Kelišky z Fertimedu 2
Tak a jedeme dál....
A třeba Peti ani k hydrolaparce nedojde ,protože budeš po inseminaci těhu. 🙂
Ahoj Smil jak se mají holčičky,jsou zdravé. 🙂
kasa jj holky se maji dobre, gabca nam uz sedi a stoji ( samo se drzi sprusle)😀
smilers tak to jo pokud je to tak rychle beru to 😀
kasa díky doufám pořad v to bo jediného čeho se fakt moc bojím je uspání fakt jsem asi blbá ale tohle nenenenenenenene 😀 😠
krasny vecer kelisky konecne jsem se dostala na konika
cienko tobe drzim palecky nonstop at je mezi embryjky nejaky nej,nej sampionek ktery se ti zavrta v brisku a nepusti az za devet mesicu!!!
bellko a tobe nevim co napsat...je mi to strasne moc lito,cely den te mam v hlave,myslim na tebe a drzim palec,ale asi malo 😔
Bellišku, opatruj se!!!! 🙂 jsi človíček se srdíčkem na pravém místě a my ti taky z celeho srdíčka přejem, aby to jarní snažilkování bylo už DEFINITVNÍ! 🙂
Tak já se budu pro dnesek s Vámi loučit 🙂
Cien, zítra taky držím pěstičky!!! Dávala Ti Beluška přečíst moji sms-básničku?
Krásnou noc všem 🙂)))
petro no pro me tobylo rychle😀
smiless ja se na ty vase holky nemuzu vynadivat jsou tak uzasne 🙂 takove sikulky sikovne
Peti té narkozy se bojíš zbytečně,je to opravdu minimální dávka,bylo to opravdu hodně rychlé,já mám za sebou i jednu 7 hodinovou narkozu jako dítě a žiji.A proběhlo to taky v pořádku,prosím tě zbytečně se stresuješ. 🙂 Tak neblázni.
Smil holky jsou úžasné tu fotečku jak tak Gabča stojí jsem viděla,je skvělá.Musí to být hrozná radost,já jsem si dnes potulila zase vypůjčené mimuško od kamarádky malého Tedíka-4 měsíce,o víkendu jsem byla u mojí nej kamarádky podívat se na malou 2,5 měsíční Simonku a minulý týden jsem byla s neteří a sestřenkou na koupališti tak doufám ,že už jse opravdu dostatečně nakažena,a navíc dnes při velkém úklidu dětské herny a probírání všech hraček ,jsem našla v plyšácích zaházeného čápa ,tak jsem říkala,že si ho vemu pro štěstí,a že tak určitě brzy doletí. 🙂
kacza.b dekujeme 😵
jinak petro, mam za sebou i cisarsky rez a resekci a vse v narkoze a v pohode 😉 kaso jj je to uzasne🙂 a hlavne je dobre, ze se holky po sobe opici, tak cekame dalsi pokroky
Holky moje,byli jsme se segrou ted 4hodiny na cvicaku se psama 😝 jsem KO a tesim se do pelechu...na zitra trochu bojim bojim a hodne tesim tesim 🙂 pomodlim se vecer za ty nase nevinne bunky,at maji chut s silu zit 😉
Belinko a ty to nezvdavej,to nevadi,ze Fertas ti uz nema co nabodnout...pro Machace to bude vyzva a ja verim,ze to dite nakonec budes mit!!!Vsak vis 😉 a tobe to strasne moc moc preji,stejne jako Kaczce i Michince a proste vsem Keliskam,ktere uz zazily tolik zklamani...ze ted uz proste musi dostat tu svoji porci stesticka!!!!
Radulko jj,mela jsem Puregon,225denne 😉
cien: super zprávičky, tak zítra držím hodně pěstičky, uvidíš, že bude možná i nějaký mražáček. 😉 Ale toho stejně už potřebovat nebudeš. 😉 😵
ahoj holky,včera jsem byla na sono tam dobrý tak ode dneška píchám puregon,v pondělí kontrola,tak pak uvidíme 😉 holky myslela jsem na vás,bell mrzí mě to,ale holky už psaly,Macháč to zvládne je to šikula
Dobrou noc sluníčka,a Belli tobě hlavně,hodně štěstíčka ,a uvidíš,že to v reprofitu uro vyjde.Zasloužíte si to ze všech nejvíc,a jestli existuje aspoň nějaká spravedlnost bez dětí nezůstaneš.Na další pokus ti půjčim od kamarádky toho plyšového čápa,třeba nám přinese štěstí. 🙂
Dobré ranko, berušky, přeju všem krásný den. Bobinko, šťastnou ručku při píchání. Cien, dneska jsi zase o krůček blíž, tak tfujtfujtfuj a myslím na Tebe🙂
krasny den kelisky martinko dneska je tvuj velky den a mooooc drzim palecky 😉 a belli ty nehazej flintu do zita taky verim ze priste vreprofitu ti to vyjde.................
Dobre ranko holky,jste zlate 🙂 a Belinko nejradeji bych se s tebou o ty svoje embrousky podelila....skoda,ze to nejde...
Jsem ted na skok u segry v ordinaci a jen vas chci pozdravit a poprat vam krasny den a mo podekovat,ze mi drzite palusky 😉 Dnes ma moje milovana neterinka narozeniny,tak snad je to dobre znameni 🙂 🙂
Cien, to víš, že je to dobré znamení🙂 neteřince všechno nejlepší a co nejdřív bratranečka nebo sestřeničku😉 Katrin ahoj, jj, půjdeme dál, ale jinde. Jsem si včera vydyndala imunologii, když jsme ten pár s idiopatickou neplodností, ale po tolika nezdarech to nikoho nenapadlo.
marti dneska mam narozky i ja takze je to dobre znameni 🙂 drzime s dominickem palecky 😵
Katrinkooo, všechno nejlepší, hodně lásky a zdravíčka a dalšího štěstíčka se dočkáš co nevidět🙂
Belinko naplanuj si dasli postup v Reprofitu vcetne tech lazni 😉 a verim tomu pevne!!!!
Katrinko tak to je krasa.tak at zije Katrinka 🙂 vsechno nejlepsi a krasne narozeninky!!!! 🙂
ahoj holky cien paradni mimousci to vyjde to je jasny musiiiiiiiiiiiiiiii ja chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
katrinko vse nej k narozeninam hodne zdravicka a to nejen tobe ale malemu dominickovi a taky hodne stesti a to ostatni co s prejes prijde samo
belinko je mi to moc lito ze snehurecka to neprezila je to neskutecna smula i jirka se tady ted rozciluje ze je to desne nespravedlive a ze ti to urco vyjde v reprofitu on totiz taky sleduje vase osudy 😉 😉
Evičko ahoj🙂 jj, je to hrozné, když si člověk uvědomí, co všechno musí vydržet, aby se dočkal toho, co jiní považují za samozřejmé. V pátek si pojedu ukončit PN, dřív to prý nemůžou, tak sjedu do Polanky, pak si pojedu pro výsledky toho imuna, na to jsem fakt zvědavá, a udělám tlustou čáru za 3letou kapitolou Fertimed. Příští rok zkusíme ten Reprofit a minimálku.
Holky zdraví vás, jsem tu dlouho nebyla. Cienko tak jak jsi na tom?
j.cein hodně mocinky štěstíčka dneska přeji a neboj ted už to vyjdeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😉 věříme a modlíme se za tebe 😉
Katrinko vše nejlepšíííííííííííí 😉
Evi copak malý bobešek?
Cienko moc ti držím pěstíky 😉
Berušky, info od Cien, ET zítra, stále bojuje 5 embryjek, kvalita b - d, ale já to cítím, že Cien to dokáže!!! Já mám za ní takovou radost, že už zase roním, kruci písek!

Berušky zlaté, jdu popřát dobrou nocku a pěkně se vyspinkejte. Cien, zítra Ti budu držet všechno co mám, beruško, však víš. Holčinky zlaté, strašně moc přeju všem dlouhodobým snažilkám, aby se na ně konečně usmálo štěstí a dočkaly se mimuška. A začínajícím snažilkám přeju, aby se z nich nestaly ty dlouhodobé a vyšlo jim to na poprvé. Pa, pa🙂