Kdo se chystá na IVF v červenci a srpnu 2018?
Ahoj holky.Kdo se chystáte toto leto na IVF přidejte se, rada bych s někým sdilela aktuální pocity,přípravy a pod 🙂
Ahoj holky. Vsem které jsou už po zavedení moc drzim palecky, vypadá to podle vašich slov u vas nadějne tak mi to moc dodává sílu ze i na nas by se snad mohlo za těch par týdnu usmat stesti 🙂 budeme mít dlouhý protokol příští pátek konecne zaciname. Manžel byl ještě na kontrolním spermiogramu a já dnes na kontrolní krvi kvůli protilatkam zóna pelucida, Iga a Igg myslím měla jsem naposledy pozitivní hodnoty ale prý nic extremniho. Manžel spermio v norme,má krev bude v příštím týdnu tak snad vše ok a budeme mít nadejne vyhlídky, protože na nic zavazneho u nas zatím nepřišli.
@nilako ja dobre dekuju za optani 🙂 jen sem trochu unavenejsi ale jinak ok. nic si nepripoustim, jsem takova klidnejsi nez predtim, obcas cvicim, zitra na hot jogu, pak na nakup. muz jel s dcerou a znamyma do barcelony tak mam do utery klid. mela sem jet taky ale bojim se ted letet. pri min tehotenstvich jsem litala a nikdy to nevyslo tak ted holt neletim a snad to vyjde. asi to spojitost nema ale proc zbytecne riskovat....
@nilako Ahojky, já dobrý až do dneška. Dneska jsem celý den špinila, sice maličkato, ale....
teď zas dobrý, ale trošičku cítím břicho jak 3 dny před ms, bolest to není. Ležim, beru za léky vše co se dá, tak snad to bude dobrý. Se synem jsem tohle vůbec neměla, tak jsem z toho vystrašná😏
Ahoj holky, můžu se přidat? Zítra ráno jdu na opu. Je tu někdo na tom podobně?
Ahoj, dnes jsem začala stimulovat na naše 2. IVF. Je tu někdo na tom stejně?
@nilako ja sem oproti prvnimu KET nejak ted zvlastne klidna... nic mi jinyho vlastne ani nezbyva, bude se to povede az do konce nebo to skonci... nic jinyho neni, tak si rikam ze se nebudu zbytecne trapit. je to ted posledni pokus o dite pak uz na to kaslu a budu si uzivat tu nasi cacoru 7letou pokud by to nevyslo... ale pevne verim ze to bojovnicek zvladne
Dnes jsem měla pohovor s doktorem z laboratoře ohledně toho, jak to bude probíhat..holky připlácely jste si někdo metodu ICSI? Přišlo mi to fajn, než jsem si přečetla rizika na netu..doktor tvrdil, že žádná nejsou..tak nevím.Nemáte zkušenost?
@vendulam my ji budeme mít, můžu se taky zeptat na rizika?
Našla jsem to právě tady : https://www.modrykonik.cz/snazime-se/icsi/
Ale i jinde a tak nevím, jak si to přebrat...na druhou stranu jsou rizika všude a pořád..jen samotný porod je jedno velké riziko!
Tak u nás se zázrak asi nekononá 7 den po et a ani náznak ducha 😕 počkám ještě na 10 den a to už bude jasný jestli jo nebo ne.
Nevíte jestli je tu diskuze pro maminky v nouzi když nám to nevyjde tak chci darovat věci po synovi včetně kočárku.
@sweet81 ahoj na tu tvoji nejistotu pomuze hned tehotenky test, pokud by plod zanikal test ti hned ukaze slabsi a pak zase slabsi druhou čárku a tam mas jasno...klesaciji hcg v rannem stadiu snad nikdy neslo zvratit...holky jak to tady ctu vsechno jsem na nervy-..jeste prispevek o riziku icsi mi fakt dodal ...pritel m pouze jedno procwnto morfologicky normalnich sermii...takze u nas to doporucili...protoz ja jsem s nim vzdy otehotnela hned prirozene i pres tuhle vadu..ale vse koncilo rannymi samovolnymi...neprisli na nic, krom teda spermio...bohuzel jsem prisla o vajcovody..takze ikdyz ovuluji a vse ve me fungije prirozene to uz nikdy nepujde...a taky ty rizika co vsechny ctu...desi me to.tento mesic jsem odlozila...porad po tech kyretazich trpim na nejake zanety drive jsem to vubec takto nemela..a nvim jestli uz je to psychicky atd...no pripadam si tam po vsech tech zakrociu uplne poskozenaaaa...a rkam si ze se dobrovolne poustim jeste do tecto rizik...nevim absolutne jak se rozhodnout...kouknu na miminko a rikm si ze jooo...kouknu na rizika a jak se to na me za ty tva roky podepsalo. rikam si nikdyyyyy...ted si vyber rozum nebo cit...
@europa00 rizika byly jsou a budou, to neovlivnis. nemysli na to... my mame udelany picsi a zadnej problem nebyl. je zbytecny se stresovat predem, to telu i hlave moc nedoda a naopak to muze uskodit. vim ze se to tezko rika, ale musime myslet pozitivne. ja mam za sebou 6ZT bez priciny a zase sem otehotnela a ted uz doufam ze az do konce.. a zarekla sem se ze ted uz nebudu nic hrotit. pac priroda si to zaridi sama a bud se to povede nebo ne.
@veverka55 My to chvilku zkoušeli s vizí toho, že jsem přeléčená, jenomže se objevila endometriozní cysta a bylo "jasné", spoustu let se léčím se štítnou žlázou a lékař mi říkal, že je to u mě nebezpečná kombinace. Jinak jsem četla, že jsou i případy, kdy se po protilátkách podaří vyhnat z těla ven a přirozeně otěhotnět. Hlavně by mě zajímalo, kde se to vezme...