je zbytecny se stresovat predem, to telu i hlave moc nedoda a naopak to muze uskodit. vim ze se to tezko rika, ale musime myslet pozitivne. ja mam za sebou 6ZT bez priciny a zase sem otehotnela a ted uz doufam ze az do konce.. a zarekla sem se ze ted uz nebudu nic hrotit. pac priroda si to zaridi sama a bud se to povede nebo ne.

efijil
30. črc 2018

@veverka55 My to chvilku zkoušeli s vizí toho, že jsem přeléčená, jenomže se objevila endometriozní cysta a bylo "jasné", spoustu let se léčím se štítnou žlázou a lékař mi říkal, že je to u mě nebezpečná kombinace. Jinak jsem četla, že jsou i případy, kdy se po protilátkách podaří vyhnat z těla ven a přirozeně otěhotnět. Hlavně by mě zajímalo, kde se to vezme...

Strana