KET červen - červenec 2021. Koho čeká?
Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.
@haluzska to je smůla, je mi to líto 😞 taky mi to teď nevyšlo. Také už poněkolikáté. Musíme doufat 🙏 budeš ještě dál zkoušet? Já jdu 10.8. na konzultaci, máme ještě 9 mrazáčků (darované) no ale před tím podzimem, kdy zase znovu udeří Covid (už jsem ho měla dvakrát, ale lehký průběh), vůbec nevím, jestli do toho teď ještě znovu jít.
@maximaty 5.den po ket nemusí byt vubec ještě ani náznak, kor na dr. Max.. Na mamatestu možná ale ani tak být nemusí. Držím moc palce, ať to vyjde. 🍀🍀🍀
Ahoj, ja dnes byla na kontrole 12 DC, a sliznice lepší, než před prvním ket, která byla 8mm a ted je 9.5mm, takže v pondělí ráno zavolají, zda se embryo rozmrazilo a řeknou mi v kolik přijet 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
@anoanonym1 ahoj, nevíš kolik musí byt mm sliznice, aby udělali et nebo ket?
@veronikaopava u nas dělají od 7mm, nejlépe 8mm ale někde stačí i 6mm,záleží na car.. Ale těch 8mm by mela mit.
@anoanonym1 dobře děkuji, já mám právě 6mm ,takže s et moc nepočítám, si dostanu nějaké léky na zvyseni
@veronikaopava tak to asi určitě navýší.
Tak co, @luuc5 , jak Ti je? Pořád Tě trápí bolení hlavy? Já jsem se furt stresovala, že mi nic není (kromě permanentního hladu), a lup..asi třetí den je to docela hustý, jako bych měla spavou nemoc, do toho je mi obzvlášť dopoledne šoufl…no snad je to známka prosperujícího těhotenství🙏🏻🙂
@beka91 ahooj hlava me od vcerejska od vecera neboli,tak snad to vydrzi nejakou chvilku .doktorka mi napsala magnesko ..a to mi pomohlo asi 😳jinak jsem taky kazdy rano jak po draku 😂takze spis ty dny prolezim..Navic to vedro ..to mi nedela vubec dobre 🙄a zvracis ?nebo ti je jen spatne ?
@luuc5 tak to je dobře, že hlava už přestala bolet! Přesně ráno se budím jak po flámu, při tom chodím spát v 9 a hodinky mi ukazují asi 3 hodiny hlubokého spánku, což je dost nadstandard 😀. Já chodím normálně do práce a snažím se i sportovat, v práci je to kolikrát boj, ale ten pohyb mi nakonec vždycky udělá dobře. Zatím jsem nezvracela, mám jakoby žaludek na vodě, ale není to zatím vysloveně hrozný.
@anoanonym1 ahojky já jdu v pondělí už taky na et mám hodně zvýšenou sliznici tak snad to dobře dopadne
@alexkisss tak super, držím moc palce 🍀🍀🍀
@maximaty tvoje slova: "Samozřejmě snehobilo. Jako vím že je moc brzy" a máš naprostou pravdu. Tak co čekáš za reakci? Sama tedy víš, že je nesmysl, testovat se takto brzo. Nechápu tvůj příspěvek, jestli chceš vyvolat soucit nebo co. Pátý den je prostě brzo. Tak buď trpělivá. A nejsi sama, kdo toho má hodně za sebou. A s kým mlátí hormony. Ale odvolávat se na to a obhajovat se tím, to fakt ne.
@rozitta my mame uz posledniho mrazacka.. dr rokala ze to vyzkousime jeste v srpnu,ale pred tim mi chteji dat jeste takovou tu kapacku pred ket, jak rikala na oblbnuti bilych krvinek. Vubec nevim jestli to nekomu pomohlo... tak to mate jeste hodne pokusu... ja chytla covid po prvni zavadeni v breznu a na kontrole bylo hcg jen 6 😒 ja bych do toho byt tebou sla mate hodne pokusu😊

@luuc5 teď Estrofem neberu, tak mě nebolí tak často. Ale bývalo to co třetí den. Už mi to ani nikdo nevěřil, že to prý není možné. Předevčírem jsem měla migrénu, a zkusila jsem ty másla z mrazáku a lepší. Mamka si utahovala smotaný šátek přes spánky. Stáhla si hlavu a chvilku se jí ulevilo. Řekni to Mudr., že už tě x-tý den bolí hlava, to už není normální😞. Třeba tě i pošle na CT hlavy. Držím pěsti a soucítím s tebou🙏