Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
🙂
dobrou holky,uz konikuji nekolik hodin 😀 😀 zavislacka 😀 co take delat v desti...mam sice mraky pradla na zehleni,ale jsem na to tak strasne lina.....vubec mam ted nejaky utlum..akorat jsem dnes prevlikla postele,jinak prd...dokonce varil dnes Petr 🙂 a mel to vyborne!!Udelal cuketu na olivovem oleji,jen tak platky -zapekl to s nivou a rajcaty-mnamka 🙂
No tak uvidíme,zatím piju 2 hrníček,a jsem dneska tak trošku mrtvolka,ale to nevadí Peťa právě odchází na noční,tak třeba zítra si to už užijem. 😀
U mě taky dneska vařil Peťa,i když má mezi nočníma,já jsem dneska strávila celý den v posteli. 😉 ,ale je to možná trošku lepší než ráno.
V to taky doufám.Nemocná teď být nemůžu. 😒 .Uvidíme,zatím mám v krku jak v polepšovně. 😒 .Zítra budu pokračovat tak uvidíme.
já se cítím pořád stejně 🙂 akorát jak jsem psala, tak mám pořád mírně nafouklé bříško 🙂
ale už bych chtěla at je za mnou těch prvních čtrnáct dní.. 🙂 at vím, na čem jsem...
tak já už jdu taky do pelíšku a budu koukat na telku.. přeji vám všem krásnou noc a at vás blešky štípou celou noc 😀
Taky už jdu do postýlky ,tak dobrou noc všem a holky nebojte věřím tomu,že to tentokrát vyjde.Držím Pěsti ,protože jsou štěstí. 🙂
krasnou nedeli preji,marti kaja je muj vymysl 😀 😀 😀 😀 😀 setadysmeji a evi danecek ten je kouzelne miminko...........je fakt krasny!!!!!!!!!!!!!!uplne se nad tvyma foteckama tady rozplyvam.............. 🙂
Marti teda Petr je moooc dobry kuchar!!!!!!!!!!!!!!!!!!hned bych takoveho kuchtika brala!!!! 😉
No ono ,když chlapi chcou tak jsou většinou výborní kuchaři,ale to je jen výjimečně. 😀 .Peťa taky vaří výborně,ale opravdu jen občas.Raději si to nechá nachystat. 😀
Konečně se venku udělalo docela hezky,tak se možná půjdeme odpoledne na chvilku projít,jinak stále popíjím zázvor,tak jsem zvědavá co to se mnou udělá. 😀 .
dobré ráno holčiny,promiňte,že vám tu lezu. ale neměla byste některá zájem asi o 250j Puregonu pen? zbylo mi z načatého 600j kontejneru.a protože se mimčo podařilo,tak je mi to dále na nic.prodala bych za symbolickou cenu.kdyžtak pište do IP a domluvíme se.jsem z ostravska
kde jsme???ja jsem pred chvili vstavala z postele.........jen tak jsem lezela.............a to jsem rano uz dala pradlo do pracky takze za chvili se dopere a pujdu ho povesit na balkon.................tedka jim polivecku a pak pujdu varit............odpo nekam pujdem aspon se projit at nesedime cely den doma..............snad nebude prset
Tak to dneska vypadá, že konečně bude pěkně, konečně půjdu na chvíli ven. Teddyno, nabídni to holkám v tématu Mám/nemám léky, budou Ti moc vděčné🙂
No já se právě chystám vytírat a přitom koukám na vinetua,Peťa spí po noční ,tak se toho moc dělat nedá ať ho nezbudím .Tak se zatím mějte krásně.Asi si udělám kávičku. 🙂
Jinak jsem taky poléhavala,ale už jsem ustlala,ať neproležím celé 2 dny. 🙂 Už se těším odpoledne na procházku,a zítra po práci přijde sestřenka mě ostříhat a nabarvit,sice to ještě není akutní,ale spíše máme bojový úkol,měla v červnu maturovat na nástavbě,ale nepřipustil ji angličtinář,a tak měla mít v srpnu opraváky a v září maturu,kromě angličtiny byla premiant třídy a ona se najednou rozhodla,že už práci má,a že si maturu už dodělávat nebude,tak ji musíme nějak zpracovat ať neblbne,že jednou toho může litovat.Tak uvidíme jestli budeme úspěšní. 😖
Kasi, tak ať máš pěknou hlavinku a hlavně úspěch při zpracovávání, už jí toho chybí tak málo, sestřence🙂
No právě,jedna zkouška z angličtiny,to musíme nějak vymyslet jak na to .Zkusím ji domluvit ,že by ji na dálku přes skype pomohla segrá,ta má už angličtinu jako rodný jazyk.Tak uvidíme.Jinak je mooc šikovná,jezdila i reprezentovat školu,a nakonec by neodmaturovala,to by byla věčná škoda.
Tak to vypadá,že Peťa procitá.Tak můžu jít naklepat řízky a začít smažit .Tak zatím pa pa Peťka 🙂

Berušky, tak už se loučím, přeju vám pěkný večer, dobrou noc a pěkně se vyspinkejte🙂 Papa