Ket. červen 2019
Ahojky všem 😊
Ve středu mě čeká ket.
Jsem natěšená a nervózní.
Doufám že tentokrát to vyjde.
Čeká některou z vás to samé a chce si o tom povídat?
Ahoj holky chci se zeptat 2.7. jsem byla na ket ovšem překvapili mě nečekané události a ten den a následující den jsem byla v pernamentním stresu :( dnes už je to lepší, ale ač se snažím není to zcela ok. Myslíte že je ještě šance?
@katakabrt Děkuji za přání II,, bohužel od pátku spineni, vcera víc a dneska krve jako z volá. Nevyšlo to a nejspíš to byl po 13dnech ještě pořád Pregnyl. Nechápu ten nezdar :-/
@evelinamaryna13 Tak to je mi líto. 😑
@evelinamaryna13 tak to je mi moc líto 😢snad to příště určitě vyjde. Mě to také na poprvé nevyšlo.
Ahojky, dnes jsem 6tý den a zatím nic, žádné příznaky, říkám si že kdyby to mělo být úspěšné asi by mě už pobolívaly prsa, co myslíte? Také bych se ráda zeptala zda po nezdařeném Ket můžete na druhý ket hned následující cyklus? 🙂 Skočila bych do toho rovnou znovu, máte zkušenost? děkuji 🌷
Holky zkoušíte nějaké babské rady tady z internetu pro podpoření uhnízdění? 🌷 já pojídala ananas a večír decku červeného. Co se týče např. kontryhele jsem zmatená, dočetla jsem se že pomáhá k uhnízdění a v dalším článku pravý opak 🤐

@katakabrt Takže tak do konce července nufu mít své poslední embryjko u sebe, musí se ti podařit.
Jiné ivf už nebude
Takže poslední šance k otěhotnění