icon

Kelišky z Fertimedu 2

rona2
1. dub 2009

Tak a jedeme dál....

asmeena
15. dub 2009

cien: tak příjemné pošleháníčko s pregnylem. 😉

beruska81
15. dub 2009

ahoj holky, cien zrovna jsme ty foliky včera probírali s Koutnou, ona říkala, že ten synarel na to je. Zkoumala mě utz jestli tam nejsou, naštěstí nebyly, jenom ta sliznice se jí zdála větší,myslela, že tam někde roste nějaký folik a ona ho nevidí a proto mi brali tu krev, ale krev je ok, takže ode dneška nejenom stříkám, ale i píchám fostimon 🙂

rona2
autor
15. dub 2009

Jak dostanu to nádobíčko tak si připadám jak nějaký feťák,taky. 😀

asmeena
15. dub 2009

no kéž by to tak bylo, ale už mě tak jednou bolely po KETíku a taky z toho nic nebylo.

asmeena
15. dub 2009

rony: tak ty jsis taky udělala radost nakupováním. To je správné holky, musíme si něčím tu náladu poopravit.

rona2
autor
15. dub 2009

Ty peníze by mě ani nemrzely,ale kdyby to k něčemu bylo.Spíš ten čas,zadrbu celé dopoledne a nic s toho.

rona2
autor
15. dub 2009

Šla jsem nakoupit malému nějaké věci,pojede do školy v přírodě a tak jsem si taky udělala radost a i na manžílka jsem myslela tak byl rád.

asmeena
15. dub 2009

téda, takže jsi uspokojila potřeby a přání všech - to jsi byla hodně šikovná.

asmeena
15. dub 2009

a kam jedou do školy v přírodě?

rona2
autor
15. dub 2009

Mě to tak občas popadne a jdu nakupovat.A nejraději nakupuju sama jak mě nikdo neotravuje.

asmeena
15. dub 2009

taky mám raději, když jdu sama, protože se nemusím honit a koukat na otrávený obličej.

rona2
autor
15. dub 2009

Já se stoho koníka už po..ru.To je šílené jak to jede pomalu a pořád se vyhrabávám s první strany.

rona2
autor
15. dub 2009

Přesně tak to mám i já honím se a otrávený a znuděný pohled mě čeká.
Nevím kam jedou přesně,zítra jdu na tř.schůzky tak se dozvíme snad vše potřebné.Nic pořádně nevíme,ale peníze už vybrali v lednu.

asmeena
15. dub 2009

tak mě to naštěstí na první stránku neháže, ale jede to opravdu jako posr...
Ráno jsem se nemohla přihlásit ani na wunschkinder.de - kde si zaznamenávám BT, pořád mě to vyhazovalo jako ERROR

rona2
autor
15. dub 2009

Tak aspoň vím,že to není jen u mě takové poblbnuté,ale ještě chvíli tak to asi vyhodím z okna. 😀

rona2
autor
15. dub 2009

Co na srazík těšíš se? To zase budem drbat.Jak správne Kelišky. 😀

j.cien
15. dub 2009

Mne ten nas muzejni kousek zatim jede OK,sice mam monitor pres cely stul na sirku 😀 😀 tak tlusty 😀 😀 ,ale dokud jede mrsoun,tak ho nevyhodim 😀

j.cien
15. dub 2009

Holky ja se uz tesim,co si tam dame k jidlu ! 😀 😀 a to chci hubnout 😀 😀 almara se nezapre 😀 😀

rona2
autor
15. dub 2009

Tak co pregnýlek aplikován?

rona2
autor
15. dub 2009

Něco dobrého si dáme,do rána bude daleko. 😀 😀 😀

rona2
autor
15. dub 2009

Ostatní kelišky už zase chrní? To je teda morálka! 😀

rona2
autor
15. dub 2009

Jak to tak počítám tak nás bude jen osm,ale snad se dopíše ještě Lucik a ta Verča. 😉

asmeena
15. dub 2009

rony: moc,moc se těším.
cien: to si piš, že si něco dáme. Doma si dám jen lehký oběd, ať se mi toho do bříška vejde potom co nejvíc. 😀

j.cien
15. dub 2009

Jj,pregnyl je uz v prdeli 😀 😀

asmeena
15. dub 2009

tak to je cien opravdu tam kde má být. 😀
jak bylo se spas na kafíčku.

rona2
autor
15. dub 2009

No však si s jídelkem nějak poradíme.Akorát hambáče pro katri a rozinku nebudou☹

j.cien
15. dub 2009

No Vercu 777 tady postradam,jeji humor me pokazde dostal 😀 ...asi uz chudinka maka v praci,skoda,ze se ji na srazik nechtelo ..!!

asmeena
15. dub 2009

si zajedou do Ostravy, dají to tam na stojáka a zase se vrátí. 😀

rona2
autor
15. dub 2009

Cien já se tady jen směju,ale je tam kde si zaslouží. 😀

asmeena
15. dub 2009

třeba si to ještě rozmyslí a pojedou.

Strana