icon

KET červen - červenec 2021. Koho čeká?

anoanonym1
29. kvě 2021

Ahoj, je tu někdo koho čeká ket v červnu nebo červenci? Jsem po prvním neúspěšném letu v řízeném cyklu a tento cyklus chceme zkusit ket v nativu, ale je to spíš buď a nebo, protože dr nechce dávat léky každý měsíc, tudíž chce risknout nativ i přes mě problémy.. Věčně cysta, nepravidelný cyklus a vlastně ani nevím, jak jsem na tom s výškou sliznice bez léků. Tak se nechám tento měsíc překvapit. Mezitím vším se tu můžeme navzájem podpořit ☺.

alexkisss
30. črc 2021

Lepší foto

luuc5
30. črc 2021

@alexkisss tadyy uu vidim taakyy .Kolikaty den jsii ?

luuc5
30. črc 2021

@beka91 ahooj jak se ti daari ?🌸

alexkisss
30. črc 2021

@luuc5 sem 11 den po et

luuc5
30. črc 2021

@alexkisss tak to by mohloo byyt ✊🏽🌸

alexkisss
30. črc 2021

@luuc5 po zaschnutí už takhle

beka91
30. črc 2021

@luuc5 ahoj🙂! Snad docela dobře, byla jsem ze všeho hrozně vynervovaná, jakmile mi bylo třeba líp, méně mě bolela prsa, tak jsem začala plašit...ale snažím se teď být klidnější a věřit, že to dopadne dobře. Jak se máš Ty? Kdy jdeš na další kontrolu?

veronikaopava
30. črc 2021

@alexkisss wau, tak na mamatestu něco vidím, tak to je super,držím moc palce, nebo zkus digi s těma tydnama

veronikaopava
30. črc 2021

@alexkisss kecám,vidím i na tom clearblue,tak super,moc držím

luuc5
30. črc 2021

@beka91 presne tak to mam ja dneska 🙈prsa me boli min a uz jsem si rikala jestli je vse v pohode🤭

luuc5
30. črc 2021

@beka91 na kontrolu jdu 9.8 tak jsem zvedavaa co rekne ..🤭🤔

alexkisss
30. črc 2021

@veronikaopava děkuji snad bude vše v pohodě zkusim ještě v neděli testik a v pondělí na krev

beka91
30. črc 2021

@luuc5 já tak nějak posledních 14 dnů pozoruju, že se to všecko pomalu zmírňuje. Ale ráno mi je divně furt, hlad mám taky větší a některá jídla, které jsem měla ráda, mi pořád nevoní a nemůžu je vidět. Tak si říkám, že je snad všecko ok, že si zkrátka tělo už na ty hormony asi zvyká 🙂. Ale čekání je úmorný🙄. Já jdu 12.8., tak snad nám to oběma zase dopadne dobře😍

luuc5
30. črc 2021

@beka91 joo ja doufam 😍dame si zase vedet !!me smrdi vsechno..☹️Gel na prani ..avivaz ..nas pes 😂🙄koupu ho 2xtydne a stejne mi nevoni ..😂to je strasny ..

alexkisss
30. črc 2021

@luuc5 me zase smrdi syrový a pečený maso a to sem ho dlabala předtím jak bláznivá a ted div nezvracim

luuc5
30. črc 2021

@alexkisss to je stejne drsny ..ze ?😁🙈jak se vsechno tak zmeni ..ja z tech “smradu” jsem ted uplne vyrizena ..sprchace ,kremy ..vsechno co mi vonelo nemuzu ted pouzivat 🙄

petulviki
30. črc 2021

@anoanonym1 děkuji za radu

petulviki
30. črc 2021

@rozitta děkuji za radu

alexkisss
31. črc 2021

@luuc5 to mi povídej ale zase mi voní věci které sem nemohla ani cítit před těhotenstvím jako je makrela třeba 😁Dnesni testik už je zase o něco hezčí

luuc5
31. črc 2021

@alexkisss supeer dneska uz to jde videt mnohem liip 💜

alexkisss
31. črc 2021

@luuc5 vid a vilitla hned v limitu ještě sem to vyfotila takhle a je opravdu silnejsi

luuc5
31. črc 2021

@alexkisss joo to uz je jasnyy 🌸v pondeli jdes na kreev ?

alexkisss
31. črc 2021

@luuc5 ano v pondělí už jdu na krev a mám radost ze to vyšlo hned na poprve

luuc5
31. črc 2021

@alexkisss tak dej vedet jak dopadla krev ✊🏽To joo ..to bud rada !!🌸

alexkisss
31. črc 2021

@luuc5 neboj dam vědět v pondělí.krev a 16.8 ultrazvuk

haluzska
31. črc 2021

@alexkisss vypada to ze je vse na dobre certe 😊 drzim palecky at je v pondeli pekne hcg... preji to vsem kterym to vyslo na poprve 😊

anoanonym1
autor
31. črc 2021

Ahoj, jsem 12.den po ket, test jsem jeste nedelala a hrozně se bojim 😀. Příznaky žádné, mozna jen obcas bolení podbřišku, jinak vubec nic.

alexkisss
31. črc 2021

@anoanonym1 tak honem udělat testik

alexkisss
31. črc 2021

@haluzska děkuji moc sem sama překvapena ze to vyšlo napoprve

anoanonym1
autor
31. črc 2021

@alexkisss nene, nebudu dělat 😀

Strana