•
25. srp 2009Berušky zlaté, jdu popřát dobrou nocku a pěkně se vyspinkejte. Cien, zítra Ti budu držet všechno co mám, beruško, však víš. Holčinky zlaté, strašně moc přeju všem dlouhodobým snažilkám, aby se na ně konečně usmálo štěstí a dočkaly se mimuška. A začínajícím snažilkám přeju, aby se z nich nestaly ty dlouhodobé a vyšlo jim to na poprvé. Pa, pa🙂
0
krasny vecer kelisky konecne jsem se dostala na konika
cienko tobe drzim palecky nonstop at je mezi embryjky nejaky nej,nej sampionek ktery se ti zavrta v brisku a nepusti az za devet mesicu!!!
bellko a tobe nevim co napsat...je mi to strasne moc lito,cely den te mam v hlave,myslim na tebe a drzim palec,ale asi malo |-|
cienko tobe drzim palecky nonstop at je mezi embryjky nejaky nej,nej sampionek ktery se ti zavrta v brisku a nepusti az za devet mesicu!!!
bellko a tobe nevim co napsat...je mi to strasne moc lito,cely den te mam v hlave,myslim na tebe a drzim palec,ale asi malo |-|
Smil holky jsou úžasné tu fotečku jak tak Gabča stojí jsem viděla,je skvělá.Musí to být hrozná radost,já jsem si dnes potulila zase vypůjčené mimuško od kamarádky malého Tedíka-4 měsíce,o víkendu jsem byla u mojí nej kamarádky podívat se na malou 2,5 měsíční Simonku a minulý týden jsem byla s neteří a sestřenkou na koupališti tak doufám ,že už jse opravdu dostatečně nakažena,a navíc dnes při velkém úklidu dětské herny a probírání všech hraček ,jsem našla v plyšácích zaházeného čápa ,tak jsem říkala,že si ho vemu pro štěstí,a že tak určitě brzy doletí. 🙂
Holky moje,byli jsme se segrou ted 4hodiny na cvicaku se psama :-p jsem KO a tesim se do pelechu...na zitra trochu bojim bojim a hodne tesim tesim 🙂 pomodlim se vecer za ty nase nevinne bunky,at maji chut s silu zit 😉
Belinko a ty to nezvdavej,to nevadi,ze Fertas ti uz nema co nabodnout...pro Machace to bude vyzva a ja verim,ze to dite nakonec budes mit!!!Vsak vis 😉 a tobe to strasne moc moc preji,stejne jako Kaczce i Michince a proste vsem Keliskam,ktere uz zazily tolik zklamani...ze ted uz proste musi dostat tu svoji porci stesticka!!!!
Radulko jj,mela jsem Puregon,225denne 😉
Belinko a ty to nezvdavej,to nevadi,ze Fertas ti uz nema co nabodnout...pro Machace to bude vyzva a ja verim,ze to dite nakonec budes mit!!!Vsak vis 😉 a tobe to strasne moc moc preji,stejne jako Kaczce i Michince a proste vsem Keliskam,ktere uz zazily tolik zklamani...ze ted uz proste musi dostat tu svoji porci stesticka!!!!
Radulko jj,mela jsem Puregon,225denne 😉
Dobre ranko holky,jste zlate 🙂 a Belinko nejradeji bych se s tebou o ty svoje embrousky podelila....skoda,ze to nejde...
Jsem ted na skok u segry v ordinaci a jen vas chci pozdravit a poprat vam krasny den a mo podekovat,ze mi drzite palusky 😉 Dnes ma moje milovana neterinka narozeniny,tak snad je to dobre znameni 🙂 🙂
Jsem ted na skok u segry v ordinaci a jen vas chci pozdravit a poprat vam krasny den a mo podekovat,ze mi drzite palusky 😉 Dnes ma moje milovana neterinka narozeniny,tak snad je to dobre znameni 🙂 🙂
ahoj holky cien paradni mimousci to vyjde to je jasny musiiiiiiiiiiiiiiii ja chciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😃
katrinko vse nej k narozeninam hodne zdravicka a to nejen tobe ale malemu dominickovi a taky hodne stesti a to ostatni co s prejes prijde samo
belinko je mi to moc lito ze snehurecka to neprezila je to neskutecna smula i jirka se tady ted rozciluje ze je to desne nespravedlive a ze ti to urco vyjde v reprofitu on totiz taky sleduje vase osudy 😉 😉
katrinko vse nej k narozeninam hodne zdravicka a to nejen tobe ale malemu dominickovi a taky hodne stesti a to ostatni co s prejes prijde samo
belinko je mi to moc lito ze snehurecka to neprezila je to neskutecna smula i jirka se tady ted rozciluje ze je to desne nespravedlive a ze ti to urco vyjde v reprofitu on totiz taky sleduje vase osudy 😉 😉
Evičko ahoj🙂 jj, je to hrozné, když si člověk uvědomí, co všechno musí vydržet, aby se dočkal toho, co jiní považují za samozřejmé. V pátek si pojedu ukončit PN, dřív to prý nemůžou, tak sjedu do Polanky, pak si pojedu pro výsledky toho imuna, na to jsem fakt zvědavá, a udělám tlustou čáru za 3letou kapitolou Fertimed. Příští rok zkusíme ten Reprofit a minimálku.
Začni psát odpověď...

Odešli