icon

Ket. červen 2019

miralia
14. čer 2019

Ahojky všem 😊
Ve středu mě čeká ket.
Jsem natěšená a nervózní.
Doufám že tentokrát to vyjde.
Čeká některou z vás to samé a chce si o tom povídat?

Strana
z7
miralia
autor
3. črc 2019

@katakabrt Takže tak do konce července nufu mít své poslední embryjko u sebe, musí se ti podařit.
Jiné ivf už nebude
Takže poslední šance k otěhotnění

katakabrt
3. črc 2019

@miralia mám ještě 6😁

miralia
autor
3. črc 2019

@katakabrt No, tak to máš pokusu spoustu. 😊
Tak to , můžeš být v pohodě, se Zadaří nejen jedno.
Z toho budou minimálně 2 mimi. 😊

katakabrt
3. črc 2019

@miralia snad ano. Ještě v pátek zkusím ten test ale myslím že to nebude dobrý. Jo pokusu mám hodně. Další až na konci srpna tak se uvidí 😁

miralia
autor
3. črc 2019

@katakabrt Jo, to můžeš být v pohodě, bez stresu.
Dopadne to dobře.
Tak se budeme průběžně informovat. 😊

katakabrt
4. črc 2019

@miralia jo určitě ano budeme.

miralia
autor
4. črc 2019

@katakabrt Těším se na pizitivni info 😊

tere01
4. črc 2019

Ahoj holky chci se zeptat 2.7. jsem byla na ket ovšem překvapili mě nečekané události a ten den a následující den jsem byla v pernamentním stresu :( dnes už je to lepší, ale ač se snažím není to zcela ok. Myslíte že je ještě šance?

katakabrt
4. črc 2019

@miralia já se také těším na pozitivní info😁už mám i protokol na další ket akorát musím počkat do srpna když mají dovolenou 😁

katakabrt
4. črc 2019

@tere01 to těžko takhle říct snad to bude dobrý. Zkus být více vklidu a snad vše dobře dopadne.

miralia
autor
5. črc 2019

@tere01 Ahojky, no ono se to nedá naplánovat bez stresové. Aspoň já to tak vidím. Vždy se něco najde. Jsem si minule říkala, že jsem si to asi špatně načasovala, jenže kdy bude ten správný čas bez stresu.

miralia
autor
5. črc 2019

@katakabrt Tak super.
Já už jsem dnes dostala ms. Teda takové bolesti jsem dlouho neměla. 🙄
Takže zítra začínám své poslední kolečko.
Estrofenem jednou denně.
Uteče nám to jak voda a pak už zase netrpělivě čekat na testy, doufám, že už pro všechny pozitivní. 😊

katakabrt
5. črc 2019

@miralia já také doufám že budou už jenom pozitivní testy 😁

katakabrt
6. črc 2019

@katakabrt tak pak to budeme mít už jen dobrý. 😁

miralia
autor
6. črc 2019

@katakabrt Tak doufejme že štěstí už konečně bude na naší straně

katakabrt
6. črc 2019

@miralia musíme verit a ono bude 😁🍀🍀

evelinamaryna13
7. črc 2019

@katakabrt Děkuji za přání II,, bohužel od pátku spineni, vcera víc a dneska krve jako z volá. Nevyšlo to a nejspíš to byl po 13dnech ještě pořád Pregnyl. Nechápu ten nezdar :-/

miralia
autor
7. črc 2019

@evelinamaryna13 Tak to je mi líto. 😑

katakabrt
7. črc 2019

@evelinamaryna13 tak to je mi moc líto 😢snad to příště určitě vyjde. Mě to také na poprvé nevyšlo.

tere01
8. črc 2019

Ahojky, dnes jsem 6tý den a zatím nic, žádné příznaky, říkám si že kdyby to mělo být úspěšné asi by mě už pobolívaly prsa, co myslíte? Také bych se ráda zeptala zda po nezdařeném Ket můžete na druhý ket hned následující cyklus? 🙂 Skočila bych do toho rovnou znovu, máte zkušenost? děkuji 🌷

eva118
8. črc 2019

@tere01 Ahoj, příznaky nemusí být vůbec žádné, když jsem otěhotněla s dcerkou, prsa mě vůbec nebolela, taky jsem si myslela, že se nic neděje a ono to vyšlo. KET může být hned další cyklus.

katakabrt
9. črc 2019

@katakabrt
@miralia ahoj tak jsem to včera taky dostala.

tere01
9. črc 2019

@miralia no právě, jak se obrnit proti stresu zvlášť když je člověk citlivá povaha jako já a hned mě všechno rozhodí.

tere01
9. črc 2019

Holky zkoušíte nějaké babské rady tady z internetu pro podpoření uhnízdění? 🌷 já pojídala ananas a večír decku červeného. Co se týče např. kontryhele jsem zmatená, dočetla jsem se že pomáhá k uhnízdění a v dalším článku pravý opak 🤐

miralia
autor
9. črc 2019

@katakabrt Tak to mě mrzí. 😑
Snad nám to vyjde napodruhé.
Já se už cpu dvakrát denně Estrofenem. 😊

miralia
autor
9. črc 2019

@tere01 No přesně tak.
Já to měla to samé.
Měla jsem dva kety a stres , shon.
A to jsem si říkala , že budu v klidu a v pohodě. Haha. Začnu asi meditovat nebo cvičit jógu.
Mám už poslední pokus. Tak musím do toho dát maximum. Zkusit být nad věcí, ale 14 dní je dlouhá doba.

katakabrt
9. črc 2019

@miralia
@miralia jo určitě nám to vyjde. Já až v srpnu. Mají tedka dovolenou. Tak hodně štěstí a dej vědět.

miralia
autor
9. črc 2019

@tere01 Taky jsem teď u druhého ketu pila ananasovy džus. Alkohol teda nee. A bylinky jsem teď vypustila úplně. Pan doktor mi řekl jediné listovku. Beru teda listovku, vitamín e, zinek, selen, hořčík. Někdo píše o bioresonanci, nebo akupunktura.

miralia
autor
9. črc 2019

@katakabrt Jo dáme si vědět. 😊
Pak to zapijem Nealko pivem 😁

katakabrt
9. črc 2019

@miralia ok určitě se budeme informovat 😁

Strana
z7